keskiviikko 21. elokuuta 2013

Arvonnan voittaja + kuulumisia

Aloitin aamun arpomalla persoonallisen kalenterin ja arpaonni suosi Millaa! Onneksi olkoon voittajalle, oon pistänyt sulle sähköpostia. :) Jotku oli laittanu mukaan kivoja kommentteja ja perusteluita ja oiskin tehny mieli palkita useampikin, mutta lahjakortteja oli, harmi vaan, yksi..

IMG_0197

Tiiättekö sen tunteen kun tekis mieli tulla postaamaan mutta mitään asiaa tai kuviakaan ei oikeastaan oo? :D No mulla on nyt sellanen olo! Oon vieläkin vähän nuhanen, joten töiden lisäksi en oikeastaan oo tehnyt mitään. Onneks tänään nään Mariaa ja loppuviikosta ois tiedossa rapujuhlat Keuruulla iskän luona, joten ei mee ihan tylsistyessä tää viikko. 

Tuli tosta kuvasta mieleen, että miks marjoja ei vois myydä samalla tavalla kuin karkkia? Ois vaan sellaset irtomarjahyllyt ja hinnat ois karkkien tasolla?? Pystysin korvaamaan kyllä karkit ihan täysin marjoilla ja hedelmillä, jos niiden syömisestä ja ostamisesta ois tehty yhtä helppoa kuin karkin. :D Eli esim ananaksen ja vesimelonin palotteluun ei menis aina sitä puolta tuntia..

8 kommenttia:

 1. mulla on vaikka kuinka usein just tollanen et tekis hirveesti mieli postailla mut sit ei kuitenkaa oo mitää erikoista asiaa eikä hirveesti kuviakaa ni ei oikei voi sit postata mitää.. :D se on ärsyttävää! :D

  VastaaPoista
 2. Hei, tein blogiini postauksen suosikkiblogit. Laitoin blogisi kuvia sinne. Toivottavasti ei haittaa :) postauksen voit käydä lukemassa: http://layrn.blogspot.fi/2013/08/suosikkiblogit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa jos siellä näkyy et ne on mun kuvia! :) täytyy käydä kattomassa! ;)

   Poista
 3. Eksyin jonkun mutkan kautta sun blogiin ja jään kyllä ehdottomasti lukijaksi! :) Kaunis ja mielenkiintoinen blogi sulla :)

  VastaaPoista
 4. Heii sul on ihana blogi!! Tuli mieleen et mitä oot ostanu nikolle synttärilahjaks? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) miten sulle tollanen tuli yhtäkkiä mieleen? :D noo tässä viiden vuoden aikana oon ostanu hajuvesiä, vieny sitä syömään ja koruja :)

   Poista