sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Valentine's day

yst4 yst2

Moikka ja hyvää ystävänpäivää tällein päivän myöhässä! Eilen, kun pääsin töistä, Laura ja Joonas tuli meille tollasen kuvissa näkyvän herkkulaatikon kanssa ja katottiin porukalla Fast & Furious 5. Niin ja noi ruusut oli mun paikalla autossa, kun Niko haki mut töistä, kuinka ihanaa! Ne on nyt vielä paremman näköiset, kun ne on auennu isommiks. Illalla käytiin sit vielä Nikon kanssa syömässä, joten ihana spesiaalimpi päivä eilen. Miten te vietitte ystävänpäivää? :)

yst3 yst1

Osaatteko muuten arvata, mikä on mun lemppari noista donitseista? :D Noi on kyllä superhyviä ja niitä tulee syötyä niin harvoin! Oon ollut joskus TET:issä Arnold'silla kahen kaverin kanssa ja saatiin tehdä vikana päivänä kuusi donitsia itsellemme. Muistan, miten meiltä lähti vähän käsistä se koristelu ja jokaisesta donitsista löytyi varmaan jokaista kuorrutusta ja jokaisia nompparelleja.. Mulla on muuten vieläkin yöpaitana reissuissa jne mun TET:in aikainen työpaita!

Mutta, ei mulla kummempia kuulumisia tällä kertaa, palaillaan pian! 

34 kommenttia:

  1. Arnoldsin donitsit, ai että! Onneks mäkin sain niitä vihdoin ja viimein eilen :-D Ja voisinpa veikata, että sun lemppari on mun lempparin lailla toi kinuskinen versio.. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua alko niin hymyilyttää, kun näin instasta, et sait niitä kans! :D Heh, itseasiassa en tykkää mistään kinuskista, vaikka toi tuntuu olevan kaikkien muiden lemppari! ;D

      Poista
  2. Ihanaa ystävänpäivää sinnekin vielä myöhässä! Aika kiva tuo kukkaylläri ja muutenkin aika ihanalta vaikutti teidän eilinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! :) Sitä se olikin, vähän piristystä arkeen. :)

      Poista
  3. Mulla on joku ihme ällötys Arnoldsin donitseihin, vaikka oon hirvee sokerihiiri ja karkkia uppoaa kerralla helposti 300g, niin en pysty syömään ees neljäsosaa tuollaisesta :D olisko sun lemppari nuo pinkkikuorrutteiset, en nyt muista niiden nimeä?

    Pakko vielä sanoa noista sun kuvien 'vesileimoista' eli tosta blogin nimestä, et mulla on tullu tavaks aina etsiä se jokaisesta sun kuvasta :D se on kiva jos se on huomaamaton, joissain kuvissa se meinaan pomppaa silmille jopa häiritsevästi.. Muistaakseni joskus käytit niissä eri värejä, niin että ne sulautui taustaan enemmän? Oliks mustaan vaihtamisella joku erityinen syy?

    Ja ihania kukkia, oih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkit on pomada ja ei oo lemppari ;D Ne on kyllä hyviä, mut mua häiritsee, kun en tiiä mitä pomada on tai miltä sen pitäis maistua (kun vertaa siis maitosuklaaseen jne)! Näissä kuvissa sitä oli vaikea piilottaa, kun näissä on niin vähän sisältöä, mihin sen laittaa. :D En tiiä ymmärrätkö! Ja tolla picasalla ei saa taivutettua tota tekstiä niin sekin on huono. :/ Oon alkanut käyttämään tummempia värejä, koska jotku käyttää näitä kuvia niin, että muokkaa ne niin vaaleiks, et vaalea teksti katoaa pois plus sen pitää olla vielä niin, et sitä ei saa rajattua pois.

      Poista
  4. Oisko toi suklaa :D ei ainakaan kinuski;)

    VastaaPoista
  5. Nuo donitsit näyttää älyhyville, mutta en tykkää yhtään! :D Sun ystävänpäivä kuulostaa tosi kivalle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä sellasia, et niistä joko tykkää tai ei ! :)

      Poista
  6. Eikä mitä herkkudonuja 8-))) Mun vakkarivalinta on ikuisesti toi pinkki rinkula, se on niin nami (ja mä niin kaavoihin kangistunu), että en oo varmaan ikinä ottanu mitään muuta :-D Veikkaan siis noita pinkkejä sunkin suosikeiks, koska mikäänhän ei oo parempaa kun pinkki ja donitsi, vielä ku ne on yhessä niin omnom ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meni vähän metsään, sillä maitosuklaa on mun lemppari! :D Ennen tykkäsin kinuskista eniten, sit tuli totaalinen stoppi ja en tykännyt enää mistään kinuskista ja vaihdoin tohon pinkkiin, kun en uskaltanut maistaa muuta. Sit testasin maitosuklaata ja siitä tuli lemppari! Sellanen mun donitsihistoria :'D

      Poista
    2. mikä noista on maitosuklaan makune?

