maanantai 3. marraskuuta 2014

Yves Rocherin tuotteita testauksessa

Sain vähän aikaa sitten tuotteita testattavaksi Yves Rocherilta. Yritys oli mulle jo entuudestaan tuttu, sillä kun olin pieni, tilattiin aina välillä äitin kanssa jotain kyseisetä yrityksestä sellaisella paperilla, johon liimattiin niiden tuotteiden kuvat, jotka haluttiin tilata ja postitettiin takaisin Yves Rocherille. Muistaako kukaan muu tälläistä tapaa tilata tuotteita ennen kun tuli nettikaupat ja muut? :D
yr2

Anyway, paketista paljastui yllänäkyvät tuotteet: puhdistusliinoja kasvoille ja silmille, ripsari, huulikiilto, käsirasva ja hajuvesi. Käsirasvaa olin ennenkin jo käyttänyt, mutta muut tuotteet oli entuudestaan tuntemattomia!

yr3 yr

Noi ripsari ja huulirasva oli sellaisia miniversioita, jotka on tosi helppo ottaa mukaan pieneenkin laukkuun, kun lähtee esim ulos. Eka mietin, et miten ton kokoisella ripsarilla saa siistiä jälkeä, mutta harjaosa tossa olikin ihan normaalinkokoinen ja kivan kaareva, joten levittäminen oli yllättävän helppoa! Huulikiillosta tuli musta aika kivan luonnollinen väri, millasta käytän yleensä päivittäin.

yr4

Näitä puhdistusliinoja oon käyttänyt aamuisin, kun onhan nää nyt paljon helpompia kasvojen puhdistukseen, kun vanulapuilla ja puhdistusaineella puhdistaminen. Meikkiä en ole koittanut puhdistaa, mutta aamuisin nää tosiaan raikastaa kivasti ihon!

yr5

Tää hajuvesi on hyväntuoksuinen, mutta luulen, että äitillä on joskus ollut tätä samaa, sillä tästä tulee mulle mieleen mun äiti! Luulen, että en osaa käyttää tätä siis ite, mutta aattelin ilahduttaa äitin kyseisellä hajuvedellä. :)

yr6

Vikana paketin tuttu tuote, eli käsirasva! Meillä oli tätä aina kotona, joten kyseinen tuote on hyväksi todettu! Varsinkin nyt ilmojen kylmetessä, tarviin käsirasvaa päivittäin, joten kannan käsirasvaa aina mukana. Jos jotain tuotetta Yves Rocherilta haluaa testata, suosittelen kokeilemaan näitä käsirasvoja! 

Onks Yves Rocherin tuotteet teille tuttuja entuudestaan? :)

14 kommenttia:

 1. Mekin harrastettiin tuota mun äidin kanssa :D Oli siistiä kun sain valita ihan mitä tahansa tuotteita, ja pakettia odotti aina jännityksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta parasta oli sit ne kaikki ilmaislahjat, joita sai mukana kun tilas tietyllä summalla :D

   Poista
 2. Muistan kans kun niitä postimerkin näkösiä tarroja liimattiin tilauslomakkeeseen, se oli hauskaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Varsinkin kun ne piti muistaakseni nuolla et ne tarttu :D

   Poista
 3. Oli ihana lukea tätä postausta, sillä heti kun näin tuon otsikon, niin minulle tuli mieleen juuri sama kun pienenä aina äidin kanssa tilattiin tuolta Yves Rocherilta kaikkea. :D Muistan kun äiti sanoi, että saan valita sieltä jonkin tuotteen ja liimailtiin sitten niitä tuotteiden kuvia siihen lapulle. :) Tykkäsin kyllä silloin jo niistä suihkusaippuoista ja muustakin mitä sieltä tilailtiin, mutta jotenkin se on sitten jäänyt, sillä en ole ikinä itse sieltä mitään nyt aikuisiällä tilannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin saatoin aina saada jonkun huulirasvan tai vastaavan ja sitä ootti kun kuuta nousevaa :D Olinkin unohtanut, et siellä oli niitä ihania suihkusaippuoita!

   Poista
 4. Me tilaillaan äitin kanssa niitä edelleen ja ihan samalla tyylillä, eli liimaillaan niitä kuvia siihen lappuseen, eli homma toimii edelleen samalla tavalla. Aina kerran kuukaudessa (?) tulee kotiin semmonen lehtinen ja lappusia, josta voi tilata. Ihana kun muistelet tätä silleen "silloin pienenä", kun mä edelleen 19-vuotiaana teen tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä siis luulin et niitä ei enää tuu postissa mut Laura sivisti kans et kyllä niitä vieläkin saa tilattua noin :D

   Poista
  2. Jep, sama juttu mitä edellinenkin kommentoijakin sanoi:D mulle tuli vähän aikaa sitten rocherilta tilaiskirje postissa, ja aiemmin olenkin sieltä tilaillut kaikkee pientä mutta nyt pistin asialle stopin:D etten ihan mee kokonaan rahojeni vietäväks:D ja mulla on muute tollane just samanlainen mini mascara ja huulikiilto! Ja noita samoja käsirasvojakin löytyy=)

   Poista
  3. Haha voin kuvitella miten petollista toi on ! :D Kiva et oot löytäny tuolta monta hyvää tuotetta! :)

   Poista
 5. Toi ripsari on maailman paras! Mulla on normikokosena. Pari vuotta sitten löysin tän lemppariks enkä enää vaihtas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kyllä vaikutti ekalla testilläkin tosi hyvältä! :)

   Poista
 6. Itse en huulikiilloista oikein välitä. Oishan niitä kuva käyttää ja näin mut en tykkää siitä kun suurimmasta osasta huulikiillloista jää sellanen tahmee pinta huuliin=/ Että jos osaat suositella jotai kiiltoo mikä ei tahmaa huulia niin vinkit otan vastaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm ne kyllä kaikki tuntuu jättävän tahmaa :/ Mut kannattaa kokeilla labellon fruity shine huulirasvaa, ainakin se peach jättää aika kivasti kiiltoa huulirasvaks! :)

   Poista