torstai 1. elokuuta 2013

Elokuun ensimmäinen

IMG_9705 IMG_9714

Tänään kun pääsin töistä kotiin, Miia tuli meille ja toi kaikkia ihania ekassa kuvassa näkyviä herkkuja mukanaan. Olin sanonu Miialle alkuviikosta, että en halua syyä herkkuherkkuja nyt niin musta oli ihana, et Miian oli ottanu sen huomioon ja toi vaan terveellisiä nameja. Katottiin muutama jakso Carrien päiväkirjoja, johon oon muuten ihan koukuttunut! Onko muita, jotka on alkanut seuraamaan kyseistä sarjaa? :) Musta tuntuu, et mulla on vaan aina pakko olla joku "teinisarja", jota seuraan telkkarista. Eka oli Roswell (muistaako kukaan muu sitä sarjaa??), o.c., gossip girl, pll ja nyt tää. Hah, parasta!

Tekis mieli kirjotella teille vielä jotain, mutta tää postaus menis aika sekavaks, joten ei muutakun kivaa iltaa teille! :)

16 kommenttia:

  1. Minäkin oon koukuttunut Carrien päiväkirjoihin, tosi hyvä sarja, yllätti positiivisesti :) Ja vasta katsoin kaikki Roswellin jaksot uudestaan Netflixin kautta. Parhautta koko sarja <3 Harmi kun aikanaan loppui... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä näkyyks se netflixissä!! Vitsi pitäis varmaan hommata se meillekin! :)

      Poista
  2. Mäkin oon ihan koukussa tohon sarjaan!! :DD

    VastaaPoista
  3. Mäkin katoin Roswellin kaikki kaudet just Netflixistä, koukutuin siihen taas ihan täysin uudestaan niin ei menny montaa päivää kun oli koko sarja katottu läpi :D Niitä oli tosi kiva kattoo nyt uusiks, kun siitä on kuitenkin niin hirmu kauan aikaa kun ne tuli telkkarista, niin ei niitä enää muistanu kauheen hyvin :) ja suosittelen todellakin netflixiä, jos vaan tykkää kattoo paljon sarjoja ja leffoja! 8e/kk ei oo paha, kun miettii että pelkkä yks leffavuokrauskin on nykyään sen 6e ainakin filmtownissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en muista siitä muuta kun et miltä ne kolme päähenkilöä näytti, et ne oli avaruusolioita, sen tytön nimi on liz ja sit sellasen kohtauksen kun sitä tyttöä ammutaan ja koska niistähän ei vuoda verta niin se joutuu kaataa ketsuppia paidalleen, et ihmiset ei ihmettelis ;D olin siis jotain 7 v kun toi sarja tuli!

      Poista
    2. Liz ei ollu avaruusolio, vaan se ihastu avaruusolio maxiin ;) max, michael ja isabel oli ne avaruusoliot! ja siis liziä ammuttiin, mutta max paransi sen niin se kaato siks ketsuppia paidalleen ettei ihmiset tajuais että max on parantanu sen :p mutta kannattaa hommata netflix ja kattoo ne jaksot, jäät varmasti koukkuun!

      Poista
    3. Eikun niinhän se olikin!! :D joo on kyllä ehkä pakko.. :D

      Poista
  4. Itse olen miettinyt oonko liian vanha (21v) kattomaan Carrien päiväkirjoja niin ihana lukee täältä että en oo ainut tän ikänen haha:D joskus teinivuosina seurasin Veronica Mars sarjaa ja meinasin innosta hypätä kattoon kun löysin Netflixistä kyseisen sarjan.. Ihanaa teiniparisuhdedraamaa ja rikosten ratkaisemista.Suosittelen!!
    Ps. Kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha älä huoli, mäkin oon 21 v ja tuntuu et voisin kattoa tota sarjaa vielä monen vuoden päästä ;D kiitos! :)

      Poista
  5. täällä myös yks koukuttunut!

    VastaaPoista
  6. hei mitä hyviä baareja jyväskylässä on? tai mitkä on sun omat lempparit mis yleensä käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillon kun mä lähen baareihin, yleensä eka mennään passioniin istuskelee ja alottelee ja sieltä sit siirrytään tanssimaan escapeen. Ja jos on lauantai niin sit mennään vielä shakerin shottiralleihin. :D eli noi kolme on mun lempparia :) sit bra on ihan hyvä tai se on toinen sellanen suosittu tanssipaikka ja sit no gigglin marlin oli joskus se paras, mihin mentiin tanssimaan mut nykyään se on vähän rapistunu. Toisaalta siellä on halpaa plus urbaanin puolella soi hyvä musiikki. :) on täällä myös ruma ja katse mut ne ei oo yhtään mun tyylisiä paikkoja..

      Poista
  7. Täällä myös joka on ihan koukussa kyseiseen sarjaan! Se vaan on niiin hyvä :-D

    VastaaPoista