perjantai 7. marraskuuta 2014

Instakuvia ja kuulumisia

neljäs

Moikka! Aattelin tulla päivittelemään kuulumisia instakuvien kanssa. Tosi moni tekee ihan viikottaisia postauksia näistä instagram-kuvista, mut mulla niitä saattaa tulla viikossa nolla tai sit kymmenen, joten ehkä paras, et mä aina välillä tuun heittämään näitä useamman kerrallaan! Päivittäisin instagramiakin ehkä useammin muuten, mut minkäs sille voit, et pitää olla niin tarkka, et kahta liian samanlaista kuvaa ei voi lisätä peräkkäin tai ne ei saa olla esim. päällekäin. Sanokaa, etten ole ainoa, joka on tarkka siitä, et instakuvat sopii toisiinsa? :D

toka

Joku saattaa muistaakin, mutta olin nyt syksyllä tosi pitkään kipeänä, tarkemmin sanottuna seitsemän viikkoa. Vihdoin sit viime viikolla kävin kahdeksan viikon tauon jälkeen salilla (ihanaa, kun taloyhtiön kellarissa on sali, ei voi käyttää huonoa säätä tekosyynä sohvalta nousemiselle!) ja tiesin, että pitäis aloittaa toosi varovasti noin pitkän tauon jälkeen. Teinkin liikkeitä tyhjillä tangoilla, mutta siitä huolimatta paikat oli ihan jumissa. Eilen kävi nyt sit uudestaan ja ette tiiä miten hyvältä tuntui, kun pystyin lisäämään painoja ja sain hien pintaan! Mulle liikunta on tosi tärkee stressinlievityskeino ja pää onkin meinannut räjähtää, kun koulustressi on ollut maksimissaan, enkä ole päässyt purkamaan sitä mitenkään.

viides

Värjäsin pari viikkoa sitten monen vuoden blondeuden (onko toi ees sana?) jälkeen tummemman tyven ja muutenkin tummemman värin ja tykkäsin niistä tosi paljon. Nyt, kun näihin on tottunut, niin musta tuntuu, että ens kerralla vois kokeilla ehkä asteen vieläkin tummempaa väriä. On se hassua, miten vähän aikaa sit en osannut aatellakaan itselläni enää tummia hiuksia ja nyt en vois olla iloisempi, että uskalsin värjätä blondeista pois.

eka

Tunti sit kun heräsin, ette usko, millanen kiljasu multa pääsi, kun huomasin ulkona ton kaiken lumen! Tän viikon ainoa aamu, kun oikeesti ootan pääsyä Remin kanssa lenkille ja vissiin Remillä on vähän samat fiilikset, sillä se tuijottaa ikkunasta aika intensiiviisesti tota muuttunutta maisemaa. Remihän on syntynyt lokakuussa, joten sille se lumi on ns. normaalitila ja kun se ekan kerran huomas lumien sulavan, meinas tulla tiukat paikat, kun se ei ois halunnut tehdä tarpeitaan, kun lumelle. Aina vaan kun löytyi vielä pieni kasa lunta, sinne piti juosta kauheella kiireellä! 

kolmas

En tiiä teistä, mut musta tää vika kollaasi hehkuu sitä joulufiilistä, mikä mulla jo on! Alle 50 päivää jouluun, kauden paljetti- ja pörrövaatteet houkuttelee ja illat on ihana viettää kotona vilttiin kääriytyneenä. Vetäsin äsken aamupuuron päälle muutaman noista eilisistä karkeista ja mulla on fiilis, et tästä tulee hyvä päivä! Lähden kohta sinne lenkille, sit keskustaan kirjoittamaan harjoittelusopimusta ja koululle pitämään esitystä. 

Kivaa perjantaita teille kaikille! 

