torstai 23. tammikuuta 2014

Cold winter day

IMG_6533 IMG_6531

Ihana vapaapäivä takana! Mulla ei ollut tänään koulua ollenkaan, joten starttasin aamun pitkällä lenkillä jäällä Remin kanssa. Oon aina aatellut, että kylmyys on pukeutumiskysymys, mutta en tiiä, millanen kommandopipo päässä tuolla ois saanu mennä kun tuntu, että posket oli ihan jäässä! Mutta mielummin tälläset säät kovalla pakkasella kuin vesisadetta ja harmaata! Aamulenkin jälkeen käytiin Nikon kanssa kaupoilla ja pyörähdettiin samalla reissulla Filmtownissa kun siellä oli irtokarkit tarjouksessa. ;)
 IMG_6527

Remi on aina kauheen kiinnostunut mun kuvaussessioista ja varsinkin rekvisiitasta (kuinkakohan montaa mun karkkia se ehti nuolla kun käänsin selkäni :D), joten sen kunniaks se pääs nyt ite poseeraamaan! Vooi, tän kuvan vois laittaa jonnekin koirien deittipalstalle, löytyisköhän tyttöystävää..
 IMG_6562 IMG_6550 IMG_6597 IMG_6545 IMG_6611 IMG_6614

Sain tänään jopa suostuteltua Nikon ottamaan musta pari asukuvaa! Jotenkin mulla on ollut viime aikoina joku asu kuva- kriisi, kun jotenkin tuntuu, että aina on huono hiuspäivä tai huono naamapäivä. Onneks näitten kuvien joukossa oli ees pari, jotka oli ihan kivoja, kiitos Remin! Remi pääs myös samalla reissulla tapaamaan meidän kavereiden koiraa, Morttia. Remi on varmaan ihan ihmeissään kun kokoajan tulee uusia koiranpentuja, joihin pitää tutustua: ensin Ninnin ja Kallen Miina ja nyt mäyräkoira Mortti. Koirakavereita ei voi olla koskaan liikaa!

Nyt mun pitäis sulkea bloggeri ja palata strateginen johtaminen- kurssin ennakkotehtävän pariin, eikö kuulostakin kivalta? :D Onneks huomenna on perjantai! 

26 kommenttia:

  1. Kyllä tulis deittipalstalta monta vastausta, on sen verran komeannäköinen kaveri tuossa kuvassa! :) tosi suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh mua naurattaa kun se näyttää ihan siltä kun se hymyilis :D

      Poista
  2. On ihan täysin sun ansiota,että on PÄÄTÄ MYÖTEN rakastunut tohon koirarotuun!! Meidän rakas koira nukkui pois viime syksynä ja kovasti mietin (äiti tosin ei lämpene ajatukselle hehe...) uutta koirarotua ja onneksi törmäsin sun blogiin :3 näytin äidille kuvan teidän Remistä ja hänkin ihastui ja katsoi jopa mittelspitz pentueita! Kiitos siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh vähän kiva! :) mittelit on kyllä ihania, oon tosi tyytyväinen meidän rotuvalintaan! :)

      Poista
  3. Oooiii noi cosmo/karkkikuvat, täyttä we<3it matskuu! Kiitti vaa ihan älyttömästä karkkihimosta!!! :D haha mut voi tuota remiä, mikä hurmuri :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kiitos! :) heh, joo se on vähän sellanen ;D

      Poista
  4. Ihania kuvia! ♥ Remi on kyllä niin suloinen :))

    VastaaPoista
  5. Voi kertoa, että tulis kyllä monta yhteydenottoa Remille deittipalstoilta ! Niin suloinen kuva ♥ Mulle tuli kans ihan mielettömän hirvee himo irtokarkkeihin noita kuvia katsellessani.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remi lähettää terkkuja ;D hyi mun taas ei tee niitä enää yhtään mieli! :D ehkä sit huomenna noi näyttää houkuttelevilta :D

      Poista
  6. Kylläpä siulla on aina kauniita kuvia, ihanaa kun jaksat panostaa niihin! :) Ja teidän Remi on kyllä niin suloinen tapaus että! :)
    -Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) helpottaa kun nyt on alkanut olee valosia päiviä niin pystyykin panostaa kuviin enemmän :)

      Poista
  7. Onko remi täysikasvuinen jo?:) osaatko sanoa paljonko sen säkäkorkeus?:) kivoja kuvia!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se :) virallista mittaa ei olla saatu mut on arvioitu, et se ois 42 cm :) kiitos!

      Poista
  8. Mää löysin tän blogin ihan pari päivää sitten sattumalta ja rupesin heti lukijaksi. Sun blogissa on vaan jotenkin tosi kiva tunnelma. Sen lisäksi vaikutat tosi reilulta ja luontevalta tyypiltä! Tämmöstä blogia oon etsinyt jo pitkään… :-)

    VastaaPoista
  9. Ihania talvikuvia, on toi luonto vaan niin kaunis nyt kun sitä luntakin onneks vihdoista viimein saatiin! :) Tai siis ainakin tänne Tampereelle saatiin vasta tän vuoden puolella...Ja haha voi että, ihan takuulla Remi sais paljon yhteydenottoja koirien deittipalstalle tolla kuvallaan! :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tännekin tuli vasta pari viikkoa sitten! Heh remi on hurmuri :D

      Poista
  10. Sulla on aina tosi ihania ja laadukkaita kuvia! :) huomaa, että panostat niihin!

    VastaaPoista
  11. Wou, aivan ihania kuvia varsinkin ensimmäiset koirakuvat. :) Todella tarkkoja ja kauniita, onhan se pakkassää yksi parhaista ajoista talvella kuvailla vaikka saattaakin tulla vähän vilu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) niinpä, onneks oli paljon päällä niin tarkeni olla sen hetken ilman takkia :)

      Poista