perjantai 28. marraskuuta 2014

Jouluisissa fiiliksissä

1 2

Laura-serkku tuli pitkästä aikaa käymään Jyväskylässä ja käytiin eilen Coffee housessa kahvilla ja glögillä vaihtaen samalla kuulumisia. Se on hassua, että Laura on aina asunut Helsingissä, mut sit se asu vuoden täällä Jyväskylässä ja nyt kun se ei ole asunut täällä vähään aikaan enää niin se on vielä oudompaa! En tiiä, saitteko tosta ajatuksesta kiinni, mutta niin. Kohta saadaan Laura taas tänne Jyväskylään asumaan niin ei tarvii aina kerralla vaihtaa niin pitkän ajan kuulumisia!

3

Ennenkuin kukaan ehtii sanomaan mitään, niin kyllä, meillä on jo joulukuusi pystyssä, haha! Ostettiin eilen tekokuusi ja kun avattiin se, niin se oli niin ruma, että tänä aamuna mentiin heti palauttamaan se ja ostamaan toisesta kaupasta uusi. Pitihän tää uusikin kuusi sitten avata ja katsoa, onko se varmasti hyvä, mutta ton kokoaminen oli niin iso homma, että en taida jaksaa purkaa sitä ja kasata parin viikon päästä uudestaan... Oonko ihan hullu jos jätetään kuusi jo nyt esille? :D Sain siitä kyllä ihan kivaa taustarekvisiittaa kuville ja näyttäähän se kieltämättä aika kivalta... Laura-serkulla oli mukana tollaset poronsarvet niin saatiin Remistä tollanen tosi tyytyväisen näköinen kuva, kun se poseeras hienona!

1477559_831614516882253_5580269990298774884_n

Sit vielä vikaks, ettei pääse unohtumaan! Eli tänä vuonna järjestetään Larpan ja Sariannen kanssa osana meidän kouluprojektia jouluinen asiakasilta Kouvolan Kukkatalo Rosariumissa. Rosariumissa myydään siis kukkien lisäksi ihania sisustustavaroita ja nyt uutena myös asusteita. Jos vaan asutte lähellä niin tulkaahan paikalle! Siellä meidän lisäksi on myös ihana kouvolalainen bloggaaja Ira, joten tulkaa samalla moikkaamaan meitä. :) Iran blogista näätte muuten yhden niistä uusista tuotteista ja voitte osallistua arvontaan!

Nyt mun pitäis mennä jo nukkumaan, jotta ehdin tehdä aamulla kaikki miljoona hommaa vielä ennen huomista reissua. Hyvää yötä! 

26 kommenttia:

  1. Ei vitsi supersuloinen koira!! :) <3

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi tykkään tästä sun blogista niin paljon, sulla on aina ihanan piristäviä kuvia!
    Ja hei ei koskaan oo liian aikasta laittaa joulukuusta esille, ainakaan tälläsen jouluhullun mielestä...;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kommentti! :) Jotenkin mustakin se vaan piristää tossa nurkassa ;D

      Poista
  3. ahha ei tsiisus tota koiraa!! :D ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh se oli niin tärkeenä kun kehuttiin sitä niin paljon että se pysyis paikallaan :DD

      Poista
  4. ihana joulufiilis tuli näistä kuvista! Kommentoin joskus aiemmin, miten mun kämppikset ei antanu mun vielä jouluhömpöttää, mutta nyt nekin on innostunut ja kuunnellaan aina yhdessä joululauluja ja suunnitellaan pikkujouluja :D Ja toi kuva Remistä on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi vähän hyvä! :D Jokaisen ihmisen sisällä on pieni jouluihminen ;)

      Poista
  5. Voi miten suloinen jouluinen koira ;)

    VastaaPoista
  6. Joulua ei koskaan voi alkaa fiilistellä liian aikaisin! :)

    VastaaPoista
  7. Täälläkin ollaan ihan joulufiiliksissä! Rakastan niin tätä joulunaikaa ♥ Mäkin aion kaivaa kuusen esiin nyt viikonloppuna ja musta se on ihan okei fiilistellä jo näin ajoissa, kerran vuodessahan tähän vaan on mahdollisuus ;) Höh kun toi asiakasilta on noin kaukana Tampereesta, olis ollu kiva tulla paikalle!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa et sieltä löytyy joku toinen joka laittaa kuusen jo esille! :) Totta, toivotaan et tulee joku toinen mahis mihin säkin pääsisit! :)

      Poista
  8. Hei mistä löytyi nätti valkoinen tekokuusi minäkin tahdon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clas ohlsonilta! :) toi on tosi ihana ja tuuhea ;)

      Poista
  9. Hah ihana tuo Remin kuva!!! :D Musta voi ihan hyvin jättää jo kuusen ja valkoinen kun ei ole niin "perinteinen", että haittaisi. Haluaisin itsellekkin, mutta ei oo järkeä kun ei kumminkaan joulua kotona vietetä :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos laitat sen jo nyt niin sithän ehit ihailla sitä hyvän aikaa ;)

      Poista
  10. Kaikista persoonallisin joulukortti tosta porokoirasta, ei muuta ku tulostaa ja postiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi en tiiä onko koirista tai lapsista tehdyt joulukortit kauheen persoonallisia :D

      Poista
    2. ...ainakin tämä yx, ylisulonen <3

      Poista
    3. Remi lähettää kiitokset ja terkut! :)

      Poista
  11. Mikä kauppa se oli mistä EI kannata siis valkoista kuusta hommata?:) Lähden huomenna kuusen haku reissulle, mutta täällä kylässä ei ole clas ohlsonia :( Ostan kuitenkin siis sen rimpulan ja totean sen olevan ruma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hong Kong :D Se kuusi oli ihan hirveä! Voiskohan tuolta Clas Ohlsonilta tilata? :)

      Poista
    2. Voi että, olisin juuri suunnistanut sinne :DD kiitos vastauksesta, muistin lukaista sen ennen lähtöä kaupungille. :) Katsoin itseasiassa nettikaupasta eilen, mutta oli liian iso siihen mun paikkaan. :( Mutta honkkarin jätän siis väliin :))

      Poista
    3. Kiva et oli ees jotain hyötyä! :)

      Poista