torstai 9. tammikuuta 2014

Disney day

IMG_5810IMG_5822

Tänään oli vika joululomapäivä ja huomenna kasiks takasin kouluun! Mua ahistaa vähän jo etukäteen koulun alkaminen, sillä pelkään, että se on yhtä stressaavaa kuin syksyllä oli.. No, turha siitä on etukäteen murehtia! Tänään vietettiin viimestä lomapäivää Larpan kanssa katsomalla Disneyn leffoja ja näin Leijonakuninkaan piiitkästä aikaa! Vitsi se on vaan hyvä! 
 IMG_5730_2_2 IMG_5763

En halunnut, että tää postaus ois vaan kahen kuvan pituinen niin laitoin kaksi muuta kuvaa, jotka kamerasta löyty.. Kuvat on meidän makkarista ja onneks Niko ei oo tainnut huomata, että siellä on vähän vaaleanpunaista valkoisen seassa nykyään. ;) Vitsi oon niin kyllästynyt tohon harmaaseen säähän, kaikista tyhmintä siinä on se, että valokuvista ei saa oikein hyviä ees keskipäivällä kun on niin pimeetä. Onneks mennään kokoajan kevättä kohti! :) Tää oli ehkä vähän sekava postaus, mutta teki niin paljon mieli tulla postaamaan ees jotain! Jos teille tulee jotain toivepostauksia mieleen, niin niitä saa aina kertoa! ;)

18 kommenttia:

  1. Voi että, tuli tuosta viimeisestä kuvasta mieleen, mulla oli tiistaina jatkolento Kööpenhaminan kautta ja odottelin siellä kentällä neljä tuntia, ja varmaan puolet siitä ajasta vietin Victoria's secret-puodissa! :D haistelin ja testailen varmaan sataa eri hajuvettä ja kosteusvoidetta, ihan mielettömiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi vähän ihanaa ja vähän kävi hyvä tuuri et siellä oli vs! :) itekkn muistelen lämmöllä lontoon victoria's secretiä ;)

      Poista
  2. Ah, miten unelmalta tuo Disney-pino näyttääkään... ja ihan vähän tuo vieressä oleva karkkikippokin :D

    VastaaPoista
  3. Mitä siis opiskelet? Oon uusi lukija niin kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua, tää kommentti löyty roskapostista! tuskin käyt kattomassa vastausta mut vastaan silti ;D eli opiskelen jyvsäkylän ammattikorkeakoulussa liiketaloutta :)

      Poista
  4. Sun blogi on aivan mahtava! Ja musta tuntuu, että pidät sun kavereiden kans useasti jotain "teemapäiviä" (leipomista tms.) joka on musta niin siistiä! Ite ku en tuommosia juttuja saa oikeestaan ikinä kavereiden kans aikaseks :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) heh niin no sellaset on kivoja ja saa hienoja kuvia ;D mut kyllä mäkin usein kavereiden kaa oon vaan ja katellaan esim telkkaria vaan tai viimeks kun Miia oli meillä niin mä nukahin ja Miia teki koulujuttuja x) mut välillä on kiva sit keksiä jotain tekemistäkin! :)

      Poista
  5. Heei ostin kotiin vähän aika sit saman lampun, mikä teillä jo hyllystä pilkistää :D

    VastaaPoista
  6. Vaikutti mukavalta päivältä! 😊

    VastaaPoista
  7. Rakastan Disney leffoja! Mulla on tavotteena katsoa kaikki Disney klassikot joskus! :)

    VastaaPoista
  8. Oih, ihan täydellinen tapaa viettää loma-/vapaapäivää. <3

    VastaaPoista
  9. Tuosta sun pinosta mun mielestä ihanimmat on Aristokatit ja 101 dalmatialaista, mut eniten tykkään Pocahontasista ja Mulanista. Voisinkin pitää joskus lähiaikoina oman Disney-maratonin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa pitää! :) mulan on kyllä hyvä :>

      Poista