      Poista
    3. se maitosuklaanvärinen ;D Eli siis tuo ruskea! :)

      Poista
  7. Nam miten herkullisen näköisiä kuvia ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! :) ♥ Näitä ei kyllä pitäis katella, kun alkaa tekemään vaan mieli :D

      Poista
  8. Aivan ihania kuvia! Muutenkin kuulostaa just täydelliseltä ystävänpäivältä <3 En kestä, miten herkullisilta nuo donintsit näyttää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli, meillä oli kyllä kiva päivä! :) Nam, noi oli kyllä hyviä... :p

      Poista
  9. Oi näyttääpä nuo donitsit herkullisilta! Muutenkin niin kauniita kuvia taas. :)

    VastaaPoista
  10. TAAS kerran aivan samanlaisia kuvia useita samassa postauksessa. tämän olen huomannut ennenkin ja mieluummin laittaisit vain vaikka yhden kuvan samasta asiasta kuin monta melkein täysin samanlaista. ei lukija saa mitään iloa monesta melkein samasta kuvasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ite tykkään laittaa kuvia tähän tyyliin, mielipiteitä on monia. :)

      Poista
  11. Usean kuvan kunnianosoitus blogin pitäjältä vieraille, jotka donitsit toi ja vaaleanpunaisten ruusujen antajalle? Kohteliaisuutta mielestäni. Elät kuin prinsessa, hyvissä käsissä. Kauneus on katsojan silmissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ei ehkä ihan kuin prinsessa mut mulla on kyllä ihania ihmisiä ympärillä :)

      Poista
  12. Noi arnoldsin donitsit on kyl niin parhaita!!<33

    VastaaPoista
  13. Kirjotin kilometrikommentin tänne kysellen sulta Lontoosta mut sitten tää netti sekos ja vissiin se kommentti ei lähtenytkään? Eli ollaan lähiaikoina suuntaamassa pariksi päiväksi Lontooseen ja katselin sun Lontoo-postauksia aiemmin tänään. Viime vuonna olitte siellä helmi-maaliskuun aikoihin, eikö? Millainen sää siellä silloin oli tai millainen ilmasto muutenkin Lontoossa on? :) mulla on meinaan massiivinen takkiongelma kun en halua kahta takkia ottaa mukaan mutta mietin, mikä takki olis parasta ottaa mukaan :D sääennuste näyttää +3-10 asteen välillä lämpötilan heilahtelevat, mutta millainen ilmasto on? Kostea? Onko villakangastakki siis huono vaihtoehto? Tuulinen? Olisko toppatakki sittenkin parempi? Vaiko joku neule+toppaliivi yhdistelmä? :) help me please

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli toi ihan sama ongelma viime vuonna, mut päädyttiin nahkatakkeihin ja niillä pärjäs hyvin! :) Kannattaa ottaa mukaan myös pari paksumpaa neuletta, et sellasen saa sit tarvittaessa sinne alle. Ja muuten mun mielestä ilmasto on aika samanlainen, kun Suomessa tai en ainakaan huomannut mitään erikoista. Lontoohan on tunnettu siitä, et siellä sataa usein, mut me ollaan vietetty siellä yhteensä 10 päivää ja vaan yhtenä on satanut, mut kannattaa varautua sateenvarjolla ja en kyllä suosittele villakangastakkia, varsinkin, jos sattuu satamaan silloin.

      Mulla on ihan kauhee hinku Lontooseen tällä hetkellä... Ihanaa reissua teille ja kysäse vielä jos tulee jotain mieleen! :)

      Poista
    2. Voi kiitos <3 ja kiitti myös nopeasta vastauksestasi :)

      Poista
    3. Ei mitään, muistan kyllä ton saman pähkäilyn viime vuodelta :D

      Poista
  14. Käyttääkö joku oikeesti sun ottamia kuvia? :o senkö takia oot lisännyt ton leiman? Mullekkin on tullu niitten etsimisestä harrastus ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä löytyy aika paljon we heart itistä ja kaikista tumblreistä ja joskus on lähde mut usein ei! On mun kuvilla tehty joskus feikkiprofiili fbhen ja johonkin deittipalveluun :D

      Poista