keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Guess what!

Me käytiin Larpan kanssa viime tammikuussa tutkimassa vähän Lontoota, mutta jotenkin jäi tunne, että ei ehditty nähdä ihan kaikkea, mitä oltais haluttu. Päätettiin korjata asia ja varattiin uusi matka Lontooseen helmikuun lopulle! Tällä kertaa otetaan myös poikaystävät mukaan, saa nähä miten niiden hermo kestää shoppailua. ;D

lontoo

Viime vuonna panostettiin ainoastaan kauppojen kiertelyyn ja säästettiin kaikki raha ostoksiin, joten syötiin joka päivä vain subissa.. Tänä vuonna oiskin tarkotus syödä myös oikeeta ruokaa ja kiertää vähän rauhallisemmin nähtävyydet läpi. Onneks esim. metron käyttö ja keskustan kaupat on vielä hyvässä muistissa mielessä, joten niistä ei tarvii nyt ottaa stressiä! Myös London eyessä on pakko päästä käymään, sillä viime vuonna se oli suljettu!
   lontoo2

Nyt jos teillä ois vinkkejä, esim. jostain hyvistä ruokapaikoista tai kivoista pubeista (heh, poikia ajatellen) niin nyt saa vinkkailla! :) Myös muita vinkkejä Lontoota ajatellen otetaan vastaan, vaikka siellä jo kerran ollaankin käyty. Voi olla, että ollaan missattu jotain, mikä ois pakko kokea! Lisäksi ois kiva kuulla, että jos joku on helmi-maaliskuussa ollut Lontoossa, millainen sää siellä silloin oli. :)

Postaukset edellisestä reissusta löytyy tästä ja tästä.

27 kommenttia:

  1. Lontoossa on vaikka mitä kivoja ruokapaikkoja vähän pienemälläkin budjetilla :) Esim. Wetherspoon-ketju on perusvarma, sieltä saa ihan hyvää pubiruokaa ja brittiläistä siideriä&olutta. Kannattaa kurkata ketjun nettisivuilta tarkempia sijaintia, mutta ainakin siinä Marble Archin lähellä (Oxford Streetin Primarkin lähellä :D) on yksi. Lisäksi mm. Convent Gardenissa on paljon pieniä cupcake-kahviloita ja muutenkin kivoja kahviloita+persoonallisia kauppoja. Myös Camden on ehdottomasti vierailun arvoinen, siellä on markkinat, jossa on vaikka miten paljon myyjiä+ruokakojuja.

    Jos kiinnostaa niin meidän blogissa on tosi paljon Lontoo-aiheisia postauksia, itse olen käynyt siellä kolmesti tässä alle vuoden aikana ja sisko asui siinä ihan naapurikaupungissa vuoden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kun kommentoit, oonkin lukenut teidän blogia usein! :D mutta kiitos paljon vinkeistä, just tälläsiä kaivataan :)

      Poista
  2. http://arroyodelavida.blogspot.fi/2014/01/iltapaivatee-peggy-porschenilla.html Luen tota blogia ja kirjottaja oli just Lontoossa. Ihana kahvila tuo (ei tosin ehkä poikien mieleen :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes kiitos linkistä! :) näyttää niin ihanalta!

      Poista
  3. Missä päin teidän hotelli on?:) Mä suosittelisin Madame Tussaudsin vahakabinettia, se oli tosi kiva paikka ja nuket niin aidon näkösiä :) Shoppailuun suosittelisin Westfieldin ostoskeskusta, sinne pääsee tosi kätevästi metrolla ja siinä lähellä Shepherds Bushissa on myös Primark, joka on paljon rauhallisempi kun Oxford Streetin Primark. Ruokapaikkoja oli tosi paljon kivoja, nimiä en nyt muista mut kannattaa todellakin käydä muissakin paikoissa syömässä kun subissa ja mäkkärissä, niin paljon hyviä ravintoloita sieltä nimittäin löytyy kun vaan jaksaa etsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt heitit pahan! En muista sen alueen nimeä, mut se on niinku hyse parkin alapuolella :D toi madame tussaud houkuttelee kyllä mut eiks sinne oo aika kalliit liput? Oishan se siistiä ottaa yhteiskuvia jonku julkkiksen kaa ;D

