tiistai 7. lokakuuta 2014

Yellow leaves

asu2 asu5 asu1 asu6

Teidän toiveiden perusteella pitkästä aikaa asukuvia sekä Remiä eestä ja takaa! Kuvissa näyy mun uus syksytakki, joka on pelastanut monet sumuiset ja kylmät aamut. Toi on tosi lämmin ja veikkaan, et pärjään sillä myös pikkupakkasilla. Lisäksi tykkään tosi paljon tosta tummansinisestä väristä!

asu4 asu7 asu3

Välillä muistelen salaa, kuinka mukavat legginssit oli silloin joskus lukioaikana koulussa; pitkä neule ja legginssit ja jaksoi istua helposti monta tuntia paikallaan. Tän takia olin erittäin innoissani, kun löysin kuvissa näkyvät housut H&M:n alerekistä. Noi ei siis oo legginssit vaan ns. perinteiset housut, mut vyötäröosa on samanlainen kuin niissä maailman mukavimmissa legginsseissä. Lisäksi noissa on tekonahkaa ja kultaisia yksityiskohtia, mitä muuta sitä vois enää toivoa housuilta? Kun sit bongasin vielä ton pörröneuleen matkalla sovituskopeille, näin jo heti mielessä, miten kivasti noi sopis yhteen. Vitsi, mikä huonon päivän vaatekriisin pelastaja-asu!

ps. Oon tässä miettinyt, että pitäiskö munkin tehdä blogille oma Facebook-sivu. Mitä ootte mieltä? Ite ainakin tykkäilen monesta mun lempiblogista fb:ssäkin!

68 kommenttia:

  1. Ihania syksykuvia teistä :). Tuo fb sivu on kätevä kun puhelimella luen sitä kautta monesti blogeja, kun ei bloggeriin jaksa aina kirjautua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! :) Samaa tulee tehtyä ite, et sieltä usein bongaa uuden postauksen ja lukeekin sen sitä kautta :)

      Poista
    2. Voi vitsit miten ihania kuvia!! Just nää tällaset ruska kuvat on ihan parhaita! Ja niin ihana remi! :> noi housut kuulostaa kyllä ihan täydellisiltä. Oisko mahdollista jos ottaisit kuvaa niistä vähän lähempääkin? Siis riittää esim jos pöydälle laitat viikattuna , ois kiva nähä ne kultaset yksityiskohdat niistä! Ja paljonko muuten maksoi!?:D

      Poista
    3. Joo pitää ottaa sellainenkin kuva! :) Ja oli alunnuksessa vaan 15 e!

      Kiitos :)

      Poista
  2. Ihana asu! <3 Noi housut on kyllä tosi kivat! :))

    VastaaPoista
  3. Oi ihania syksy kuvia! Facebook sivu vois olla hyvä idea! :)

    http://www.minttuemilia.com/

    VastaaPoista
  4. Ihana takki! Mistä löyty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, en ollutkaan kirjoittanut sitä tonne! Se on siis Vilasta :)

      Poista
  5. Tää keltanen teema on kyllä tosi kevyesti irti arjesta, ja syksy tuntuu kuviesi kautta! Oletkohan koskaan miettinyt tai halunnut ryhtyä malliksi, ja tarkoitan juurikin valokuvamalliksi? Rento ote ja linssiä pelkäämätön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) En oo kyllä koskaan miettinyt!

      Poista
  6. Minkä kokoinen tuo sun neule on? :) kokeilin nimittäin tuota samaista neuletta s kokoisena, mutta se oli aivan liian iso, eikä xs ollut enää jäljellä :( vaikka malliltaanhan tuon kuuluukin olla tuollainen hieman väljä.. Sun päällä neule näyttää kuitenkin tosi kivalta :) ja tähän loppuun vielä yks juttu, oot mun ehdoton lempi bloggaaja ja aina kun huomaan uuden postauksen oon innoissani! Hih halusin vaan kertoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin vain yhden koon (M) mukaan sovituskoppiin enkä ees miettiny onks se hyvä kun ihastuin siihen noiden housujen kaa ja nyt kun katsoin näitä kuvia, mietin, et ois pitänyt sovittaa ehkä pienempääkin.. No, onpahan ihanan rento ja uskon, että toi kutistuu pesussa :)

      Aww ihana kuulla, kiitos paljon! :)

      Poista
  7. Mistä takki on? :)

    VastaaPoista
  8. Onpa ihania kuvia!! Ja tosi nättinä oot, pus pupu!
    Toi on mun ehdoton fav missä remillä on toi lehti suussa hahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :* Heh, joo Remi on siinä niin söpö :'D

      Poista
  9. Vitsit tuo takki on kyllä ihana! :) Sovitin itekki tuota, mutta S oli vähän liian lyhyt ja hihoista ehkä vähän turhan tiukka! Ja M kokoa ei enää ollut.

