sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhlien (ja arjen) pelastajat

Lähdin mukaan Indiedaysin järjestämässä Inspiration dayssa Vermanin -kampanjaan, jonka tiimoilta sain mukaani paketin, joka auttaa selviytymään juhlissa ja niiden jälkeen! Oon nyt testaillut tuotteita ja ajattelin tulla vinkkaamaan teille muutamasta tuotteesta. 

11

Ekassa kuvassa on mulle ja hyvämuistisille lukijoille tuttu tuote, nimittäin Wondermin rakkolaastarit, joista edellinen postaus löytyy täältä. Silloin testailin ja käytin noita pääosin hankaavien lenkkareiden kanssa, mut nyt testasin myös korkkareiden kanssa ja hyvin toimii! Tein nimittäin yks päivä sellasen virheen, että pidin hankaavia kenkiä koko työpäivän jalassa ja illalla, kun ois pitänyt laittaa korkkarit jalkaan, oli pikkuvarpaisiin ilmestynyt rakot. Normaalit rakkolaastarit on hieman liian paksuja kapeisiin kenkiin, joten Wondermin rakkolaastarit pelasti tosiaan mun illan, nimittäin fiilishän ois mennyt ihan pilalle jos rakkojen takia ois pitänyt laittaa jotkin muut kengät jalkaan! Näitä kyseisiä laastareita pystyy myös ihan huoletta leikkaamaan, joka helpottaa esimerkiksi just jos joutuu pikkuvarpaita teippailemaan.

12

Paketista paljastui myös LactraseGo ja NogasinGo -purutabletteja, jotka helpottavat juhlien ruokaähkyä! LactraseGo -purutabletit helpottaa huomattavasti laktoosi-intolerantikkoja ja muita, jotka eivät maitotuotteita pysty normaalisti syömään, sillä tabletit pilkkovat laktoosin helpommin imeytyväksi. Itelläni ei ole laktoosi-intoleranssia, mutta oon huomannut esim. jätskin aiheuttavan lähes aina pientä mahakipua ja näiden avulla kipua ei tuu! Yksi kaverini on myös tosi herkkä maitotuotteille, mutta on käyttänyt samantyylisiä tabletteja aiemminkin ja tiedän niiden toimivan hänellä erittäin hyvin, joten uskallan suositella teillekin näitä! 

13

NogasinGo -purutabletti on vähän samanlainen tuote, kuin tuo edellinen, mutta tämä auttaa ehkäisemään mahan turvotusta ennen ateriaa nautittuna. Mulla turpoaa maha lähes aina ruuan jälkeen ja varsinkin rasvainen ruoka on kaikista pahin. Testailin näitä purutabletteja monesti ja huomasin, että pahimmalta ähkyltä nää ei ehkä pelasta, mutta normaalia ruokaa voi syödä ilman turvotusta! Eli jos sitä pizzaa yms syö niin se turvotus on vaan kärsittävä. :D Jos kuitenkin tietää, että käyttää farkkuja tai muita tiukkoja vaatteita koko päivän niin suosittelen testaamaan NogasinGo:ta. Kaikki postauksen tuotteet on saatavilla apteekista ja lisätietoa voitte lukea linkkien kautta. :)

Ootteko te jo testannut näitä tuotteita ja mitä ootte tykännyt? :)

15 kommenttia:

 1. 7/9 sun uusimmista postauksista jonkin sortin mainoksia/kaupallista materiaalia sisältävää. "Kun ahneudella ei ole rajaa" :( Ennen sun blogilla oli sentään joku taso...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettet vaan kuitenkaan liiottelis? Kesäkuussa julkaistusta 11 postauksesta 2 on ns. "puhdasta" yhteistyöpostausta ja 3 on mukana blogin kautta saatuja tuotteita. :) Onko sillä esim. väliä onko asupostauksessa saatuja vaatteita vai itse ostettuja, kun kaikki on kuitenkin mun itse valitsemia, jotka oisin ostanut todennäköisesti myös ilman yhteisetyötä? Ymmärrän, että ei oo kiva jos tulee pelkästään mainospostauksia ja esim. vaatekollaaseja mainoslinkeillä ei tulla täällä koskaan näkemään.

