tiistai 21. tammikuuta 2014

Kevätmeikkejä

IMG_6093

Tein viime viikolla jotain harvinaista: innostuin nimittäin shoppailemaan meikkejä! Yleensä ostan vaan uusia silloin kun edelliset loppuu, mut nyt kattelin meikkihyllyjä ihan innolla. :D Oon aatellut olla nyt vähän aikaa ilman geelikynsiä, jotta mun omat kynnet vähän vahvistuis, mut mun kaikki vanhat kynsilakat on ihan kuivia.. Oon kuullut paljon hyvää noista essien lakoista, toivotaan, et noi pysyis munkin kynsissä yhtä päivää kauemmin! Lisäks mukaan lähti maxfactorin valkoinen luomiväri, jota tänään testasin ja tykkään!
 IMG_6098

Lisäksi ostin tuon vaaleamman huulikiillon. Sain ennen joulua Lumenelta Natural coden huulikiillon* (kuvassa tuo tummempi) ja oon tykästynyt siihen niin kovasti, että halusin ostaa myös toisen! Näistä lähtee väriä lähes yhtäpaljon kuin huulipunasta, mutta nää on kuitenkin sit huulikiiltomaisen kosteita. Varsinkin talvisin mun suuri ongelma huulipunien käytössä on se, että huulet kuivuu ja sit huulipuna menee rumasti, mut näitten kanssa ei oo sitä ongelmaa. Suosittelen kokeilemaan!
 asu

Vuoden ensimmäinen asukuva, eikä asu oo kuitenkaan tätä erikoisempi. :D Ostin tuon neuleen Vilasta kans ennen joulua ja se on ollutkin mun päällä monesti. Vihdoin mulla on luottoneule! Lisäks huulissa oli sitä uutta, vaaleampaa huulikiiltoa. Kävin myös viime viikolla kampaajalla, mut hiukset värjättiin oikeastaan ihan samanlailla kuin viimeks niin en aatellut niitä sen kummemmin esitellä. 

Vaikka vihdoin saatiin lunta ja kunnon talvikelit, mulla alkaa pikkuhiljaa olemaan jo kevätfiilis (huomaa ehkä noista meikkien värimaailmasta)! Ihana kun aurinko paistaa ja päivät on pitempiä. Ja ens kauppareissulla aion ehdottomasti ostaa kevään ensimmäiset tulppaanit! :)

*Saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

  1. Ihanan sävyiset noi Essien lakat - ne on kyllä hyviä lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin! Toivottavasti näyttää kynsissäkin kivoilta :)

      Poista
  2. Oiii mitkä noitten essie lakkojen nimet on ? ;D tiedän löytää itselleni tuon oranssin ! Ja ehkä vaaleanpunaisen myös....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaaleanpunainen on boom boom room ja oranssi tart deco :)

      Poista
  3. Niiin ihanan väriset nuo essien lakat! Mulla on ollut semmosta essien kimalle/hile lakkaa ja se ei ollut mitenkää erikoista kun huomasin et yhtäkkiä itestään oli yhestä kynnestä lähteny lakat kokonaan... Noi ihan "normaalit" lakat on kyl varmaan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho yleensähän hilelakat ei lähe kynnestä ees puhistamalla helposti! :o :D

      Poista
  4. Ihania meikkejä! Pitäisi joskus itsekkin uudistaa meikkipussia :-)

    VastaaPoista
  5. mitkä nuo essie lakkojen nimet on?😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tossa ylempänä vastasinkin jo mut vaaleanpunainen on boom boom room ja oranssi tart deco :)

      Poista
  6. Luottoneuleet on tällä kelillä niitä parhaimpia, ei tarvitse sen kummemin ajatella kun tietää että luottovaate lämmittää ja näyttää hyvältä :)

    hannamaria
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  7. Ihanan väriset Essien lakat! <3 Oon kyllä jääny niin koukkuun niihin! :D Sulla on tosi ihana blogi, liityin eilen lukijaks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihastuin heti kun näin ne ! Kiitos ja tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista
  8. Voitko kertoa sitten mitä mieltä olit noista kynsilakoista? :) Että kestikö ne/olitko tyytyväinen tms. Oon itse joutunut niin monesti pettymään lakkoihin etten noitakaan haluaisi ostaa ennenkun oon kuullu kokemuksia joltain toiselta. :D

    Oon nähny sua muutaman kerran Satsilla, viimeksi tänään. Ehkä ens kerralla uskallan sanoa jotain :) Sulla on muuten tosi kiva blogi!! :)

    www.holdingmyownpen.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kerron sit kun oon testannut! :) mullakin on käynyt monesti noi niin vähän jännittää.. :D

      aijaa, kyllä siellä välillä on lukijat moikkaillu, rohkeesti vaan! :D en kyllä lupaa et osaan sanoa mitään järkevää takasin, varsinkin jos oon ihan ajatuksissani x) kiitos! :)

      Poista