    Mutta kauniita syksyisiä asukuvia, näitä ehdottomasti lisää :)

    -Laura-

    VastaaPoista
  10. Tosi ihania kuvia! Oot jotenkin niin symppis, tai sellaisen kuvan ainakin tän blogin kautta susta saa. :) FB-sivu voisi olla kiva, itse ainakin seuraisin sieltäkin sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos! :) Ehkä mun sit pitäis sellanen vihdoin tehdä!

      Poista
  11. Facebook sivut ois kiva, seuraisin sua sielläkin! :) mun blogilla on kans ja oon kyllä kokenu hyväks koska sieltä pystyy hyvin seuraamaan ajan tasalla sellasetkin jotka ei vaikka oo bloggerissa tai käytä muitakaan sivuja mistä pystyy rekisteröitynä seuraamaan... :)

    Ja ihania kuvia<3 toivottavasti nähdään sillo id gaalassa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no niin mäkin sen aattelin! :) Kiitos Enni ja oon ihan varma et törmätään siellä! ;)

      Poista
  12. Ihanan syksyisiä kuvia ja nuo housut kyllä kiinnittivät huomioni heti ensimmäisenä! Todella hienot.

    VastaaPoista
  13. sulla on ihan älyttömän ihania ja hyvälaatusia kuvia :) tykkään paljon!! ja toi fb sivujen tekeminen on hyvä idea :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kivoja kuvia ja Remi! <3 Toivottavasti värikkäät lehet pysyis vielä pitkään puissa, ulkona näyttää niin upeelta :)

    -Rosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, syksy ei tunnu läheskään niin pahalta kun on niin kaunista ulkona! :)

      Poista
  15. Aivan ihanan syksyisiä kuvia ja sä oot jotenkin erityisen kauniina näissä kuvissa! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana! :) Mulla oli näiden kuvien ottopäivänä kauhee bad hair day, mut suurimpaan osaan kuvia sain ne ihan siedettävän näkösiks :'D

      Poista
  16. Ei kuule yhtään luulis et sulla ois sellasii bad hairday päivii! Noi sun hiukset näyttää niin ihanan paksuilta, hyvä kuntosilta ja muutenkin ihan täydelliset:D Voin omalla kohdallani sanoo, ett mul on päälaelta aikas ohuet hiukset (latvoja kohden vähän paksuuntuu), mut niin, jos laitan hiukset kiinni (niinkun mulla melkein aina onkin) niin näytän kauheelle rotalle (mut oon jo niin tottunu siihen etten enää välitä:D Ja jos taas pitäisin hiuksiani auki niin ne ois vaan koko ajan tiellä ja se ahistais mua..Ja voin sanoo et pari pvää sitten laittelin hiuksiani jotai yli tunnin (!) ja vielä sen tunnin jälkeenkään saanu niitä miten oisin halunnu:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä vitsi! Ootko kokeillu syöväs esim niitä priorin tabletteja jos haluisit paksummat hiukset? :) Ainakin mun kaverilla ne autto! Ja joo, mulla on pari pyörrettä hiuksissa, jotka välillä tekee mun elämästä hankalaa, varsinkin kun tyvikasvu on näin tumma :D

      Poista
    2. Heeii kysyisin viel niistä priorin tableteista että tiiätkö yhtään mistä se sun kaveris niitä osti ja paljo makso? Itse en ole kokeillut käyttää mitään tollasii tabletteja kun jotenkin olen kuvitellut ettei ne auttas..mun sisko söin evonia -nimisiä tabletteja ja niitten syönnistä ei ainakaan apua juuri ollut..

