sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulusisustusta

Mä pääsin mukaan Indiedaysin ja Airamin ihanaan kamppikseen, jossa tarkoituksena oli Airamin joulukoristeiden avulla luoda tunnelmaan meille kotiin. Airamin valikoimasta löytyy kattava tarjonta erilaisia koristeita ja saamieni tuotteiden avulla saatiin meille ihanaa jouluista tunnelmaa! Näätte aina eka ennen- kuvan ja sit jälkeen- kuvan siitä, miltä täällä nyt näyttää!

koti39 airam12 airam8

Eteisestä saatiin jouluinen ihanalla Led Katja kultalehtisarjalla. Musta toi istuu tosi kivasti tohon peilin ympärille ja noi kultaset lehdet on tosi kivat! Iltaisin meidän eteinen onkin ennen ollut ihan pimeä, sillä siellä ei ole ollut mitään pientä valoa ja en tykkään katossa olevasta lampusta, sillä iltaisin se pilaa "tunnelman", mutta nyt ei tarvii siitä enää huolehtia.

koti9 koti29 koti26 airam9 airam1 airam2

Olkkariin tuli sit ehkä isoin muutos tai eniten noita koristeita, sillä siellähän me eniten aikaa vietetään. Tollasta isoa paperitähteä olin aatellut jo muutenkin tuohon ikkunaan ja tosi kivasti se siihen käykin! Lisäksi noi kaksi paksua kynttilää on vaihdettu Carla led vahakynttilöihin ja pronssisissa tuikkukipoissa on nyt Cindy led vahakynttilät. Näissä kuvissa ne näyttää hieman keltaisimmilta kuin noi aidot kynttilät, mut ihan livenä eroa aitoihin ei kyllä huomaa ollenkaan! Noissa pronssisissa kipoissa aidot tuikut ei näkynnyt oikeastaan ollenkaan, mut noi led versiot valaisee tosi hyvin ja noiden isojen vahakynttilöiden ansioista uskallan pitää tota olkipukkia hyllyn päällä, kun ei tarvii miettiä, millon se syttyy palamaan.

koti16 airam13 airam4 airam3

Keittiönpöytä sai kans kaks Cindy led vahakynttilää. Noiden hyllyjenkään alla en ole aikasemmin viittinyt jotenkin polttaa kynttilöitä, ettei se lämmittäis tota alempaa hyllyä. Muutaman päivän käytön jälkeen oon tosi vakuuttunut, et noi led-kynttilät on tosi käteviä. Lisäksi noi molemmat vahakynttilät saa ajastettua niin, että ne palaa aina 6 h kerrallaan ja sammuu itestään ja syttyy uudestaan 18 h päästä. Tosi kätevää!

koti18koti32 airam10 airam6 airam7

Muutama kuva vielä meidän makkarista! Noita isoja paperitähtiä tuli meille kaksin kappalein, joten saatiin makkarin ikkunaan samanlainen tähti kuin olkkariin. Täytyy toivoa, että Remi ei kiinnostu tosta ja revi sitä alas yksinollessaan, haha. Orkideat sai siirtyä oottamaan kevättä makkarin lipaston päältä ja tilalle tuli Led Armi kynttelikkö. Makkarissa meillä ei ole ollut kynttilöitä ollenkaan, sillä niitä ei pystyis mitenkään vahtimaan, kun ollaan olkkarissa iltaisin. Toi led-kynttelikkö ja paperitähti tuo kivasti valoa myös makuuhuoneeseen iltasin. Lisäksi toi kynttelikkö sopii täydellisesti yhteen makuuhuoneen kattokruunun kanssa!

airam11

Tältä meillä nyt sit näyttää! Joulukoristeet tekee kyllä ihanan kodikkaaksi.  Ostin myös perjantaina Kouvolasta ja eilen Porvoosta muutaman pienen jouluisen koristeen, joten eiköhän joulusisustusjutut alkais olemaan jo kasassa. Ja kyllä musta tuntuu, että toi kuusi menee seuraavan kerran pakettiin vasta loppiaisena, haha.

No miltäs näyttää? :) Näitä postauksessa nähtyjä valaisimia jälleenmyyvät Airamin tuotteita myyvät tavaratalot, rautakaupat ja marketit ympäri Suomen, joten nyt vaan kodit joulukuntoon!
 

