torstai 29. elokuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä

Tänään mulla ja Nikolla oli molemmilla vapaata, joten "jouduttiin" menemään sisustuskaupoille etsimään Larpalle ja Joonakselle tuparilahjaa. Tälläsessä asussa lähdin liikkeelle:

asua
Paita New Yorker, housut Bikbok, rannekoru Bianco, kaulakoru Guess

Eka mietin, että onko paita liian juhlava ja keväinen, mutta hyvin se meni conssien kanssa loppukesään ja ihan arkikäyttöön! Haha, ignoratkaa noi mun sukat.. :D Note to self: osta välillä myös normaaleja sukkia. Mutta mitä tykkäätte asusta? :)

IMG_1385

Kuten asukuvasta jotku osaa jo bongata, ostettiin meidän parvekkeelle tollasia puulaattoja! Meillä oli itseasiassa jo viime kesänä tarkoitus ostaa tollaset, mutta noi on yllättävän kalliita, niin aina ne on jäänyt kauppaan. Tänään kuitenkin huomattiin askossa ihan huipputarjous: yks tollanen laatta makso vaan euron! Eli normaalisti oltais maksettu noista 450 euroa ja nyt maksettiin vain 45 euroa. Ei paha, eikö? ;)

IMG_1394

Lisäksi ostettiin se tuparilahja, pari koristetyynyä, sellanen koukku laukulle (laitan kuvaa kunhan saadaan se seinään!) ja noi vedenvihreät tuikkukipot. Noi tuikutkin oli tarjouksessa, joten olihan mun pakko ne ostaa! Yleensä tytöt tykkää kaikesta pinkistä ja vaaleanpunaisesta, mut mun lempiväri on ollut ihan pienestä asti vaaleansininen ja nykyään varsinkin turkoosi ja vedenvihreä on vaan jotenkin "mun värejä". Onneks myös Niko tykkää vedenvihreästä sisustuksessa tehostevärinä. 

IMG_1390

Tänään tehtiin myös vähän speciaalimpaa ruokaa meille, nimittäin tomaatti-mozzarella piirakkaa! Tuli kyllä hyvää, mutta en taaskaan muistanut käyttää luumutomaatteja tavallisien sijaan. Noista tavallisista tomaateista tulee hirveesti nestettä, jolloin piirakka ei oo kauheen edustavan näköinen kun sitä leikkaa. No, onneks se ei kuitenkaan makuun vaikuta!

Huomenna ja lauantaina mulla oiskin iltavuorot, joten en varmaan ehdi postaamaan ennen sunnuntaita! Lauantaina ois kuitenkin ne tuparit, joihin ostettiin tänään lahja ja lisäks Laura-serkku tulee meille la-ti kyläilemään, joten kivoja juttuja ois kuitenkin tiedossa! Niin ja ens viikolla alkaa myös koulu, jaiks! 
Mutta toivottelen teille jo nyt oikein mukavaa loppuviikkoa. 

34 kommenttia:

  1. Ihana paita!! ja söpön sukat ;) vihdoin saan dissata sun sukkia kun sä oot niin monesti dissanut mun sukkia :D

    VastaaPoista
  2. Tykkään kyllä asusta, toi paita varsinkin on niin söpö! Hei, millasia noi Bikbokin housut on? Oon menossa tässä lähiaikoina ekaa kertaa Bikbokkiin, erityisesti housuja katteleen ja haluisin vähän tietää et millaasia ne on :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo kauheesti kokemusta muista kuin noista yhistä, mut noi on samantapaiset kun dr. denimit eli tosi joustavat :) huono puoli on taas se kun noi kerää kauheesti karvoja ja pölyä itteensä :/

      Poista
  3. Oo nyt alko jännittää et mitä keksitte meille :D :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ostettiin noita lattialaattoja :D no eivaan! Sit näät ;)

      Poista
  4. Nää sun postaukset on ollut viime aikoina ihan super kivoja! :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  5. Vitsit sulla on ihana blogi!! ♥ Eksyin tänne tänään ekaa kertaa ja kesän postaukset luin yhdessä hujauksessa! Vaikutat sellaiselta suloiselta ja sympaattiselta ja postaukset on mukavaa luettavaa :) Sait ehdottomasti uuden seuraajan blogillesi!

    http://neverontime1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa lukijaks! :)

      Poista
  6. Sulla on tosi ihana ja positiivinen blogi. Musta on upeeta että oot esimerkkinä, ettei kaikkien tarvitse olla laihoja. Vaikka oot "pyöreä" oot silti tosi itsevarma kuvissa ja rohkeasti oma itsesti, tämä oli siis positiivinen kommentti . :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla taitaa olla päässä vikaa jos tuut normaalia ihmistä sanoo "pyöreeks" :D ja muka positiivinen kommentti, hah!

