lauantai 8. marraskuuta 2014

Snow falling

lumi5 lumi lumi4 lumi2 lumi3

Ihanaa, nyt se on täälläkin lunta! Mulla oli eilen jotenkin tosi hyvä mieli koko päivän ja oon varma, että se johtui suurimmaks osaksi noista ihanista maisemista. Hassua, miten noin pieni asia voi vaikuttaa mielialaan niin paljon. Kuvattiin pitkästä aikaa Nikon kanssa asukuvat eilen ja eihän tuohon asuun oiskaan edes harmaa ja loskainen tausta sopinut, haha. Oon viimeaikoina rakastunut viininpunaiseen uudestaan ja muistin kuvissa näkyvän paidan olemassaolon jokin aika sitten. Kesällä mietin kirppistavaroita valitessa, että tuleeko mun käytettyä tota paitaa enää, mutta onneks en sit nakannut sitä kirppiskasaan, sillä nyt harmittais! 

Ite tykkäsin tästä asusta paljon, mutta mitä te ootte mieltä? :)

40 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, oot kaunis niinkun aina! Hyvää viikonloppua sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ja kivaa viikonloppua myös sulle! :)

      Poista
  2. Ihana paita, sopii sulle tosi hyvin! :) Tulee jotenkin jouluinen fiilis myös näistä kuvista, hih

    VastaaPoista
  3. Heh, sano vaan se kirppis, mihin viet ton tason vaatteita, jonot on taattu! Olet kuin saduista kaunis Lumenneito!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt ei oo kyllä pitkään aikaan menossa kirppikselle mitään sillä lahjoitettiin muuton yhteydessä kaikki turhat vaatteet pois :D kiitos!

      Poista
  4. Onpa siellä päin paljon lunta, tänne kans!! Ja sun hiukset on aivan mielettömän ihanan väriset! Tosi luonnolliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi lumi tuli yhessä yössä tänne! Kiitos, itekin tykkään paljon :)

      Poista
  5. Ahh näistä kuvista huokuu oikee joulufiilis!!! <3

    VastaaPoista
  6. Ihanan raikkaita kuvia. :) Asu on ihanan simppeli, mutta tyylikäs. Tykkään.

    VastaaPoista
  7. Hyvä ettet vienyt paitaa kirppikselle, tosi kivannäköinen nimittäin!

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia! Noi housut on jotenkin tosi kivan näköset samoin kuin toi paita! Ja näistä kuvista tosiaankin tulee ihan joulufiilis!=) Vielä kun noi lumet jäis pysyvästi maahan niin oisin tyytyväinen =D

    VastaaPoista
  9. On kyllä ihanaa kun tuli lunta!! ♥ Tietää että joulu on taas askeleen lähempänä! Ihania nämä kuvat kun ootte saanu ton lumisateenkin ikuistettua näihin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mä yllätyin et toi lumisade näkyy noinkinhybin :)

      Poista
  10. Viininpunainen on kyllä kiva väri :) Ihania kuvia ja ihanaa kun tuli lunta! Oon niin (joulu)fiiliksissä :)

    Erika

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  12. Mulle tuli jotenki kauhian onnellinen ja jouluinen tunnelma näistä kuvista :). Tuo paita on tosi nätti ja onneks et vieny sitä kirpparille! :)

    VastaaPoista
  13. Hiton hyvin sopii toi paidan väri sulle!! Ja toistan itteeni et noi housut on <3<3<3

    VastaaPoista
  14. Ihanan talvisia kuvia ja muutenkin näytät todella hyvältä! Olet jotenkin aina niin luonnollisen näköinen kuvissa. :) Olin kyllä itsekin innoissani perjantaiaamuna tuosta lumisateesta ja oli heti pakko ottaa muutama kuva tuosta lumisesta maisemasta. Harmi vaan että se ei nyt kauhean kauaa pysynyt, sillä kyllä se vain toi valoa ihanasti.. nyt näyttää niin synkältä tuolla ulkona. Mutta ehtiihän tässä vielä sataa lunta.. pääasia että jouluna olisi lunta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Harmi, et täälläkään ei oo oikeestaan yhtään enää lunta vaan kaikki on sulanu jo pois :(

      Poista
  15. Viininpunainen sopii sulle tosi hyvin! :-) Oot ehdottomasti yksi parhaimmista bloggaajista, olet positiivinen, kirjoitat eloisaa tekstiä ja jaksat panostaa kuviin! Mutta ehkä vähän kritiikkiä, kuviin voisi tuoda jotenkin enemmän sellaista "valomaisuutta" etteivät näyttäisi liian kovilta, tarkkoja kuitenkin ovat mikä on hyvä! Mutta jotenkin esim.. Jossain kohtaa kellertävyyttä tai sumentunutta kohtaa tms. :)

    Mitkä on muuten sun lempi joululaulut? Ite haluisin jo aloittaa piparien tekemisen mutta mulle se on vielä vähän liian aikasta. :D Glögiä oon ajatellut kuitenkin ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Muissa kuvissa sitä sumentunutta kohtaa usein onkin (eli tulee siitä kun on vain yksi tarkennuspiste) mut asu kuvissa tykkään, että koko asu näkyy tarkkana :) Mutta pidän tän mielessä! :)

      Tykkään kuunnella eniten Justin Bieberin joululevyä ja tykkään niistä oikeastaan jokaisesta biisistä! :) Joo, ehkä vielä en mäkään viitti tehä pipareita vaikka oishan ne hyviä, heh ;D

      Poista
  16. Hei! Satutko tietämään myydäänkö Victoria Secretsillä vielä niitä passikuoria? :D Ps. Oot niin luonnonkaunis, että näitä sun kuvia ei voi muuta kuin ihastella! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että niitä myydään ainakin lentokenttien Victoria's secreteillä aina :) Aw, kiitos ihana! :>

      Poista
  17. Hei, haluaisin kysyä Jyväskylästä, kun tiedät varmasti paremmin mitä minä, kun siellä asut. Ollaan poikaystävän kanssa tulossa viikonloppuna yheks yöks kaupunkiin ja mietinnässä ois ainaki tärkeimmät eli parhaat ruoka- ja kahvittelupaikat? :D lisäks tietty, jos sulla on antaa jotain muuta tekemisvinkkiä nii ehdottomasti otetaan vastaan! :)

    Pakko sanoo vielä, että tää sun blogi on ainaki mun silmissä tehny aivan hurjan tasonnoston ja kehityksen lyhyessä ajassa ja samalla noussu kyllä yheks suosikkiblogiks! Kiitos siis inspiraatiosta ja panostuksesta :)

    Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, no mun ehdoton lempikahvipaikka on coffee house, siellä on ihana tunnelma! Ruokapaikoista tykätään Nikon kanssa eniten Amarillosta ja American dineristä, amarillo on kans sellanen vähän tunnelmallisempi ja sit toi jälkimmäinen on kiva paikka esim. shoppailukierroksen välissä! En kyllä äkkiseltään keksi mitään kauheen erikoista tekemistä, jos teillä on auto käytössä niin laajavuoren hotellissa ja hutungissa voi käydä keilaamassa! Lisäks hutungissa on kuulemma sisäminigolf myös, joten se vois olla kiva. :)

      Kiitos paljon, ihana kuulla tällasta palautetta! :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vinkeistä, toi hohtominigolf kuulostaa ainaki mun korviin huipulta! :)

      Poista
    3. Niinpä, pitäis itekin käydä koittamassa! :)

      Poista
  18. Moi Sara!
    Mistä löytyy ne sun blogit, mitä seuraat? Sulla oli niistä tässä taannoin kiva postaus. Meinasin käydä kurkkiis niitä, mut en enää löytänyt. Mut ihania kirjoitelmia sulla. Tulee aina hyvä fiilis. Se haloween kakku oli kyl komee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2014/10/suosikkiblogini.html <- Tossa on linkki postaukseen ja sit tosta sivulla olevasta mun kuvasta pääsee mun bloggerin profiiliin, josta näkee kaikki blogit, joita luen :) Kiitos! :)

      Poista