sunnuntai 25. elokuuta 2013

Shoppailua Ennan kanssa

mv

Perjantaina mulla oli vapaapäivä ja tuli pitkästä aikaa sellanen olo, et oispa kiva käydä keskustassa! Harvoin siellä tulee pyörittyä muuten, sillä a) vältän kaikkia kauppoja, koska yritän säästää rahaa b) sit kun koulut taas alkaa, kuljen päivittäin keskustan läpi koulusta kotiin c) en oo koskaan ymmärtänyt sellasta turhanpäivästä keskustassa hengailua. Nyt mulla oli kuitenkin muutama juttu, mitkä piti ostaa, joten onneks Enna innostu lähtemään mun kanssa niitä etsimään!

IMG_0842

Oli myös kiva kun sai pitkästä aikaa laittaa jotain oikeita vaatteita päälle, sillä kipeänä ollessa ja vaan kodin ja töiden väliä kulkiessa mulla ei koskaan kovin kummosta oo päällä. Perjantaina päätin pukeutua mustavalkosen ja kullan yhdistelmään, mikä näytti musta aika kivalta! :) (Note to self: kannattais ehkä leikata noi huivin pesulaput irti.)

IMG_0814

Käytiin hakemassa punnitse ja säästä- kaupasta vähän välipalaa: kuivattua ananasta, kuivattua papaijaa, jugurtti-appelsiininkuori- pötkylöitä ja suklaakuorrutettuja banaanilastuja. Nami!

IMG_0829

Ens kerralla pitää ottaa myös noita tummasuklaa-omenanrenkaita, sillä oli ihan törkeen hyviä kun Ennalta vähän maistoin!

IMG_0897

Meidän piti olla keskustassa vain vähän aikaa, mutta sellasen kolmen tunnin jälkeen meille tuli kuitenkin nälkä ja päädyttiin menemään rossoon! Tää on nyt toinen kerta kun ollaan syömässä rossossa, joten onko tää nyt meidän kantapaikka? :D Otettiin tollaset kotzonen tapaset special pitsat ja toi mun ilmakuivattukinkku- mozzarella versio oli kyllä älyttömän hyvää! Ennankin kana versio näytti kans tosi hyvältä. Yhtä raikasta kuin salaatti, mutta ruokaisempaa!

IMG_0972

Mitä sieltä keskustasta sitten tarttui mukaan? Pari printti t-paitaa, kahdet rintsikat, uudet pitkälahkeiset urheilupöksyt, pari kasvonaamiota, huulikiilto (tää oli tällänen "pakko saada se kaks leimaa ginasta"- ostos), kulmakynä (tota hennesin kulmakynää on hehkutettu monessa blogissa niin pakko kokeilla itekin!) ja huonetuoksu. Noi vaatteet ja kulmakynä oli niitä, mitä lähdin hakemaan, joten aika hyvin pysyin siinä, etten ostanut mitään turhaa! :) Kyllä mä kaikkia neuleita hypistelin, mutta pakko yrittää pärjätä viime vuotisilla, sillä niitä on ihan tarpeeks! 

Oli kyllä kivasta aikaa käydä syömässä ja shoppailemassa ja vielä Ennan kanssa!  Nykyään vietetään vaan aikaa yhdessä salilla ja jutellaan whatsappin välityksellä.. :D Jos sitä sais nyt aikaseks nähdä useammin jossain muuallakin! 

20 kommenttia:

  1. "Voin mä hetkeks tulla" ja se hetki olikin 6tuntia :D täytyy pian keksiä taas jotain kivaa ♡

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo laukku! Onks toi huonetuoksu H&M:stä? :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  3. Mistä tota huonetuoksuu? :)

    VastaaPoista
  4. kivoja ostoksia :) Mäki ostin just noi samat mustat rintsikat Changelta, ja samaa sarjaa vielä stringit, on hyvät :) !

    VastaaPoista
  5. oot vaihtanu taas jakauksen sivuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tarkkasilmäinen siellä! ;D joo kesällä tulee oltua niin paljon hiukset kii niin keskijakaus näkyy ikävästi kun hiukset on ponnarilla :D

      Poista
  6. Mulla on noi samat urheiluhousut, pakko oli ostaa ku oli niin kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! :) niissä on sillein vähän jotain erikoista mut silti sellaiset ei silmille hyppivät :D

      Poista
  7. Ihanat rintsikat, mistä ne on? :-) ja ei liity tähän postauksen, mutta mistä olet löytänyt tuon kivan päiväpeiton kun itse en löydä mistään mitään parisänkyyn sopivaa nättiä peitettä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleat on Patriciasta ja mustat changesta :) ja päiväpeiton Niko on saanut valmistujaislahjaks, joten en tiiä mistä se on mut se on luhta merkkinen! :)

      Poista
  8. On muuten tosi kiva tää sun blogi, täytyykin ruveta lukijaksi :) Kuvat ovat hyviä ja pirteitä eikä jutut ole liian tylsiä :)
    Stella xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana saada tälläistä palautetta! :)

      Poista
  9. Vau, todella kaunis tuo mustavalkoinen huivi sinulla! :) Mistä olet sen ostanut? -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon saanu sen lahjaks mut lapuissa näyttäis lukevan h&m :)

      Poista