keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Isänpäivälahjavinkki

Tän viikon sunnuntaina on isänpäivä ja sitä ennen ainakin mulla on joka vuotinen mitäihmettälahjaksi-fiilis, varsinkin kun kohta on joulu ja sinnekin pitäis jättää kans joku lahjaidea. Lähes joka vuosi turvaudun johonkin helppoon lahjaan, kuten sukkiin tai kirjaan, jos mitään erikoistoiveita ei löydy, vaikka se tuntuukin niiiin tylsältä. Pienenä itsepiirretty kortti oli tärkeä, mutta en tiiä oisko se enää niin söpöä, kun piirrustustaidot on edelleen samalla tasolla, kuin sillon 10 vuotta sitten.. :D Meillä on ollut myös tapana käydä herättämässä iskä suoraan aamupalapöytään ja syödä täytettyjä yrttivoipatonkeja aamupalaksi!

isi
Kuva ja kuva

Tänä vuonna sain kuitenkin sähköpostia Elämyslahjoilta ja mulle tarjoutui mahdollisuus antaa iskälle jokin elämys lahjaksi ja päädyin miehille suunnattuun rentouttavaan kasvohoitoon. Tää syksy tuntuu olevan kaikille kauheen kiireistä aikaa, joten uskoisin, että pieni rentoutus keskellä tätä pimeetä aikaa tulee tarpeeseen! Älkää huoliko, en pilannut yllätystä nyt tällä postauksella vaan lahja on jo annettu saajalle vähän etukäteen. ;) Tuolta nettisivuilta löytyy elämyksiä laidasta laitaan ja itse aion ainakin vierailla kyseisillä sivuilla vastedes lahjoja miettiessä!

elämys2

Onks teillä jotain hyviä lahjavinkkejä isänpäiväksi tai vaikka joululahjaksi isälle? Musta tuntuu, että miehille on kaikista vaikeinta ostaa lahjoja, sillä miehet tykkää vaan kaikista kalliista tekniikkajutusta. :D Kerron teille sitten ensi viikolla, mitä iskä tykkäs tällasesta lahjasta, niin saatte mahdollista vinkkiä sit pukinkonttiin!

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän, että bloggaajat haluaa tehdä yhteistöitä, mutta mun mielestä sun blogista alkaa menemään vähän maku, koska viimeisimmästä 8 postauksesta 4 oli yhteistyöpostauksia. Muuten tykkään sun blogista kyllä tosi paljon, mutta olisi ihan kiva, ettei suostuisi jokaiseen yhteistyöhön, koska blogi todellakin menettää sielukkuuttaan, kun se on täynnä mainoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin et tuleeko tästä sanomista... Kato kuitenkin kokonaisuutta ja esim keväällä taisi olla yksi tai kaksi yhteistyöjuttua ja kesällä ei ollenkaan :) Nyt nää on vaan sattunut kasaantumaan kaikki samalle ajalle ja esim tämän postauksen kanssa en olisi pystynyt lykkäämään, sillä isänpäivä on jo tällä viikolla :/

   Mielestäni et kuitenkaan voi sanoa, että mun blogissa mainoksia olisi paljon, sillä niin ei todellakaan ole verrattuna moneen muuhun blogiin :)

   Poista
  2. Mun on pakko kommentoida tähän samaan ketjuun, koska itseäni ei ole millään tavalla haitannut nämä yhteistyöpostaukset, koska sulla on kiva tapa kirjoittaa ja tuoda asioita esille :). Näistä saa hyviä vinkkejä :).

   Mä selailin just eilen tuota elämyslahjat.fi sivua ja selailin, mitä hyviä vaihtoehtoja sielä olisi omalle isälleni. Parikin hyvää juttua sieltä löytyi, mutta olin jo hankkinut viikko sitten isälleni lahjan, joten säästelen tuota elämyslahjat-sivua ensi vuodelle :)

   Poista
  3. Kiva kun oot tota mieltä! Mä oonkin päättänyt et en tuu koskaan tekemään vaan sellasta "ostakaa nyt täältä" - tyylistä postausta vaan yritän tuoda jotain omaakin näihin :)

   Poista
  4. Mä olin tulossa kans kommentoimaan että nyt on ollu viime aikoina aika paljon näitä yhteistyöpostauksia... mutta toivottavasti ne nyt on tosiaan kerääntyny vaan tähän samaan aikaan kaikki :).

   Poista
  5. Joo, kävin laskemassa, et tän postauksen jälkeen mulla on ollut 10 yhteistyöpostausta tänä vuonna, joka on aika pieni prosentti kun postauksia on yhteensä tullut tänä vuonna 128 :) Loppuvuodelle on vielä muutama tiedossa mut jos ne ärsyttää niin kannattaa sit vaan skipata ne postaukset :>

   Poista