maanantai 1. kesäkuuta 2015

Cute little cupcakes

1 4

Me leivottiin vähän aikaa sitten Lauran kanssa pieniä ja suloisia cupcakeja, joista tuli hyvin vahvasti mieleen muutaman vuoden takaiset muffinssit, joita leivottiin! Tehtiin noi ihan oikealla cupcake ohjeella ja kun maistettiin yhtä leivosta heti uunista tulleena ilman kuorrutetta niin se oli älyttömän hyvää! Oli noi hyviä koristeltuinakin, mutta jotenkin toi kuorrute oli vähän ällöä ja siinä maistui ehkä vähän liikaa tuorejuusto läpi. En tiiä sit, et onko kaikissa cupcakeissa sama "ongelma". Mut söpöjähän noista tuli vai mitä!

3 5

Innostus cupcakejen leipomiseen tuli osittain siitä, että meidän on pitänyt pitkään jo leipoa noita ja siitä, että Sisustuskauppa.com kuukauden Yankee Candle -tuoksuna on Vanilla cupcake. Jos tykkää siitä vaaleanpunaisesta snowflake joulutuoksusta niin tykkää myös tuosta! Vanilla cupcake on tosi makea ja vaniljainen tuoksu, aivan ihana siis. Tuttuun tapaan kuukauden tuoksu on -25% alennuksessa!

2

Miten teillä on mennyt kesäkuun eka päivä? Mulla oli tänään vapaata ja vietin päivän Lauran kanssa ja aamulla nähtiin myös pitkästä aikaa Sariannea! Meidän oli alunperin tarkoitus mennä piknikille, mut harmi, että sää ei ollu kauheen kesäinen niin ne suunnitelmat hieman siirtyi. Sain muuten tänään vihdoin ja viimein kuvattua Tukholman ostokset eli niistä tulee varmaan postausta seuraavaksi! Postaus siirtyi myös hieman sen takia, että jouduin olemaan useasti yhteydessä Zaran asiakaspalveluun ja halusin tulla esittelemään ostokset vasta sen jälkeen, kun asiat oli täysin selvinneet. ;) Kerron tarkemmin sit siinä ostospostauksessa! 

Taas mä kirjottelen näin myöhään, että seuraavaks ois hampaiden pesu ja nukkumaan meno vuorossa. Eli ei muuta kuin öitä! 

18 kommenttia:

  1. saisko noihin cupcakes leivonnaisiin ohjetta? Millasella ohjeella teitte?:) Näyttää tosi herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on linkitettynä tuohon ekaan kappaleeseen! :) Koneella linkit näkyy pinkkinä ja mobiiliversiossa vissiin sinisellä :)

      Poista
  2. Super söpön ja herkullisen näköisiä! :) Mä olen huomannut saman, että useissa cupcakesien kuorrutuksissa tuorejuusto maistuu turhan paljon läpi, joten olen nyt viime aikoina tehnyt pelkkiä muffinsseja, kun ne on paremmin uponnut vieraille. Vähän aika sitten tuli tosin kauhea hinku päästä taas kuorruttelemaan muffinsseja eri tavoilla ja tää sun postaus vain pahensi kuorrutushinkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä siinä onkin, että kaikenlainen kuorruttaminen ja koristelu on niin kivaa, kuten pipareiden koristelu jouluna? :D Voiskohan sitä tuorejuuston makua peittää esim maustetulla tuorejuustolla? :)

      Poista
  3. Se violan vanilijatuorejuusto on tosi hyvää! :) Tykkään syödä sitä sellasenaankin XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se vois toimia ehkä vähän paremmin! :) Kiitos vinkistä ;D

      Poista
  4. Nam näyttää todella hyviltä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos! Noista tuli kyllä sulosia, vaikka itse sanonkin :)

      Poista
  5. Mulle cupcaket ei ole koskaan oikein iskeneet vaikka tuleehan niistä melkein aina paljon kauniimpia kuin muffinsseista. Muffinssit on kuitenkin mulle _da thing_ ja niitä en vaihda ;D Nämäkin näyttää todella hyvältä, toi mintun värinen kuorrutus sai mut himoamaan minttujäätelöä ihan hullun lailla!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, sillä muffinssit on aivan taivaallisia jos niistä onnistuu tekemään sellasia kosteita! :D Toi eka pinkki sana on siis linkki postaukseen, jossa näkyy kun viimeks tehtiin lauran kanssa muffinsseja kermavaahtokuorrutuksella ja ne oli kyllä parempia kun nää cupcaket :D

      Poista
  6. Nam, kun näyttää herkulliselta nuo cupcaket! :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näkösiä noi kuppikakut! Mutta itellä on tosiaan se ongelma, etten pysty syömään niitä ton kuorrutteen takia. Jotenki menee liian makeaksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle harvoin mikään on liian makeaa (heh xD) mut jotenkin noiden kuorrute oli vähän ällöä! :D Söpöjähän ne silti on!

      Poista
  8. On kyllä aivan älyttömän suloisia muffinseja! Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista