torstai 6. marraskuuta 2014

Teidän toivomia kuvia, osa 2

7 1 2 6 9 5 8 3 10 11

Vihdoin sain muokattua näihin kuviin noi "otsikot" niin sain aikaseks julkaista nää täällä blogin puolella! Oikeestihan toi oli ihan pikkujuttu, mut tiiättekö sen tunteen, kun joskus se pikkujuttu on kaikista ylitsepääsemättömin ja sitä ei vaan sais millään aikasiks tehä? Vielä ois pitkä lista noita kuvauskohteita, toivottavasti oisin joku päivä valoisaan aikaan kotona niin pääsis taas kuvailemaan! Toisaalta tähän aikaan vuodesta mun mielestä tollaset vähän "keltaisemmatkin" kuvat on ihan kivoja, sillä ne kertoo siitä kodikkaasta ja lämpimästä tunnelmasta, mikä tähän aikaan vuodesta vallitsee. Ihan kaikissa kuvissa se ei kuitenkaan toimi! Vai mitä mieltä te ootte, onko sisällä keinovalossa otetut kuvat ihan nounou vai menetteleekö ne just tähän aikaan vuodesta? :)

ps. Vähän aikaa sit parin postauksen kuvat latautui tosi hitaasti, mut onks sitä ongelmaa enää? Mulla ainakin nää kuvat latautuu nopeesti, mut en sit tiiä, et miten nää toimii jollain toisella koneella.

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä ei haittaisi, vaikka kuvat olisikin vähän tähän vuodenaikaan vähän lämpimämmän sävyisä, sun kuvat kun on jokatapauksessa aina niin upeita! Ootko muuten koskaan tehnyt postausta siitä miten muokkaat kuvasi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En oo koskaan tehny, mut en mä niitä mitenkään erityisesti muokkaakaan, lisään kontrastia ja tarpeen mukaan valoisuutta ja värejä ihan vaan iPhotolla :)

   Poista
 2. Aaaaivan ihanat nuo ylemmät biksut! <3__<3 Pitää kyllä itekki tehä tällanen kuvapostaus :) Aina on pitäny, mutta sitten se on kuitenkin jääny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan tässä oma hommansa, mut on tää silti niin kiva toteuttaa et suosittelen :D

   Poista
 3. Tuli mieleen kysymys että omistatko napakoruu?:D Ja mustakaan ei haittaa ollenkaan vaikka sun jotkut kuvat ois keltasempii:)

  VastaaPoista
 4. Mitä on käyny Remin silmänalusille tossa yhessä kuvassa!?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remin silmät vuoti vauvana vaan tosi paljon, ei sen kummempaa :D se oli sellanen pandan poikanen <3

   Poista
 5. En kestä nuo remin silmät tossa pentukuvassa.... Awwww!!! <3 meidänkin pennulla vuos silmät tolleen mut ku se on väriltään tumma niin ei se näkyny noin selvästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D joo remi oli niin valkonen vauvana et noi pandasilmät näky selvästi :D

   Poista