sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween

halloween4 halloween2 halloween halloween3 halloween5

Vietettin eilen Halloweenia meillä Lauran ja Joonaksen kanssa syöden asianmukaisia herkkuja ja kattoen kauhuleffan. Leffan nimi oli Final Destination 5 ja se ei kyllä meidän mielestä ollut kauhu vaan enemmän joku jännäri, mutta ehkä se oli luokiteltu kauhuks sen takia, et siinä näytettiin, kun porukkaa kuoli ja sisälmykset lenti. Joskus yläasteella tuli katottua aika paljon kauhuleffoja, mut sit kun sain One missed call leffan japaniversiosta niin kauheita painajaisia varmaan kahden kuukauden ajalle, päädyin siihen, että ne kauhuleffat ei vaan ole mua varten... Oon sen jälkeenkin kattonut muutaman kauhun ja aina todennut sen olleen virhe. Mikä siinä onkin, et ne kiehtoo, vaikka tietää, et seuraavana yönä kaduttaa? No anyway, Final destination 5 oli hyvä leffa ja haluisin nähdä edellisetkin osat. Vietittekö te Halloweenia jotenkin? :)

ps. Arvottiin Lauran kanssa eilen videolla Yankee candlen voittaja ja arpaonni suosi sähköpostiosoitetta miriamesmerie@yahoo.com . Teitä osallistujia oli paljon ja ois ollut kiva palkita teistä jokainen! No, ens viikolla on sit toisenlaisen arvonnan aika, joten pysykää kuulolla. ;)

12 kommenttia:

 1. Onpas kivannäkösiä Halloween-herkkuja! Ja mulla on kyllä toi sama, tuli taas Halloweenina katottua kauhuleffa ja se niistä yöunista sitten... :D Miten voikin tehdä saman virheen niin monta kertaa?!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo sitä ei vaan koskaan opi! :D Minkä leffan katoit? :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä Halloween-herkkuja teillä on ainakin ollut! Itse en ole ikinä oikein juhlinut Halloweenia ja sen takia yleensä muistankin sen vasta siinä vaiheessa kun jotkut alkavat puhua siitä tai näkee erilaisia Halloween juttuja vaikkapa kaupoissa. Ehkä sitä voisi joskus järjestää jotkut kivat Halloween-naamiaiset.. se voisi olla aika hauska. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en oo koskaan oikein juhlinu juhlinu mut jotain tollasta erikoisempaa ruokaa ollaan tehty aina äitin kanssa :)

   Poista
 3. Ihanan näköisiä herkkuja ! :) Itse en oo mitenkään kummoisesti ikinä juhlinut Halloweenia, mutta tänä vuonna tuli pukeuduttua kaverin Halloween-bileisiin. Ehkä jopa ens vuonna uusiks ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee! Musta tuntuu, et pikkuhiljaa suomalaisetkin alkaa innostua halliweenista :)

   Poista
 4. Nam näyttääpä hyvälle!! Mulla on ihan sama, että tekisi mieli kattoa kauhua, mutta seuraavat viikot pitäisi sitten nukkua aina jonkun vieressä ja pysyä pois ulkoa pimeällä kun mielikuvitus laukkaa liian kovaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ärysttävää et ne tavallaan kiehtoo mut sit aina katuu :D

   Poista
 5. Ei mie en kestä noita herkkuja :D Varsinki karkkilautanen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se kieltämättä näyttää houkuttavalta! ;D

   Poista
 6. Mitä noi nakit on mihin on päälle kieritelty taikinaa? Vai onko edes nakkeja ja taikinaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne nakkeja! Siinä on päällä lehtitaikinaa ;)

   Poista