lauantai 21. helmikuuta 2015

Answers, part 3

PicMonkey Collage9

Paras asia Jyväskylässä? Ootko aina asunut siellä? Haaveiletko muutosta toiselle paikkakunnalle/toiseen maahan?

- Hmm, musta Jyväskylä on kivan kokoinen, ei liian iso, mut ei mikään tuppukyläkään! Lisäks tykkään rantaraitista ja satamasta paljon. Oon asunut koko ikäni täällä ja en haaveile muutosta muualle. Yhessä vaiheessa lukiossa olin jo päättänyt, että muutan Tampereelle opiskelemaan, mut sit opo suositteli mulle muoti ja vähittäiskauppa kärkeä JAMKissa (sitä ei siis muualla ole) niin jäin tänne ja ei kyllä kaduta ollenkaan. En oo ikinä halunnut asua ulkomailla, vaikka haluankin matkustaa niin paljon, kun mahdollista!

Uskotko jumalaan?
- Uskon omalla tavallani!

Kuka on kuumin mies julkkis?
- Oon miettinyt tätä siitä asti, kun luin tän kysymyksen, sillä tää on paha! Mutta tulin siihen tulokseen, että Channing Tatum, vaikka se on nykyään ehkä vähän vanha, Wentworth Miller ja Zac Effron! En osannut valita siis yhtä. :D

Lande vs kaupunki?
- Kaupunki, vaikka esim. kesällä mikään ei voita mökkirauhaa ja järvenrantaa!

Karkit vs suklaa?
- Karkit!! Ostan pelkkää suklaata ehkä muutaman kerran vuodessa.

Tennarit vs korkkarit?
- Tennarit. Käytän korkkareita vaan juhlissa.

Auringonnousu vs auringonlasku?
- Hmm, ehkä auringonnousu! Varsinkin kesällä on ihana jos valvoo niin pitkään, et näkee taas auringon nousevan!

Mielipide turkit ja turkikset?
- Täytyy sanoa, että mulla ei koskaan oo ollut asiasta vahvaa mielipidettä, niinkuin joillakin on. Musta on ihan kauheesta, jos eläimiä kohdellaan kaltoin tai niillä on huonot oltavat, mutta pakko myöntää, että en kauheasti tiedä turkistarhauksesta mitään. Valitsen kyllä itse mielummin tekoturkiksen, kuin aidon!

Tasa-arvoinen avioliittolaki, puolesta vai vastaan?
- Puolesta! En ymmärrä, miks sen pitäis kuulua kellekään muulle, jos toisiaan rakastavat ihmiset haluavat mennä naimisiin. Ihan ällöttää se, että tuntemattomat ihmiset saavat mennä telkkarissa naimisiin viihteen takia, mutta siitä pitää äänestää ja sitä pitää miettiä, että saako toisiaan rakastavat ihmiset mennä naimisiin, koska sattuu olemaan samaa sukupuolta.

Lempieläin?
- Varmaan Remi eli koira!

Eli kumpi ja miksi:
Kesä/talvi
- Kesä, koska rakastan auringonpaistetta ja sitä, että on valosaa. Lisäksi lämpö ja se, että ei tarvitse pukeutua paksuihin vaatteisiin on parasta!

Aamu/ilta
- Aamu. Vaikka en oo sellanen, että heräisin helposti itsestään aikaisin, niin oon ehdottomasti enemmän aamu- kuin iltaihminen. 

Kahvi/tee
- Tee, sillä en juo koskaan kahvia. En tykkää sen mausta ja en halua edes opetella juomaan sitä, sillä en halua olla mistään turhasta riippuvainen. :D

Tv/tietokone
- Tietokone! Tietsikalta voi kuitenkin kattoa kaikki sarjat ja ohjelmat plus olla netissä.

Keittiö/olohuone
- Hmm, varmaan olohuone! Olohuoneessa tulee kuitenkin vietettyä eniten aikaa telkkaria kattoen ja koneella ollen.

Koirat/kissat
- Koirat. Oon allerginen kissoille ja en muutenkaan kauheasti välitä niistä. Kissat on sellasia, et eka ne tykkää, kun rapsutat niitä ja sit yhtäkkiä hyökkää niillä kauheilla kynsillään kiinni... :D Okei, kavereiden kisut on kivoja, mut tuntemattomat kissat on pelottavia!

Elokuvat/sarjat
- Varmaan sarjat. Jotenkin niihin jaksaa vaan keskittyä paremmin, kuin leffaan vaikka monta jaksoa putkeen katottuna sarja voi kestää kauemmin kuin leffa. :D

Mitä tavoitteita sulla on tälle vuodelle?
- Olla onnellinen. Postauksen tän vuoden tavoitteesta voi lukea tästä!

Jos saisit 10000€ nyt puhtaana käteen, mitä tekisit sillä? Jos sitä ei saa säästää mihinkään.
- Lähtisin hakemaan asuntolainaa ja reissuun! :D

Mitä mieltä olet malleista/yleisistä kauneusihanteista (laihuuden tavoittelu ym)
- Musta tuntuu, että yleiset kauneusihanteet on muuttuneet ja muuttumassa jatkuvasti paljon terveempään, joka on tosi hyvä asia! Musta on järkyttävää, että malleilta näkyy jokainen luu läpi ja sit ihmiset ihannoivat niitä. Puhumattakaan siitä, että kokoa 34/36 käyttävät pitävät itseään läskeinä. 

Unelmien matkakohde?

- Usa ja mahdollisimman moni paikka siellä.

Mikä on huonointa Jyväskylässä?
- Ehkä se, että täältä on vaikea saada töitä, vaikka itse oonkin onnekas tässä asiassa. Lisäksi asuntojen vuokrat ovat suuria.

Tykkäätkö ajaa autoa?
- Nojoo, onhan se ihan kivaa!

Ajatko paljon?
- En kauheasti, Niko ajaa pääsääntösesti aina.

Jos saisit matkustaa vain yhteen paikkaan enää ikinä, mikä se olisi?
- Usa! Oon halunnut käydä Jenkeissä niin pitkään, kun vaan muistan ja tuun varmasti siellä käymäänkin.

PicMonkey Collage8

Ostatko merkkivaatteita?
- En juurikaan.

Mistä kaupoista ostat yleensä kenkäsi?
- Suurin osa mun kengistä taitaa olla Nelly.comista.

Kuuluuko vero Moda sun lempparivaateliikkeiden listalle?
- Kyllähän sieltä löytyy kans kivoja vaatteita!

Ootko korkkareiden käyttäjä?
- En juurikaan! Käytän niitä kyllä juhlissa mielummin kuin balleriinoja, mutta muulloin en juurikaan.

Millaisesta pukeutumistyylistä pidät eniten?
- Sellaisesta rennosta! Rennot neuletakit, mustat farkut, nahkaiset yksityiskohdat, pastellisävyt ja pörrö on tällä hetkellä mun mieleen erityisesti. Kesää kohti ihastun aina vaan enemmän pastellisävyihin, hyvinlaskeutuviin kankaisiin topeissa, pitsiin ja farkkushortseihin. Mitenhän tätä tyyliä nyt sit kuvais? :D Rento ja aika sellainen massa ehkä?

Seuraatko paljon muotia?
- Joo kyllä mä jonkun verran trendejä blogien ja instagramin kautta! Lisäks koulun takia on tullut tutkittua tulevia trendejä.

Kuvaile sun pahimpia asu- ja sisustusmokia viime vuosilta:
- Ekana tulee mieleen, kun ala-asteella pukeuduin yhtenä päivänä pelkästään siniseen. :D Mulla oli sininen huppari, sininen batiikkivärjätty toppi ja siniset "kahisevat" housut. Ja kaikki sellaisia vaaleansinisen eri sävyjä... Yläasteella käytin joka päivä kahta eriväristä Marwinin-toppia päällekäin ja niiden päällä oli vielä joku huppari/neule. Lukiossa käytettiin pitkiä toppeja ja paitoja ja legginssejä ja kotibileissä mekot oli just ja just pyllyn alle.. Sillon ne kaikki oli hienoja, mut en kyllä enää pukis mitään näistä päälleni. Sisustusmokia ei tuu nyt kyllä heti mieleen? Paitsi joo, ehkä just sillon ala-asteella, kun halusin sisustaa mun huoneen kokonaan siniseks ja liimailin sellasia sinisiä pieniä "laattoja" työpöydän reunaan, ihan vaan siksi, että sinistä olisi mahdollisimman paljon.

PicMonkey Collage

Lempiruokasi? Entä inhokki?
- Hmm tällä hetkellä parasta on sienirisotto! Mutta usein mulle käy niin, et ihastun johonkin ruokaan ja syön sitä niin kauan, että kyllästyn. Ja ehdoton inhokki on aina ollut maksalaatikko.. Hyi! Lisäksi vihaan kaikkea sweet & sour ruokaa, sillä suolaisen ruuan kuuluu olla suolasta, eikä makeeta. Sweet&sour karkit on kyllä sit taas ihan parhaita. :D

Jos saisit syödä yhtä ruokaa koko loppuelämäs, mikä se olis?
- Tää on paha, koska kyllästyn niin nopeasti. :D Nyt mulle tuli jotenkin sellanen olo, et söisin uuniperunaa ja täytteitä salaatilla ja raejuustolla. :D

Miten tykkäät urheilla?
- Yhdessä ystävän kanssa ja aamulla.

Mitä harrastuksia sulla on?
- Street-tanssi ja bloggaaminen. Lisäks käyn kuntosalilla.

Montako kertaa viikossa liikut, käyt salilla tms?
- Käyn n. kolme kertaa viikossa salilla, kaks kertaa tanssissa ja päivittäin lenkillä Remin kanssa. Mulla on oikeasti vaan yks tanssitunti viikossa, mut olin syksyllä yhteensä 10 kertaa pois sairastelun takia niin nyt lähes koko kevät on kaksi tuntia viikossa, et saan syksyn tunnit korvattua. :) Nyt harjoittelun alkamisen jälkeen en oo vaan yksinkertaisesti jaksanut enää tanssin lisäksi käydä salilla, mut kohta kun joka päivä ei oo niin täynnä kaikkea uuden opettelua niin löytyy varmasti paremmin intoa mennä myös sinne salille. 

Syötkö usein herkkuja? Kuinka usein? Ja kuinka paljon kerralla?
- Hmm, syön silloin, kun tekee mieli, mutta en aina. :D Oliko tarpeeks selvä vastaus? Varmaan pari kertaa viikossa ois sellanen hyvä keskiarvo ja en osaa sanoa mitään määrää. Syön sen verran, että ei tee enää mieli, mutta lopetan ennen kuin tulee huono olo. Yleensä, mutta joskus kavereiden kanssa herkutellessa tulee sit sellanen olo, et räjähtää.. Se on hirveetä! :D

Lempiurheilumuoto?
- Tanssi.

Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
- Kaurapuuroa raejuustolla ja mustikoilla.

Onko sinulla vielä salikorttia/harrastatko tanssia?
- Ei oo enää salikorttia, sillä meidän taloyhtiössä on sali ja käyn siellä! Harrastan myös edelleen tanssia.

Lempiherkku?
- Filmtownin tai Kalpiksen irtokarkit!

Paras aamupala?
- Puuro ! Siihen en oo kyllästynyt vieläkään. Jos halutaan herkutella niin sit tehään amerikkalaisia pannukakkuja, mutta tätä tapahtuu ehkä muutaman kerran vuodessa. Toinen arkilemppari, jota kylläkin jaksetaan tehdä vain vapaapäivinä, on paahtoleivät paistetuilla kanamunilla, juustolla ja salaatilla.

PicMonkey Collage

Montako tatuointia sulla on? Kerrotko lyhyesti tarinat niiden takaa?
- Mulla on kaksi: yläselässä ”live” ja vasemmassa kädessä ”believe”. Live muistuttaa mua elämään täysillä, sillä mulla on ollut paha tapa vain mennä päivästä toiseen ns. tarttumatta mihinkään. Believe muistuttaa taas uskomaan itseeni ja siihen, että hyviä asioita tapahtuu. :) Tarkemmat postaukset löytyy tästä ja tästä.

Aamurutiinit?
- Kasvojen pesu, hampaiden harjaus, piilareiden laitto.

Mikä on mielestäsi kauneinta sinussa? Entä poikaystäväsi mielestä?
- Ehkä silmät? Nikon mielestä myös silmät värin takia.

Ootko tyytyväinen sun ulkonäköön? Jos et niin mitä muuttaisit?
- Veikkaan, että kukaan nainen ei sanoisi, että on täysin tyytyväinen ulkonäköönsä enkä mäkään. Ihan ensimmäisenä haluaisin valkoisemmat hampaat ja vähän erilaiset kulmakarvat.

Miten suhtaudut omaan vartaloosi?
- Yritän hyväksyä sen ja olla armollisempi itselleni! Kukaan ei oo täydellinen. Mulla on kuitenkin esim. terveet jalat, kun monilla tuntuu olevan vikaa esim. polvissa. Lisäksi mulla on lihaksia ja tunnen itseni "vahvaksi". Voi kun oisin osannut ajatella näin jo yläasteella!


Entä ulkonäköön muuten?
- Samanlailla kun vartalooni. Ennen sitä mietti vaan, mikä itessä on vikana ja nykyään pyrin keskittymään niihin hyviin puoliin huonojen sijasta.

Mitkä on omasta mielestäsi sun parhaat puolet ulkonäössä? Entä huonoimmat?
- Apua, parhaat on ehkä hiukset! Niistä oon aina tykännyt. Lisäks mulla on luonnostaan aika pitkät ripset, vaikka ne päät on vaaleet, joten ne ei näytä pitkiltä ilman meikkiä. Huonoimmat on varmaan jenkkakahvat. :D


Missä käyt värjäyttämässä hiuksesi? (Ihanat!)
- Jyväskylän Hiusparkissa. Se on matkakeskusta vastapäätä ja voin suositella lämpimästi! Oon käynyt siellä yläasteelta asti.

  
PicMonkey Collage2


Kerro itsestäsi 5 hyvää ja huonoa piirrettä.
Hyviä
- Osaan myöntää oman vihreeni ja yritän oppia niistä. 
- Suhtaudun asioihin positiivisesti ja nään usein ne hyvät puolet ja mahdollisuudet, 
- Oon usein hyvällä tuulella (vaikka tää piirre vähän piilottuu jos on kauhea stressi, buu), 
- Joissain asioissa oon sellanen, että kun jotain päätän niin teen kaikkeni sen eteen, 
- Osaan ottaa palautetta/ohjeita/neuvoja vastaan, kun taas jotku ihmiset on sellaisia, et niitä alkaa heti ärsyttämään jos joku antaa palautetta, vaikka se oiskin rakentavaa.
Huonoja
-Oon kärsimätön
- Välillä oon liian herkkä ja tää on tosi ärsyttävää, esim. Simpsoneita katsoessa mulle saattaa tulla ihan oikeasti ahdistus ja paha mieli, kun Homer yrittää olla hyvä isä/aviomies ja se tyrii kaiken. Niko yrittää sanoa mulle, et se on vaan piirretty! :D
- Joissain asioissa oon saamaton. Miks se on niin vaikeaa varata kampaaja- tai hammaslääkäriaikaa? Tai jos tiiän, että kohta pitää tehdä ruokaa niin vitkutan sitä siihen asti, että mulla on kauhea nälkä ja sit se ruuan tekeminen on vaan ärsyttävää.
- Mun on vaikea myöntää omia huonoja puoliani ääneen, sillä en halua antaa itsestäni heikkoa kuvaa tai kuulostaa siltä, että valitan. Siks nää kaikki kysymyksen heikkouksiin ja huonoihin puoliin on vasta tässä vikassa osassa, kun en oo halunnut alkaa vastaamaan näihin. :D
- En osaa tarpeeksi usein sanoa ajatuksiani ääneen. Puhun kyllä paljon, mutta saatan ajatella joskus, että onpas tolla mun kaverilla kiva paita, mut en vain sano sitä ääneen. Tai jos jossain porukassa jutellaan blogeista ja muut tai kaikki ei tiedä, et kirjotan blogia niin harvoin osaan sanoa sitä ääneen. Tää tulee ehkä siitä, että en halua vaikuttaa mitenkään sellaselta mielistelevältä tai toisaalta sit pätijältä tai kehuskelijalta jne.

