lauantai 17. elokuuta 2013

Uutta banneria

Minä, joka ei yleensä kummempia sairastele, oon nyt kotona flunssassa.. Vielä keskiviikkona iltavuorossa olo oli ihan normaali, mut sitten torstai aamuna olo olikin kauhea. Harmittaa kun torstaina ois ollut syksyn ensimmäiset tanssiharkat ja jouduin jättämään ne väliin ja tänään ois ollut Laura-serkun veljen rippijuhlat, mutta en päässyt nyt sinnekään. Plaah! 

No asiaan eli siihen, että sain vihdoin vaihettua banneria! Musta ois kiva kun jaksaisin vaihdella sitä useemmin, mutta uuden tekeminen on aina niin ärsyttävän vaikeeta. :D Vanha näytti siis tältä:

cats2

ja uusi banneri tältä: 

b3

Ite tykkään kun tää uus on vaaleampi ja korkeampi, joten se sopii tän mun blogin värimaailmaan paremmin. Oisin halunnut ton tekstin ehkä jollain toisella värillä, mutta melkein mikään ei erottunut tosta taustasta, sillä siinä on niin monta eri sävyä. Sitä en ymmärrä, että miten tää kuva tässä on ihan tarkka ja terävä, mutta tuolla ylhäällä näyttää vähän epätarkalta? Tai sellaselta vähän blurratulta. :D Pitää koittaa ladata se sinne uudestaan myöhemmin. No, mitäs tykkäätte? :)

ps. Tein myös vihdoin blogille oman sähköpostin! Osoite on sara-umu@luukku.com (löytyy myös tuolta oikeasta reunasta). Multa on paristi kysytty sähköpostiosoitetta, johon vois laittaa viestiä, joten nyt viestiä vaan tulemaan, jos on jotain mielessä. :)

pps. Muistakaa myös osallistua edellisen postauksen arvontaan!

18 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen toi uusi banneri! :-) sopii mun mielstä paremmin kun edellinen

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana banneri! Mustakin parempi ku edellinen, vaikka sekin oli hieno :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 3. Tää banneri sopii tosi hyvin ja ehkä paremmin kun edellinen tähän sun blogin ulkoasuun :) <3

  VastaaPoista
 4. Vau, todella ihana banneri ja kauniissa meidän kaupungin maisemissa otettu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :) Kuokkalan silta on kyllä upea :)

   Poista
 5. Musta tää nykynen on paljon parempi!! :) Oot tässä ihan jumalaisen kauniskin!

  VastaaPoista
 6. bloggerilla on ihan älyttömästi ongelmia . esim jos laitat pelkän tekstibannerin valkosella taustalla , muuttuuse bloggerissa harmaaksi . kokeile picmonkey tä , muuta se kuvan ( jokujuttu , muistikatkos !! ) .jpg stä siihen toiseen ja lataa tänne niin pitäis tulla kunnollinen :) ainakin sillein tulee tekstibanneri harmaan sijasta valkoseksi . anteeks sekava kommentti ! toivottavasti tajusit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okei no pitääpä kokeilla! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 7. ihana täää uus banneri!! :)

  VastaaPoista
 8. itteeki alkaa jo tympimää toi mun nykynen mut se on niii ärsyttävää tehä uutta ku ei osaa kunnolla käyttää mitää ohjelmia... :D tuntuu et noitten teossa menee ikuisuus ja siltikää siitä ei tuu sellanen ku haluis :D

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis kuva susta tossa bannerissa :)

  VastaaPoista