      Poista
    2. Mustakin tää oli vähän piilotettu negatiivinen kommentti..

      Poista
    3. no oothan sä vähän chubby, mutta ei se ole välttämättä huono asia.

      Poista
    4. Sara on ihana muodokas kaunis nainen eikä mikään pyöreä :D timmimimmmi <3

      Poista
    5. Anonyyminä on vaan niin hyvä tulla huutelee :D Enna oot ihanuus :*

      Poista
    6. Sara pyöreä?? No huhhuh, tässä kyllä taas näkee mikä on (valitettavan monien) ihmisten käsitys normaalista vartalosta.... laihat tikut on niinkun ihmisten mielestä normaaleja ja sit oikeesti normaalivartaloiset on pyöreitä.... herrranjumala!

      Poista
    7. Ihana kun puolustatte :) mut mustakin on surullista et sellasia laihoja ihmisiä pidetään nykyään "normaaleina"

      Poista
    8. en olis ikinä ajatellu että joku käyttäis tota sanaa sarasta :o ! näin sut muuten eilen töissä ja sulla oli vissiin vahingossa mennyt croissantit sekaisin :) Luonnossa oot vielä kauniimpi kun kuvissa! Kuvat kun usein blogeissa on paljon kauniimpia kuin mitä sitten todellisuus on. Voin sanoo että susta on pyöreys kaukana :) ihana normaali kroppa

      Poista
    9. Eikun se toinen oli loppu ja toista oli ihan kauheesti niin laitoin sitä mitä oli paljon niin kahteen koriin et sekin menis mut sit unohdin ottaa sen loppuneen hintakyltin pois :D kiitos paljon, ihana kommentti, varsinkin kun kiireisen ja hikisen lauantaivuoron aikana ei kovin hehkeä olo oo! :)

      Poista
    10. Hei mitä helvettiä :Dd Sarako pyöreä - ja paskat ole. Upeakroppainen!

      Poista
  7. Munkin pitää yhtyä näihin (aikuisten oikeesti) positiivisiin kommentteihin; ihana blogi! Tosi symppiksia postauksia :) Ja heräsi pieni koti-ikäväkin Jyväskylään bannerin ansiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) hih Jyväskylä on kyl ihana paikka :)

      Poista
  8. Olet kyllä todella nätti :) tekisin mitä vaan et saisin sun ulkonäön!! :D täydelliset kasvot ja hiukset ja vartalo! :)

    VastaaPoista
  9. Sul on ihan täydellisin vartalo minkä oon nähny. Saanks mä kysyy, et kuin pitkä oot? ja paljonko painat? Ei sun tarvii sanoo tarkalleen. Mut voitko ees sanoo et miltä näilt väleilt 55-60 60-65 65-70 70-75? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mut ei oo täydellinen! :) oon 165 cm pitkä mut oon aatellu et en kerro painoa, jotta ihmiset ja varsinkin nuoret ymmärtäis et paino ei kerro mitään :)

      Poista
    2. Hyvä kun suojaat "ympäristöä" noilta kilogramma kysymyksiltä, etkä itse jatka keskustelua aiheesta sen kummemmin. Niitten lopputulemat tiedetään ja dieettivinkkien kyselyjakelut sekä punttien nostot lähtee raivoisaan nosteeseen. Hyvä sä!

      Poista
    3. Musta tässä maailmassa on jo tarpeeks kaikenmaailman syömishäiriöitä ja läskiks/luikuks haukkumista, joten mä haluan ainakin omalta osaltani tähdätä siihen, että täällä blogissa ei painoasioita ruodita :)

      Poista