tiistai 18. marraskuuta 2014

Christmas feeling

glögi4 glögi5

Moikka! Onpas ollut jotenkin outoa, kun en ookkaan ollu täällä joka päivä postailemassa teille! Ei vaan ole ollu sellaista kirjotusfiilistä, niin en viitti väkisin, koska kyllä se paistaa sit tekstistä läpi. Anyway, yllä näätte meidän hieman jouluista aamupalaa sunnuntailta. Kuutena aamuna viikossa puuro maistuu erittäin hyvin aamuisin, mutta sunnuntait kaipaa vähän speciaalimpaa aloitusta ja viime viikolla se oli croissantteja, pipareita, glögiä, granaattiomena-mustikka salaattia ja suklaadonitsia, joka jäi sit kyllä myöhemmän ruuan jälkkäriks. Ei voi kyllä valittaa! Ootteko te muuten juonut jo glögiä tai syönyt joitan jouluherkkuja? :) 

glögi3 glögi2 glögi1

Täytyy muuten vinkata, et eilen käytiin Nikon kanssa katsomassa leffassa Labyrintti ja tykättiin molemmat siitä paljon! Jos tykkäät esim. Nälkäpelistä, niin suosittelen mennä katsomaan myös ton Labyrintin. Just tälläsiä sopivan jännittäviä leffoja kaipaan aina loppuvuoteen! Käytiin myös syömässä ja kiertelemässä kauppoja, joka on aika harvinaista meille. Täytyy ottaa kaikki ilo irti vielä tästä Nikon sairaslomasta, kun se ei ole koko ajan töissä. Ostettiin jopa jo pari joululahjaa! Lisäksi löysin yhden takin -50 % tarralla varustettuna, jota olin himoinnut täysihintaisena syksyn alussa ja Niko löysi itelleen kengät myös puoleen hintaan, vitsi mikä tuuri! Näätte sen mun takin ehkä sit jossain asupostauksessa myöhemmin. :) Nyt mun ois kyllä jo aika mennä nukkumaan, öitä! 

ps. CaseAppin arvonnan voitti sähköpostiosoite prinpressa@gmail.com, kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! :)

26 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta :p Glögiä on täälläkin mennyt jo pari purkkia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh me korkattiin vasta eka ;D Mun tekis kauheesti mieli myös sitä vaaleeta glögiä vaikka en oo edellisinä vuosina mitenkään pitänyt sitä erikoisena! :D

      Poista
  2. Glögi on kyllä niin hyvää ja sillä saa jo hyvän joulufiiliksen aikaan! ♥ Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mä testasin ekaa kertaa tota kanelitankoa glögissä ja se toi ihanan maun siihen! :)

      Kiitos! :>

      Poista
  3. Oi mitä kuvia! Tuli ihan joulunen fiilis tännekin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et se fiilis välitty myös sinne! Kiitos :)

      Poista
  4. Ihanan jouluisia kuvia! Mä oon henkeen ja vereen niin jouluihminen, etten odota mitään niin paljoo ku joulua....♥♥♥♥♥

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun meitä jouluihmisiä tuntuu löytyvän aika paljon! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! Tässähän tulee ihan joulufiilis vain noita kuvia katsoessa. :) Kyllä meilläkin on jo pari purkkia glögiä tullut juotua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa et se fiilis välittyi sinne asti :)

      Poista
  6. Täällä kans glöginjuoja! Meillä menny jo varmaan 5 tölkkiä ja nytkin vieressä höyryää muki :D On se vaan niin hyvää ja tuo joulufiilistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kunnon glöginautiskelija! :D Joulufiilis on kyllä parasta <3

      Poista
  7. Oi! Tuo on kyllä totta, että sunnuntaisin tekee mieli muutakin kuin puuroa :). Meillä on juotu ekat glögit jo syyskuussa kun ei maltettu odottaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh eli mä en ollut yhtään aikasessa tän glögin kanssa! :D

      Poista
  8. Täällä on ekat joulutortut jo leivottu, ja viikonloppuna olis tarkoitus korkata muutkin herkut, haha :-) Ihana fiilis näissä kuvissa btw!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin pitäis kyllä leipoa joulutorttuja, nam! :) Kiitos Heidi!

      Poista
  9. Ah granaattiomena <3 Tosin meijän keittiö oli viimesimmän granuomenan perkauksen jälkeen sen näkönen kun siellä olis teurastettu joku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha se on kyllä tosi sotkusta hommaa ennen kun sen saa syöntikuntoon! :D

      Poista
    2. ...juutuuppi...kaiken pelastaa...esim. haulla: Miten poistaa granaattiomenan siemenet, in English. Oleellista on, jos ymmärsin katsomaani, et ei mene halkomaan veitsellä hedelmää halkipoikki, josta seuraa sit se pahin sekasotku ja mehut lähtee heti valumaan. En sit tiiä, vois kokeilla.

      Poista
    3. No mä laitan sen aina neljään osaan ja sit alan irrottaa niitä siemeniä niin se halkasu siinä sen sotkun tekee :D

      Poista
    4. Aivan noin ja sitä luulee olevansa osaava :D Löyty myös ohje, jossa laitto siemenet ja mehut tehosekottimeen, sitruunan mehua ja sokeria, hurautti jonkun kiekan, siivilöi ja joi. Kokeiluun menee toivomuksella et kone ei hajoo. Sulla on kivat jutut, hih.

      Poista
    5. Uskon et tulee hyvää mehua noin! :)

      Poista
  10. Aivan ihania kuvia! :) Mä oon ekat glögit juonu jo heti kun näin vaan niitä kaupassa myytävän! Mut pipareita ja torttuja en oo vielä tehny, joten niitä pitää kyllä ehottomasti tehä lähiaikoina ;) Yleensä alan soittamaan myös joulumusiikkia hirveen aikasin ja koristelen asunnon kaikilla joulukoristeilla, mut nyt ollaan muuttamassa joulukuussa niin pitää malttaa oottaa koristelut vasta uuteen asuntoon :) miten te muuten vietätte joulua? ootteko jomman kumman vanhemmilla vai käyttekö molempien, vai ootteko ihan vaan kotona yhessä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei kannata levittää niitä kaiken muuttopakkailun keskelle vaan säästää sit uuteen asuntoon ja uuteen sisustukseen! :)

      Me vietetään joulua kolmessa paikassa: mun äitillä, mun iskällä ja Nikon vanhemmilla. Esim tänä vuonna ollaan mun äitillä päivällä, illalla Nikon vanhemmilla ja sit joulupäivänä mennään mun iskälle. Tapanina meen varmaan taas äitin luokse syömään, kun Niko on aika varmasti töissä. :)

      Poista
  11. Ihana joulufiilis tuli tästä! Täällä on tosiaan ootettu joulua jo lokakuun alusta ja glögiä ja pipareitakin on menny jo jonkin verran.. :D Tuo Labyrintti-kirjasarja on muuten tosi hyvä, kannattaa kokeilla jos lukeminen kiinnostaa! Ja pakko sanoa että sulla on tosi kauniita kuvia aina joka postauksessa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Joo, heti leffan nähtyäni aattelin, et nää vois olla hyviä myös kirjoina. :) Niin paljon, mitä haluisin lukea, mut liian vähän aikaa buu!

      Poista