   Poista
  2. Mä en ole koskaan ymmärtänyt miks ihmiset vastustaa näitä yhteistyöpostauksia! Musta on ihanaa että tää avaa mahdollisuuden tutustua uusiin tuotteisiin ja ihan rehellisesti säkin äsken kerroit, miten noi tuotteet tehoaa! Sitä vaan, että täällä liputetaan näiden postausten puolesta :D

   Poista
  3. Neiti hyvä, en suinkaan liioittele! As I said, "jonkin sortin kaupallista materiaalia" ja se todellakin pitää paikkaansa. Tämä postaus, Livbox, pellavapöksyt, To Die For-bikinit, Kesän luottokengät, Bloggaajien ilta Glitterissä ovat kaikki yhteistyöhön/mainontaan/kaupallisuuteen liittyviä postauksia. Sen myönnän, että Blistexistä kertova postaus ei välttämättä ole suora yhteistyö, vaikkakin he saavat näkyvyyttä..

   Poista
  4. Eka ano: Totta, se on ihan sama mitä kerron ja kuinka epämainosmaisia postaukset ois niin silti se vaan kun on yhteistyö kyseessä, aiheuttaa ärsyyntymistä. En sit tiiä mikä siinä on, koska mulle on ihan sama, onko joku saanu jonkun tuotteen jostain jos postaus on muuten mielenkiintoinen. :)

   Toka ano: Blistex ei oo yhteistyöpostaus vaan kerron siinä kilpailusta, jossa voitin. Sama kun kerron, että voitin mistä tahansa arvonnasta jotain, mikä ei liity blogiin. :) Ärsyttääkö sua mikä noissa postauksissa? Oisko esim. edellinen asupostaus ollut parempi jos kaikki vaatteet ois ollut ihan itse ostettuja?

   Poista
  5. Minäkään en ymmärrä tälläistä, että jos sattuu postauksessa olemaan blogin kautta saatu tuote, on se automaattisesti aivan p*aska postaus. Suurin osa bloggareista nyt vaan sattuu saamana blogin kautta hiukan etuisuuksia, joissa en näe mitään pahaa ellei niitä ilmaiseksi saatuja tuotteita mainosta räikeästi amerikka-tyyliin kyseisen tuotteen olevan paras maailmassa, ja kun saadaan samanlainen tuote kilpailevalta brändiltä niin kehuta sitä maasta taivaisiin vilkkuvien bannereiden kera.

   Tällä tavalla, kun postaukseen on selkeästi merkattu että postaus on yhteistyöpostaus, voi lukija sen halutessaan sivuuttaa tai jatkaa lukemista. Itse pidän oletuksena, että bloggarin mielipiteet on hänen omiaan ja niitä ei ole ostettu. Mikäli tälläistä taas alkaa ilmenemään, loppuu mulla ainakin blogin lukeminen siihen.

   Sara on jo sen verran tunnettu Jyväskyläläinen bloggari (GO JKL!), että ilmaistuotteita alkaa tulla. Ne voi joko ottaa vastaan tai olla ottamatta, valinta on täysin hänen. Ja mikäli asupostauksissa selkeästi lukee, että esim. ne mainitsemasi pellavapöksyt on saatu, voi lukija käyttää omaa harkintakykyään miettiessään ostaako samanlaiset pöksyt kuin blogissa on esitelty ja/tai jaksaako enää lukea asupostauksia/muita postauksia, joissa on sponssia. Saran postaukset on aina huolellisesti rakennettu ja vaikka ne sisältää sponssia minä en ainakaan koe, että mitään tuotetta hehkutetaan ylitse äyräiden. Tälläiset ainoastaan tuotteita koskevat postaukset taas on asia erikseen.

