tiistai 6. elokuuta 2013

Remember only God can judge us, forget the haters 'cause somebody loves ya

IMG_9895

Tänään mulla oli vapaapäivä ja vietin sen kyllä juuri niinkuin pitääkin! Aamulla heräsin virkeänä, kävin pitkällä aamulenkillä Remin kanssa, treenasin Ennan kanssa salilla ja näin Lauraa ja otettiin kuvia ja nautittiin ihanasta kesäsäästä. Harmi vaan, että kuvat ei oikein onnistunut tänään, joten saatte tyytyä tuohon yhteen ylläolevaan kuvaan. :D Oli ihana vaan istuskella satamassa ja jutella niitä näitä kaikessa rauhassa. Jyväskylän satama on kyllä ihanaa aluetta, siellä on paljon penkkejä ja laitureita, joilla istuskella ja löytyy myös kahvio, vohvelibaari, jätskikioski ja minigolf. Pitää kyllä käydä Nikon kanssa testaamassa sataman vohvelit ennen kesän loppua!

remi

Mulla on ollut pitkään tavoitteena tehdä teille postaus uusista vaatteista sekä samalla vähän inspispostausta asuista syksyllä, mutta mulla on ollut ongelmana se, että en oo pystynyt ottamaan asuista kuvia. Onneks Larppa oli tänään ihana ja jaksoi kuvata mun asut! Niistä sit lisää huomenna, olkaahan kuulolla. ;) Hih, Remi halus esitellä teille sen uutta lempilelua samalla kun yritettiin Lauran kanssa kuvata vaatteita ja yritti tunkea joka kuvaan mukaan. :D Se on vielä mun sylivauva vaikka painaakin jo sen 11,5 kg!

18 kommenttia:

  1. Ihana Remi! Kauheen kevyt se on kuitenkin vielä vaikka näyttää noin isolta :--D Ehkä se ei tosiaan vaan oo sit niin pitkä kun meidän koiranpoika 8) En kestä noi kuvat on niin suloisia missä pidät sitä sylissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sillä on vaan älyttömän paksu turkki! :D sen säkä on vissiin jotain 42 cm, ihan tarkkaa ei tiietä :) hih kiitos :D

      Poista
  2. Kivoja kuvia, mut oisit voinu laittaa vähä enemmän! Oot kyllä hirveen kaunis!:) meidänkin koira on mun sylivauva vaikka painaakin sen 30 kiloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huomenna tulee sit vähän pitempi postaus kun on niitä vaatteita ;) ja larpan kaa ei kuvat onnistunu tällä kertaa mut sit ens kerralla meillä on jo kuvausidea, jos sit tulis useampikin onnistunut ;) kiitos! :) jep ei se taida koiran kokoa kattoa et onko sylikoira vai ei :D

      Poista
  3. En kestä miten iso Remi on mitteliksiXDD Meidän neiti painaa 8kiloa (ymmärrän et naaras on pienempi mut ei nyt uros noin iso ooXD). Mutta Remi on valloittava tapaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kyllä meitäkin aina naurattaa nähä esim lenkillä toinen mitteli kun remi on aina paljon isompi :D

      Poista
  4. Oii miten suloinen koira! (:

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. voi miten ihanan kesäinen tuo eka kuva! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan väriset sun hiukset :) ja pitkät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ihan itekin yllätyin miten pitkät mun hiukset on nykyään :D

      Poista
  7. onko nää sun blogin kuvat otettu sillä 1100D:llä, jonka sait (viime?) jouluna lahjaks? :) tosi hyvälaatusia kuvia nimittäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on otettu! :) oon kyllä ollu erittäin tyytyväinen kameraan :)

      Poista
  8. Oon lukenu sun blogia jo pitkään, ja olin niin hämilläni kun näin sut tänään keljossa töissä! Susta oikein hehkui positiivinen elämänasenne ja olit niin kaunis! Sua ei voi muutakun ihailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos paljon! :)) kävitkö mun kassalla ostoksilla vai? :)

      Poista
    2. Olin jo ehtiny mennä viereiselle kassalle, mutta täytyy tulla enskerralla sun kassalle :)

      Poista