28 kommenttia:

  1. Täälläkin on joulufiilis jo katossa, varsinkin nyt kun saatiin lumi maahan<3 Katselin eilen Aku Ankan joulusuosikkejakin nauhalta ties miten paljon haha :'D Mut hei ihana postaus, tykkään lueskella aina näitä sun kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kun meilläkin ois jotain jouluohjelmia nauhalla! :D Kiva kuulla, kiitos! :)

      Poista
  2. onko toi toppi bikbokista?:)

    VastaaPoista
  3. https://www.facebook.com/VirginRadioLebanon/photos/a.355063757936301.1073741826.275155342593810/1083927435049926/?type=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon huomannut... Tän takia en julkase enää yhtään kuvaa ilman jotain nimeä tai blogin osoitetta :D

      Poista
  4. Wau onko teillä ihan oikea sali siellä taloyhtiössä? :D Onko se siis ilmaista hupia ja jokaisella käytettävissä? Tosi hieno juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, siellä on kyllä kaikki tarvittavat laitteet! Ja se on talon asukkaiden käytössä ilmaseks :)

      Poista
  5. Sun insta on juuri tuon takia todella ihanaa seurata kun kuvat on niin yhtenäisiä, tunnelmallisia ja valoisia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et joku on huomannu sen et ne sopii yhteen! :D kiitos ! :)

      Poista
  6. I feel you ton instagram-jutun takia! :D välillä on vähän ärsyttävää olla niin tarkka, mutta kyllä mieli lepää, kun ig feed näyttää hyvältä - haha! :)

    VastaaPoista
  7. Et oo todellakaan ainut ton teema jutun kanssa! Mäkin oon tosi tarkka siitä että ne kuvat sopii yhteen toistensa kanssa. Hei ootko muuten vaihtanut sun ig käyttäjänimen ku en löydä sua enää instagramissa nimellä saraasara :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän ihmettä, en oo vaihtanut! Mulla ainakin toimii instagram ihan normaalisti ja näyttää munkin profiilin niinku pitää :o

      Poista
    2. Joo kyl se nyt löyty! Ennen se vaa tuli haus heti ekaks mut ny se oliki vaa vikana. Sori tää hämmennys! :)

      Poista
  8. Aika hauska sattuma, että juuri tänään itsekin tein Instagram-postauksen ja kirjoitin siitä, että tekisi mieli tehdä niitä Instaweek-postauksia, mutta mun instan käyttö on aika aaltoilevaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eli en oo ainoa joka ei osaa vaan päivittää sitä tarpeeks usein! :D

      Poista
  9. Musta tällaset satunnaisetkin instagram-postaukset on tosi kivoja, kun mulla ei itsellä ole ig:tä niin sit näkee vähän millasia kuvia oot siellä julkassu :) Sulla on kuitenkin on niin kauniita kuvia aina, että kiva nähdä niitä näinkin!
    Mää koitin jo vähän alottaa jouluhullutusta, mutta mun kämppikset oli sitä mieltä että ei oo vielä ok... :( Sit vaan hiljaisesti omassa huoneessani kuuntelen joululauluja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Voi ei! Ihme Grinchejä sun kämppikset ;D

      Poista
  10. Anna meille pliiiis sun aina hienoja etukäteis jouluvinkkejä...tarkoittaa kaikkia kuvissa näkyviä härpäkkeitä, hauskoja karkkeja millon mistäkin juhlistasi ja miten kauniisti tuunaat noita pipareita yms. Yks mikä piti jouluks kysyä, jossain kuvassasi oli vadelmavalkosuklaapipanoita. Mistähän niitä saa? Ja mistä sais sellasen peltisen tarjottimen, jossa sulla on kynttilöitä? Se vaikuttas olevan monikäyttönen ja paloturvallinen Matkiminen on myös taitolaji ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinhan mä yrittää tehdä sellasen joululahjavinkkipostauksen :) niitä valkosuklaa-vadelmia saa punnitse ja säästä -kaupasta ja se tarjotin on aikoinaan ostettu askosta :)

      Poista
  11. Voi tee, thanks! Ja lisäks joitain ruokajuttuja, leipomuksia ja jälkkäreitä tyyliin perinteet ja teidän omat sekoitukset, niistä kun syntyy aina jotain uuttakin ;) Ettei menis kovin ykspuoliseks pyytelyks, niin ite kävin ekaa kertaa piip-chocolatmyymälässä jota Kiinan karhuksikin kutsutaan, sieltäkin saa jotain makoista ja edullisesti. Kaikki muut siellä varmaan on käynytkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no mä en oo käynyt, sillä ei kuulosta yhtään tutulta myymälältä! :D

      Poista
  12. Joo, huono yritys kiertää mainonta. Se karhu, jolla on mustat rinkulat silmissä :D

    VastaaPoista
  13. Voi ei mä en osaa tätä :( Siis se suklaatehtaan myymälä, sen nimi on sama kuin se ihana valkonen karhu, jolla on mustat rinkulat silmien ympärillä?

    VastaaPoista