Jos sulla olis vaihtoehtoina käydä julkisessa vessassa pöntöllä ILMAN että siellä on paperia mitä laittaa siihen renkaan päälle tai joutuisit lainaamaan sun hiusharjaa tuntemattomalle ihmiselle etkä sais sit heittää sitä harjaa pois vaan sun pitäs käyttää sitä niin kumman valitsisit?! :D
- Lainaisin varmaan tota harjaa, mut en kyllä kovin mielelläni. :D

Mitä et koskaan tekisi?
- Tää on paha, sillä oon sitä mieltä, että never say never! En kuitenkaan ikinä pettäisi poikaystävää tai laiminlöisi Remiä tai muuta tällästä itsestäänselvää asiaa. Huumeet on myös ehdoton nounou!

Oletko hyvä laulamaan? 
- Noooo, kyllä mä nuotissa pysyn, mutta ei mun lauluääni itessään oo mikään erikoinen.. :D

Ootko hyvä piirtämään?
- No en! :D

// Nää jotkut kohdat ei ehkä täysin sovi otsikkojen alle, mutta menkööt, sillä en halunnut tehdä enää neljättä osaa. Musta on ihana, kun olitte laittaneet niin paljon kysymyksiä ja toivon, että saitte näistä vastauksista irti jotain! :)

30 kommenttia:

 1. Tohon muotijuttuun vois laittaa sulle myös hiuspannat!! Eihän se mikää floppi ollu mut muistan sut niistä ;D ja ahahaha arvasin että valitsit ton harjan koska on se noista vaihtoehdoista vähän lievempi kun toi vessa ;) nauroin tolle ruoka-asialle kun just keskusteltiin siitä kun syötiin niitä mozzarellatikkuja ja niis oli sitä makeaa juttua xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin joo, ne oli ihan must!! :D ja joo, mulla on omat poikkeukset ja esim ketsuppikin on makeaa heh :D ps polttaisin sen harjan sit kotona x)

   Poista
  2. Hahahaahahahahahahahahshhahahahahaha en kestä sua xD

   Poista
  3. Mieti jos diinä ois vaikka täitä :Ddd

   Poista
 2. Ihania vastauksia ja susta on näiden postauksien avulla saanut taas lisää tietää :) oon niiiiin samaa mieltä sun kanssa tuosta tasa-arvoisesta avioliittolaista !! Kauhee höökääminen aiheesta ja samaan aikaan telkkarista pyörii joku "ensitreffit alttarilla" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä kysymyspostauksissa on musta parasta kun pääsee vähän paremmin bloggaajan ajatuksiin sisälle koska niitä on jotenkin "vaikea" kirjottaa vaan arkipäivän höpinöiden väliin :D Joo, ihan naurattaa millanen show se lain hyväksyntä oli ja sit samaan aikaan alkaa toi ohjelma :D

   Poista
 3. oot kyllä älyttömän kaunis! Vaikutat sisältäpäinki ihanalta ihmiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon! :) toi kommentti kertoo paljon myös susta, eli ihana oot ! :>

