perjantai 2. elokuuta 2013

Dear fall, please be awesome

Vaikka elokuu on vielä kesäkuukausi ja tulevalle viikonlopulle on luvattu vielä helteitä, on se vaan pakko myöntää, et kyllä se syksy sieltä on tulossa. Kesä on ehdottomasti mun lempivuodenaika, sillä rakastan lämpöä, kevyitä vaatteita ja sitä, että on lähes koko ajan valoisaa. Musta tuntuu, että tää kesä on mennyt ihan älyttömän nopeasti ohi ja en ois vielä yhtään valmis syksyyn. Siks pitäiskin muistaa ajatella postiivisesti ja keskittyä syksyn mukanaan tuoman harmauden ja pimeyden sijasta niihin mukaviin asioihin, jotka ois nyt edessä!

s4

RUSKA

Tää on ehkä yks kaikkien lemppariasia syksyssä! Vai voiko kukaan muka väittää, ettei eriväriset lehdet puissa ja maassa ois ihanan näköisiä? Varsinkin vaahterat on ehkä kaikista kauneimpia puita syksyisin. Lisäksi en malta oottaa, että pidetään Larpan kanssa meidän perinteinen syksykuvassessio (edellisiä tässä ja tässä).

s5

LÄMPIMÄT JUOMAT

Jep, mun lempijuoma syksyllä on ehdottomasti vihreä tee. Kun ulkona on jo kylmä ja sormet on vähän jäässä, on vaan ihana kaivautua sohvalle pehmeän viltin alle ja pitää lämmintä teekuppia kädessä. Myös koulussa on välillä aika viileä ja pieni teehetki lämmittää mieltä ja kehoa mukavasti. Myös kaakao on hyvä vaihtoehto, varsinkin kahviloissa.

s6

KYNTTILÄT 

Vaikka inhoonkin pimeyttä ehkä eniten syksyssä/talvessa, on musta silti ihana kun pääsee taas polttamaan kynttilöitä. Syksyisin tekee mieli vaan hamstrata erilaisia tuikkukippoja ja tuoksukynttilöitä. Kynttilät yhdistettynä siihen lämpimään juomaan ja telkkarista joku hyvä hömppäsarja ja täydellinen syksyilta on valmis.

s2

KOULU 

Kaikille tää ei oo varmaan positiivinen asia, mutta mä oon tavallaan aina oottanut kesän jälkeen koulun alkamista. Vaikka kesässä ihanaa on vapaus, koulussa on kiva kun näkee kavereita päivittäin, eikä se kaamosmasennus iske ihan niin pahasti kun on ystävät, jotka piristää. Lisäks tänä syksynä ootan koulun alkua innolla ehkä siks, että mulla alkaa muoti ja vähittäiskauppa- kärjen opiskelut, enkä vielä oikeestaan tiedä yhtään, mitä oottaa tulevalta. Oon kuitenkin aika varma, että opiskelu tulee kiinnostamaan vähän enemmän kun tiedossa on mielenkiintoisia kursseja verrattuna esim. viime vuoden  kansantalouden kurssiin, mikä oli ehkä kauhein ikinä. 

s3

VAATTEET 

Vaikka kesävaatteet onkin ihania ja tuoksuu aina kesän jälkeen aurinkorasvalta, kyllähän sitä on alkanut jo katselee syksyvärejä ja -vaatteita. Ehkä eniten syksypukeutumisessa ootan huiveja, neuleita ja nahkatakkia! Asuista on myös helpompi tehdä mielenkiinoisia kerrospukeutumisella, kun kesällä ne vaatteet usein on vaan shortsit + toppi. Kesällä tulee myös käytettyä vähemmän koruja arkikäytössä, koska yleensä sitä päätyy esim. rannalle, jossa korut ois vaan tiellä.

s1
Vika kollaasi omia kuvia, muut We heart it

Yllä vielä muutama kuvan mun viime vuoden syksyasuista ja samat vaatteet pääsee kyllä tänäkin vuonna käyttöön. Ehkä se syksyntulo ei ookaan niin paha asia, vaikka toivon vielä monet hellepäivät tälle elokuulle! 
Millasia ajatuksia teissä syksyn tulo herättää ja mikä auttaa teitä hyväksymään sen, että kesä on kohta ohi? :)

12 kommenttia:

 1. Oiettä, olipa piristävä postaus! Nimittäin oon kesäihminen ja oon pari päivää tässä syksyn alkamista valitellut, niin sait piristymään ja ajattelemaan niitä syksyn hyviä puolia! :-) Oranssit värit luonnossa, pimeät syysillat kynttilöiden ja kaakaon kera, vähän rytmiä taas arkeen ja muuta, ni on se silti kieltämättä kivaa! Ehkä se syksyn tulo ei ookkaan niin paha asia!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et sain sutkin ajattelemaan vähän positiivisemmin! :) sieltä se syksy vaan tulee vaikka kuinka valitettais joten parempi vaan suhtautua positiivisemmin :)

   Poista
 2. Missä koulussa sä opiskelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylän ammattikorkeakoulussa :)

   Poista
 3. Mäkään en malta oottaa meidän syksykuvia ;D tälläkertaa pitää sit vaan keksii joku toinen kuvaaja.. :s :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tai sit taas turvautus itselaukasimeen.. :D

   Poista
  2. Minä otan kuvia darlings! ;)

   Poista
  3. Itseasiassa mietittiin Lauran kaa et haluisitkohan sä ottaa ;D

   Poista
 4. Haha voisin lisätä tohon koulu-kohtaan opiskelijabileet! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups kyllä mun pitikin kirjottaa mut ilmeisesti unohtu ;D

   Poista
 5. Voi oon kade, kun opiskelet tuota muotia ja vähittäiskauppaa. Mä hain kanssa sitä Jyväskylään opiskelemaan, mutta jäi joitakin pisteitä puuttumaan. Onneksi kuitenkin pääsin liiketaloutta opiskelemaan Ouluun, joten en ilman opiskelupaikkaa jäänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa voi hitsi :s ekana vuonna mäkään en päässyt tänne Jyväskylään mut kun tiesin et haluun nimenomaan tohon kärkeen nii oli vaan yritettävä uudestaan :)

   Poista