      Poista
    2. Mun mielestä sinne madame tussaudiin sai lippuja 2 yhden hinnalla kun oli ostanut päivän travel cardin :) ainakin kun itse kävin siellä niin me hyödynnettiin toi tarjous. Meillä oli kyllä siskon mies mukana, joka on britti, niin se ties tosta jutusta et en muista pitikö siihen olla jotain muutakin kun se travel card. Mut kannattaa kattoo niitä hintoja ja muita niin sieltäkin voi löytyä tosta tarjouksesta jotain infoo :) Ja jos aiotte mennä myös london eyehin niin voitte saada halvemmalla kun ostatte sellasen ns. lippupaketin.

      Poista
    3. Okei no pitääpä tutkia noita nettisivuja jos löytyis hyviä tarjouksia! :) kiitos, eipä oltas tälläsestäkään tiedetty mitään! :D

      Poista
  4. Heh, tuli itekkin varattua matka Lontooseen kaverinkaa just pari päivää sitten! :D Tosin mennään heinäkuussa kattomaan miltä kesä näyttää sieläpäin. :) Ootan innolla ensimmäistä matkaa ystävän kanssa, pistä sit paljon kuvia ja juttuja mitä kaikkea sielä on nähtävän arvosta niin pistän muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, kesällä siellä on varmasti ihanaa! :) joo mä otan nyt kaikki hyvät paikat muistiin niin voin suositella sit! ;)

      Poista
  5. Eikä! Just eilen kaverinkans sovittii et lähtää kesällä!!:) mut sais antaa vinkkejä mist sais halvimmat lennot ja hotellit :) wuhuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me varattiin viimeks ja nytkin lennot ryanairilta kun se lähtee tosta läheltä tampereelta (en kyllä tiiä missä päin asut :D) ja hotelli etsittiin hotels.com kautta! :)

      Poista
    2. Ahaa!;D joo asun kotkassa et helsinki-vantaalta:)

      Poista
    3. Niin no sieltä ei taida ryanair mennä :D

      Poista
    4. Itse lensin Helsinki-Vantaalta Norwegianilla, niiden lennot ainakin on suhteellisen edullisia. :)

      Poista
  6. London Dungeon! Se on vähän erikoisempi nähtävyys ja ihan siinä Eyen vieressä, googlesta löytyy kuvia ja lisätietoa millainen kohde se on, tosi jännä paikka, ei voi selittää :D samalla siinä oppii myös Lontoon historiaa :) kannattaa joskus käydä jos kiinnostaa :) Vinkkasin myös sen takia kun tästä ei ilmeisesti moni suomalainen tiedä, ja jos joku täältä boksista sattuu löytämään tämän ja kiinnostus herää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa en ollukkaan tollasesta kuullu! Pitää googlettaa, kiitos :)

      Poista
  7. Menkää käymään teatterissa! Liput on ilmeisesti aika suolaisen hintaiset, mutta huhhuh missään ei ole vastaavia lavasteita ja pukuja ja ne kaikki penkit yms kiikarit on kuin leffoista! :-o :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teatteria on kyllä kehuttu paljon! Saa nähä mennäänkö :)

      Poista
  8. mun mielestä o'neills on tosi hyvä pubi, se on enemmänki sellanen pubin ja baarin sekotus ehkäpä. Niitä kai on monessa paikkaa, ite oon käyny siinä Chinatownin vieressä olevassa ja se on tosi kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! :) tätä pojatkin arvostaa ;D

      Poista
    2. Mäkin oon käyny tuossa O'Neill's:ssä syömässä, en kyllä muista yhtään missä päin Lontoota. :D Ruoka oli kuitenkin hyvää, että sen puolesta voin suositella. :)

      Poista
    3. Tää pitää pitää mielessä! :)

      Poista
  9. Tervetuloa Englantiin (;

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  10. Olin viime vuoden helmikuussa Lontoossa ja siellä oli just ihanan lämmintä verrattuna Suomen kylmyyteen ja satanut ei muistaakseni ollenkaan, sellanen sopiva sää nähtävyyksien kiertelyyn ja shoppailuun! :)

    VastaaPoista