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Nää kysymyspostaukset oli kaikki kivoja ja vastasit mukavan avoimesti kysymyksiin. Jäin kuitenkin miettimään, että miksi vessanpöntön istuin pitää vuorata paperilla? :D Miksi reidet eivät voi koskettaa siellä istuimeen, johon muidenkin reidet ovat koskeneet, mutta toisaalta voit istua kuitenkin shortseilla esim. bussinpenkkiin, johon myös muiden reidet ovat koskeneet? :D Sieltä ei tartu mitään tauteja sen enempää kuin muualtakaan, mihin paljaalla ihopinnallasi (esim. kädellä ovenkahvoihin) kosketat. Tämä ei siis ole arvostelua, vaan oikeasti oon kiinnostunut tästä yllättävän yleisestä ilmiöstä :D

  Nimim. Itsekin pienempänä tätä tehnyt, mutta lopettanut hankaluuden ja turhuuden vuoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska vessanpönttöjen reunoilla voi olla pissaa ja pahimmassa tapauksessa jotain muutakin kun jotku käy sillein pissalla et ei istu ollenkaan jollon sitä voi tulla reunallekin :'D

   Poista
  2. Hahahahh päivän naurut tästä aiheestaxD mut ihana vastaus postaus! :)

   Poista
  3. Joo näitä kannatta lukea pilke silmäkulmassa ;D kiva kun tykkäät jee! :)

   Poista
 5. Tosi kiva oli jälleen lueskella sun vastauksia ja saada tietää lisää susta :) Edelleen vaikutat ihanalta ihmiseltä ja hauska huomata, että meillä on myös paljon samoja mielipiteitä, ajatuksia jne! :)

  Erika

  VastaaPoista
 6. Hei tuli mieleen että kuin korlee teidän tv taso on? Mulla on tulossa muutto omaan kämppään ja oon hankkimassa huonekaluja sinne ja tv tason hankkiminen tuottaa hiukan probleemia. En nimittäin osaa päättää haluanko korkeamman (n.50-60cm) vai sitten matalamman tason. Ootko itse tykännyt tuosta teidän tasosta? Vaikka se ainakin näyttää ihan normi matalalta niin onko missään vaiheessa tuntunut että vois olla korkeammallakin? :D Ja jos sun pitäis päättää niin kumman valitsisit: yöpöytä vai lipasto? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika matala taso nyt, ehkä joku 30-40 cm ja se on just hyvä, koska meillä on telkkari aika lähellä sohvaa ja telkkari on 46 tuumaa. Meidän ihan eka telkkari oli 32 tuumaa ja sohvan ja tv:n välissä oli enemmän tilaa, niin silloin meillä oli korkea taso ja se toimi hyvin! Eli sanoisin, et jos sulla on iso telkkari niin matalampi taso sopii ja jos taas pienempi niin sit korkeampi taso. Ja öö toi toinen on aika vaikea valinta. :D Meillä ei pitkään ollut yöpöytiä ja se oli ärsyttävää, kun kännykkä latautu lattialla plus mä niistän usein yöllä niin sit paperitkin oli lattialla jne, mut sit jos huone on iso ja sulla on paljon tavaraa niin sit lipasto on aika hyödyllinen. :D Eli riippuu siitä, mitä tarviit! Jos sulla ei oo lemmikkiä, joka saattais nukkua yön sun kännykän päällä joka on lattialla ja et tarvii nenänniistopaperia niin sit ehkä lipasto on hyödyllisempi. :D

   Poista
  2. Okei, kiitti paljon vinkeistä! Ja en siis omista lemmikkiä:D ja hei! Viel yks kysymys: onko teillä sellane korkeakiiltoinen tv taso? :) ja mitä mieltä oot sellasista ylipäätään? :)

