tiistai 23. kesäkuuta 2015

My Midsummer

8 7 6 5

Tällänen pieni kuvapläjäys tiedossa meidän juhannuksesta! Vietettiin juhannuksena aikaa ensin Ninnin ja Kallen kanssa Kallen luona paljussa, sit mun äidillä, Nikon porukoilla ja lauantaina suunnattiin vielä mökille ja sunnuntain vietinkin sit töissä. Juhlittiin juhannusta siis yhteensä neljässä eri paikassa, mut tällä tapaa kahden päivän vapaan saa tuntumaan jo pidennetyltä viikonlopulta! Onneks yhtenä iltana oli hyvä sää ja jopa ihan kesäinen olo! Vaikka kyllähän siellä paljussakin oli tihkusateesta huolimatta lämmintä heh.

3 1 2 4 9

Muuten juhannus meni kivasti jutellen niitä näitä ja syöden. Musta tuntuu, että tarviin pienen tauon grilliruuasta viime viikonlopun jäljiltä! Sunnuntaina tosiaan täytin 23 vuotta ja sen kunniaksi olin leiponut mökille lauantaille valkosuklaa-mangorahkakakun. Kakku uppos niin hyvin kaikille, et muistin vasta sit kun siitä oli enää murusia jäljellä, et oishan siitä voinut ottaa kuvankin :D No, ohje on testattu hyväks, joten eiköhän sitä tuu leivottua joskus uudestaankin!

10 13 12 15 11 14

Nauratti kattoa instagramista kaikkien ruotsalaisten #midsummer -kuvia, kun kaikki oli viimeisen päälle laittautuneita itsetehtyineen kukkaseppeleineen ja mun juhannuslook oli kaikkea muuta kuin laittautunut. Toi Bikbokin vaaleansininen sadetakki on ollut kyllä ihan älyttömän hyvä ostos, sillä sille on harmittavasti tullut paljon käyttöä tänä kesänä. Lippiksen tilasin yhteistyön kautta House of Brandonilta, kun mun viime kesänä ostetun lippiksen uhrasin väriestejuoksussa ja se on sen reissun jäljiltä lähinnä oksennuksen värinen.. Lippikseen ja sadetakkiin varustautuneena pientä tihkusadetta ei onneks ees huomaa! Suomen kesä, gotta love it.

Miten teillä meni juhannus?  Oliko joku festareilla? Oli karua kattoa kuvia tyhjistä festarilavojen edustoista tänä aamuna!

14 kommenttia:

  1. Kalajoen juhannuksessa oli ainakin hyvä meininki lauantaina illalla kun oltiin.
    Tosin telttalijoille ja asuntovaunuille tulleille järjestelyt olivat olleet iso pettymys..

    Kivoja juhannuskuvia sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva et teillä on kuitenkin mennyt hyvin! :) mikähän siellä oli sit ollu pielessä? :s kiitos! :)

      Poista
  2. Toi sadetakki <3 kivan kuuloinen juhannus sulla!

    VastaaPoista
  3. Kivalta kuulostaa ja näyttää teidän juhannus! Haha, mullakin oli kaikkea muuta kun viimeisen päälle hieno look kun oltiin mökillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, mökille vaan kaikista vanhimmat collarit päälle vaan :D

      Poista
  4. Kivoja juhannuskuvia:) Ite olin mökillä Ylitorniolla ja oli kyllä ihan huisin hauskaa! Voi että ku katoin tota paljukuvaa ni tulin niin kateelliseksi:D haaveilin kokoajan että siellä ois ollu palju jossa ois voinu lillua koko juhannuksen :D Mutta kivaa oli kyllä! Vaikkakin nyt oon ihan sääskien syömä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! :) Joo, palju on kyllä ihana! Hassua, kun siellä lilluu muutaman tunnin niin sen jälkeen ei meinannut jaksaa nousta saunanlauteille, kun jalat tuntu niin raskailta sen keveyden jälkeen. :D

      Poista
  5. Ihania kuvia, ja vohvelit ja toi kakku...! ;D Me päätettiin ottaa extempore lähtö Tallinnaan, kun ei festarit napannut eikä ole mökkiäkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, herkkuja on kyllä syöty nyt ihan tarpeeksi! :D Tallinna oli varmasti kans ihana, juhlittiinko siellä juhannusta? :)

      Poista
  6. Ihan värinen lippis ja sadetakki! :)

    VastaaPoista
  7. Satutko enään tarvita tota sadetakkia? Meinaan toi on aivan ihanan värinen, mut tänä vuonna sitä ei enää myydä bikbokissa eikä muuallakaan oo iskeny silmään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Itseasiassa oon kyllä miettinyt ton myymistä, joten voit laittaa mulle sähköpostia osoitteeseen sara-umu@hotmail.com :)

      Poista