   Omalle kohdalleni voin sanoa sen verran, että kirjoitin oman höpönlöpö-postaukseni aikoihin, ja se oli suht. vapauttavaa. Bloggaamiseen tulee rutiini ja mulla ainakin aiheet tuppaa nykyään olemaan tarkoin harkittuja ja postauksien rakentamiseen on käytetty suuresti aikaa. En koe sitä pahana, mutta oli hienoa nähdä miten ihan perus kuulumiset kiinnosti ihmisiä noinkin suuresti. Kun kiirettä pitää ja muut jutut kiinnostaa enemmän, niin mulla ainakin sellainen turhanpäiväinen lätinä jää blogista pois.

   Tiivistääkseni: Jos postaukset, joissa on sponssia häiritsee jotenkin vaikka mielipide olisikin rehellinen - jätä ne lukematta. Asialliset palautteet on aina tervetulleita, mutta ensimmäisen anon jättämä kommentti oli ihan jotain muuta kuin asiallinen. EI sieltä pahimmasta päästä, mutta ei millään tavalla rakentava. Tuollainen vaan saa sapen kiehumaan turhaan. Eri tavalla aseteltuna palaute olisi voinut olla ihan rakentavaa ja siitä saada jotain irti.

   hanna
   www.hannamariav.com

   Poista
  6. Tyhjentävästi sanottu, kiitos! :D

   Poista
 2. Oi vitsi kuinka sun kuvat on aina niin ihania ja hyvälaatuisia :) näistä kuvista tulee aina niin hyvälle mielelle ja musta tuntuu et saisit jonkun jätesäkinkin näyttämään kuvissa hyvälle ja houkuttelevalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana, kiitos! :D se vois olla jo aika haastavaa heh :'D

   Poista
 3. Mitään näistä en ole kokeillut ja jos ihan rehellisiä ollaan, en tälläisiin pillereihin usko ;) Nuo laastarit sen sijaan vaikuittais olevan ihan jees, mulla tosin on nyt pari pakettia compeedia että niillä mennään ainakin seuraava vuosi kun hirveän usein ei tule kys. tuotteita käytettyä :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tallessa vielä niitä viime kertaisia laastareita kun ei kauheen usein tarvii käyttää rakkolaastareita - onneks. :D

   Poista
 4. Kiva postaus, noi tabletit kuulostaa mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata! Varsinkin jos maitotuotteita pysty syömään niin noi auttaa varmasti :)

   Poista
 5. Kiitos vinkeistä! Mulla tulee hirveä turvotus syömisestä lähes AINA, vaikka en ees vetäisi mitään pizzaövereitä tms. Joten aion todellakin testata noita Nogasineja! Ja rakkolaastareita olisi myös hyvä olla valmiina, kun tuntuu, että aina silloin (aika harvoin), kun niitä tarvitsisi, niin ei tietenkään löydy kotoa :D

  Tuli vähän paha mieli tosta, että miten jotkut viitsi valittaa mainospostauksista. Lähes jokainen vähänkin suositumpi bloggaaja tekee yhteistyötä eri firmojen kanssa ja saa sitten käyttöönsä tuotteita postauksia vastaan, mun mielestä siinä ei ole mitään ihmeellistä tai paheksuttavaa. Varsinkin jos valitsee ne, joihin oikeasti itse uskoo eikä mene mihin tahansa liibalaabaan mukaan. Toi kuvio on mun näkemyksen mukaan aika hyvä ja reilu, sillä siitähän hyötyvät niin yritykset, bloggaajat kuin me lukijatkin :D Mutta kaikkia ei voi miellyttää! Ja jos niin kovasti häiritsee, niin kukaan ei pakota lukemaan ;)

  Ihania kesäpäiviä sulle, toivottavasti sielläpäin on paremmat kelit kun täällä! Sataa nimittäin vettä ihan mukavasti taaas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Jos ne ei toimi niin onpahan sit testattu :D Ja niinpä, tässäkin paketissa tuli mukana vielä nukahtamista helpottavia tabletteja mut en sit kirjoittanut niistä koska en oo testannut niitä kun ei oo ollut tarvetta. :) No, kaikkia ei voi miellyttää!

   Täällä näyttää kans tosi harmaalta mut oli tuolla ihan lämmin onneks! Toivotaan niitä kesäsäitä tulevan pian! :)

   Poista