36 kommenttia:

  1. Oi että, ompa teillä tunnelmallisen näköistä! <3 Tykkään erityisesti noista peilin ympärillä olevista valoista, niin kauniit nuo kultaiset lehdet! Mistä oot muuten löytäny nuo helmikehykset, jotka sulla on olohuoneessa? Pakko ehkä hankkia itellekin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Noi meidän kaikki kehykset paitsi ton Remin yksityiskuvan ympärillä olevat on Zara homesta :)

      Poista
    2. I love your blog sooo much! Even though I don't understand a word, cause I can't speak Finnish (I hope one day I will ;) ), I love your photos. I just love them! :)

      Poista
    3. Aww thank you! I have that Google translate, does that help you to understand my texst? :)

      Poista
    4. Yeah, a bit! But we all know that sometimes Google Translate creates such a nonsense that nobody understands even if they try as much as they can :D

      Poista
    5. That's true! Once Google translate translated that Tukholma (Finnish word for Stockholm) is London in English.. After that I haven't trusted Google translate :D

      Poista
    6. Wooow, I knew that Google Translate is sometimes a crap, but your example... Omg. :D

      Aaand I see that only I don't speak Finnish here.

      Poista
    7. Yep that was bad even for Google translate! :D

      Poista
  2. Miten ihana asunto ja sisustus sulla onkaan :)

    VastaaPoista
  3. Vitsi teillä on vaan niin ihana koti ja toi tähti sekä kuusi tekevät siitä vaan entistä ihanemman! :) ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos Erika! :) Ihana, kun jaksat kommentoida niin usein ♥

      Poista
  4. Ah toi teidän kotinne on AIVAN IHANA etten kestä!!=D niin kaunista<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana! :) mekin kyllä viihdytään täällä hyvin! ;)

      Poista
  5. Ihanan näköistä! Niin söpöä jotenkin kun noissa ennen-kuvissa ei näy Remiä, mutta jälkeen-kuviin se on päässyt mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Heh noi ennen kuvat on "vanhoja" eli otettu kun oli vielä sen verran lämmintä et se pysty olemaan parvekkeella niin siks se ei näy kuvissa mut nyt kun on kylmä niin se hengailee aina samassa huoneessa missä tapahtuu eli missä mä otin kuvia :D

      Poista
  6. Näkee kyllä näistä kuvista että oot tosi hyvä sisustaan! mistä oikein otat sisustusvinkkejä,?:) voitko laittaa tähän muutamia esimerkkejä niistä?

    Karoliina=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mä en itseasiassa tiiä, mistä saan sisustusinspiraatiota.. Katon aina välillä jotain sisustusohjelmia ja selailen we heart itiä ja vaikka en mitenkään etsi sisustukseen liittyviä kuvia, niin sit kun näkee kuvan vaikka kuvan kengistä niin sit sen ympäristön näkee samalla missä se kuva on otettu ja siitä vaan muodostuu se kuva mistä tykkää :D Vaikea selittää! Tietty sitä saa myös inspiraatiota muista blogeista ja rakastan esim instagramissa hennakaarinaa Hennan sisustuskuvia, sillä oon huomannu et meillä menee tosi yksiin mistä tykätään sisustuksessa! :)

      Poista
  7. Onpa ihanan jouluista nyt teillä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos! :) ♥ Joulu menee niin nopeesti ohi, et pitää ottaa kaikki ilo irti, kun se on mahollista. ;D

      Poista
  8. mistä oot ostanu noi tauluhyllyt? :) ajattelin josko niiden avulla sais jouluvalot seinälle jotenkin näppärästi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ikeasta! Voishan niillä vaikka saadakin, ei huono idea :)

      Poista
  9. Toivottu valoilmiö toi kuusi, ja sopii hyvin tähän harmauteen, jouluun ja uuteen vuoteen. Se loistaa ihanasti, minkälaiset kynttilät siinä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Siinä on sellanen led-valoverkko, saatiin se Nikon porukoilta niin en osaa sen kummemmin sanoa, mistä se on. :)

      Poista
  10. Sinä senkin sisustusjoulufriikki! :D sovit siis tähän kamppikseen täydellisesti :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset ;D melkein kiljuin kun pääsin mukaan haha !

      Poista
  11. Kivan näköisiä nuo vaaleat vahakynttilät lasipurkkien sisällä.
    Valoisaa Joulua, toivoo Paloma Paula/www.kunnostajasisusta.fi

    VastaaPoista
  12. On kyllä ollut sulle hyvä kamppis! Teidän koti on aivan ihana ja rakastuin nuihin peilin ympärillä oleviin valoihin!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kun näin tän, aattelin, et nyt on pakko päästä mukaan! :D Kiitos, mustakin ne on tosi kivat! :>

      Poista
  13. Minkä kokoinen teidän sänky on?:) ei näytä parisängyltä niin miten mahdutte nukkuu tos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikai se nyt näytä miltään yhdenkään ihmisen 80 cm leveältä sängyltä? :D Se on siis 120 cm ja ihan hyvin mahdutaan, usein aamusin vielä Remi on jalkopäässä ja kaikki nukkuu siitä huolimatta tyytyväisenä ;D

      Poista
  14. Aivan ihanan näkönen koti teillä :)

    VastaaPoista