   Poista
  3. Meidän tv-taso on ihan normaalia valkosta ja sit sen vieressä oleva hylly korkeakiiltoa, mut ei niistä oikeastaan ees huomaa, et ne on erilaista materiaalia, koska niitä harvemmin katotaan läheltä! Tykkään korkeakiiltovalkosesta paljon ja meidän keittiönpöytä on sitä, mut esim. tv-tasossa se on ihan sama kumpaa on kun tosiaan harvempi sitä läheltä tarkastelee. Tietty jos siihen paistaa suoraan aurinko niin sithän se kiilto näkyy hieman. :) Pölyjä on ehkä vähän ärsyttävämpi pyyhkiä korkeakiiltosemmalta pinnalta. :D

   Poista
  4. Jep! Täytyy alkaa miettii mikä ois paras vaihtoehto=)

   Poista
  5. Usein se, mikä tuntuu parhaalta on myös se paras vaihtoehto! :)

   Poista
 7. Olipa ihana lukea näitä, kun semmonen positiivinen elämänasenne välitty tänne asti :) & haha, nauroin ääneen tossa kohassa kun luin miten sua alkaa joskus ahdistamaan simpsoneita katsoessa :D ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Haha joo, mä en kestä, kun Homer aina yrittää parhaansa ja sit vaan menee huonommin... :D ps. Nytkin katotaan niitä heh.

   Poista
 8. Awws sä vaikutat näiden vastauspostausten perusteella niin ihanalta ihmiseltä :D Varsinkin tuo simpson-kohta oli jotenkin niin sympaattinen :D Tämä blogi kuuluu muutenkin omiin lemppareihini, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, ihana kiitos! :) Kuten jo sanoin aikasemmin, ns normipostauksissa on vaikea näyttää sitä oikeaa itteään, kun niissä lähinnä kirjoitellaan kuulumisia jne niin kiva, että ootte saanut näistä enemmän irti siitä, millanen tyyppi täällä puolella kirjoittelee!

   Poista
 9. Oli nyt pakko vaan tulla sanomaan että mulla on ainaki viimeiset puoli vuotta lukenu kalenterin kulmassa "Varaa aika hammaslääkäriin", ja joo..en ole vieläkään saanut aikaiseksi soitettua sinne..! :D Hieman aikaansaamatonta.. ;) Mut just tollaset noinkin yksinkertaiset asiat on just niitä mitkä jää tolleen roikkumaan.

  -marissa

  p.s. aina vaan jaksan ihastella näitä blogisi täydellisiä kuvia <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla meni kolme ja puol vuotta, että sain pyydettyä työtodistuksen mun edellisestä työstä... :D Mulla oli sellanen väliaikanen todistus niin sillä se sit veny :'D Jos vaikka huomenna varaat sen niin sit se on tehty ja siitä tulee huippufiilis!
   Aww, kiitos, ihana kuulla! :) <3

   Poista
 10. Ihan vaan sattui silmään tuo, että Channing Tatum "on nykyään ehkä vähän vanha". Niin eikös Wentworth Miller oo aika paljon Channing Tatumia vanhempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollu kenenkään noiden iästä oikeastaan mitään käsitystä ja googletin ja siis yllätyin, et Channing on vasta 34 (!) ja Wentworth 42.. Mitä ihmettä oikeesti. :D Oon siis nähnyt Wentworthin vaan paossa ja aattelin tietysti vaan sitä (pakohan on tehty jo aika kauan sit) ja siis viimesin leffa missä Channing oli niin se näytti musta oikeasti jo vähän vanhalta ja luulin, et se ois joku 40.. :D Eihän se siis todellakaan oo vanha jos on kolmekymppinen. :D Mut joo komeita miehiä silti haha :D

   Poista
 11. Mistä toi "mielipiteitä" kohdassa vasemman puoleisessa kuvassa oleva rusetti sormus on? Tosi sekava selitys mutten osanut paremmin selittää mitä kuvaa tarkoitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, hyvin tajusin! Noi kaikki sormukset on muistaakseni Ginasta :)

   Poista