maanantai 29. kesäkuuta 2015

Uusi objektiivi

1 4 3 2 5

Huomaako joku näissä kuvissa jotain uutta? Nää on nimittäin otettu mun synttärilahjalla eli uudella objektiivilla! Oon jo vähän aikaa himoinnut laajakuvaobjektiivia 50 millisen kaveriks ja nyt vihdoin sain sen. Kyseessä on siis Canonin 10-18 mm f/ 4.5-5.6 IS . Mietin pitkään tuon ja 10-22 mm f/3.5-4.5 välillä (tässä jälkimmäisessä on siis parempi valovoima eli kuvista tulee valoisampia hämärämmässäkin), mutta koska jälkimmäisessä versiossa ei ollut kuvanvakaajaa niin se ratkaisi sit pelin, sillä kuvaan aina käsivaralta. Menikö tää jo liian vaikeaksi? :D Anyway, uus objektiivi on siis laajakuva ja oon niin innoissani! Tänään tuli räpsittyä vaikka mitä testikuvia ja huomenna objektiivi pääsee tositoimiin, kun lähdetään Lauran kanssa Helsinkiin. 

Vitsi, nytkö se kesä vihdoin alkoi? Tänään oli jopa kuuma ja en voi valittaa! Toivotaan, että tää helle jatkuis vielä pitkään. ♥ 

8 kommenttia:

 1. Oii että , mäki haaveilen tommosesta objektiivistä:) Innolla ootan Helsinkikuvia :>

  VastaaPoista
 2. Itekin oon haaveillu laajakulmaobjektiivista, tolla otetut kuvat näyttää niin kivoilta!! Osaatko sanoa mistä toi on ostettua ja paljon oli hintaa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustasta pörssistä ja maksoi n 270€ :) Tykkään tästä kyllä sikana!

   Poista
  2. Oho, miten oon aina ollu siinä uskossa, että halvimmillaan tollasesta sais pulittaa ainakin 500e :-D En sit tiiä, ku mulla on Sonyn kamera, että löytyykö siihen ihan noin halvalla... Nyt tollasen ostamista vois tosissaan kyl harkita, täytyykin alkaa vähän tutkailemaan asiaa :-D

   Poista
  3. Joo luulin samaa ja varsinkin kun tää on Canonin eikä minkään halvemman valmistajan :D toi valovoima on se mikä tekee halvemman mut yleensä mä tällä ulkona tuun kuvaa hyvässä valossa niin siitä pystyi tinkimään :)

   Poista