      Poista
    3. En valitettavasti tiiä ja en usko, et mun kaverikaan muistaa, mistä niitä osti kun on syöny niitä niin kauan :/ mut uskosin et niitä saa luontaistuotekaupoista ja netistä kannattaa googlettaa! :)

      Poista
  17. Oot niin kaunis! Ja tää sun blogi on kyllä ihan ykkönen mun listalla :) Aina odottaa postauksia niiiin innolla. Siitä mulle tulikin mieleen että ois kiva jos tekisit vaikka postauksen sun lemppariblogeista niin vois löytää uutta hyvää luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kommentti! :) hassua, mulla on sellanen postaus luonnoksissa eli tulossa on! ;)

      Poista
  18. Ihania kuvia, ja ihana asu ! <3

    VastaaPoista
  19. Ihania kuvia susta ja Remistä :--)

    VastaaPoista
  20. Haha voi eei, just julkasin täysin samalla otsikolla varustetun postauksen ja vasta nyt aloin selaamaan muiden bloggaajien viimeaikaisia postauksia :-D Mut tosiaan hurjan kiva toi pörröneuleen ja housujen yhdistelmä, me like! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mullekin on käyny tollein!! :D Great minds think alike ;) Kiitos, mäkin tykästyin siihen kovasti ! :)

      Poista
  21. Koitin selailla kyl kommenteista et joko oisit tähän vastannut mut ei ainakaan osunut silmään, eli mistä tuo (liian ihana<3) neule mahtaisi olla? Ja hei toi fb sivu ois tosi jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lukee vähän ehkä rivien välissä piilossa tekstissä mut se on siis H&M:ltä! :) Ja kiva et tykkäisit! :)

      Poista
  22. Hei Sara! Mä kävin kattomassa noita housuja hmllä ja löysin ihme kyllä niitä vielä muutamat! Harmi vaan että vain isot koot oli jäljellä..mutta nyt ainakii näin millaset ne oli! Tosi kivat tosiaan ne kultaset vetoketjut=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho hassua et oli vielä vaikka on alessa! Harmi ettei löytyny sit kokoa :/ Mut oon kyl samaa mieltä :)

      Poista
  23. minkä nimisestä kennelistä remi on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ei oo jotenkin sopivaa mainostaa sitä kenneliä blogissa mut jos haluut oikeesti tietää enemmän niin laita mulle vaikka sähköpostia? :)

      Poista
    2. Onko sen nimen sanominen sun mielestä mainostusta? :DD ja useimmat lukijat tuskin selaavat kaikkia kommentteja läpi löyttäkseen juuri tämän tiedon. (taas näyte salkkarinkatsojien älykkyydestä...)

      Poista
    3. No mun mielestä on vähän kyseenalaista jos joku bloggaaja kertoo, et me ostettiin meidän koira täältä ja täältä! Jos asia oikeasti kiinnostaa sen takia, että on omaa koiraa ostamassa, voi asiasta ihan hyvin laittaa sähköpostia. :)

      En nyt kyllä ihan ymmärtänyt, että mitä salkkareiden katsominen kertoo mitään kenenkään älykkyydestä? Mistä sä tiiät, mitä mä katon telkkarista? Ja mitä tollasen kommentin jättäminen kertoo susta?

      Parempaa loppupäivää sulle!

      Poista
    4. no ethän sä voi sit sähköpostiakaan tähän laittaa, sehän ois sillon sen sähköpostin tarjoajan mainostamista.

      Poista
    5. Sähköposti näkyy tuolla reunassa. En nyt ymmärtänyt et miks se on niin iso ongelma et en sitä kenneliä tähän kirjoittanut..

      Poista
    6. Vitsit, mikä hiton ongelma sulla ano on!? Mee purkaa tota kiukkuas jonnekki muualle.

      Poista
    7. Ei ole kohteliasta kysyä naisen ikää, jospa ei koirankaan kenneliä. Perheasiat on perheasioita, ja hyvä kun Remi pitää puolensa ja on kieltänyt emäntää sitä kertomasta. Varsin viisas koira, jota ei ainoastaan hankita, vaan ansaitaan. Joskus koiratkin katselevat telkkaria, ainakin toisella raukealla silmällä, ihan totta, ja se toinen silmä on raollaan siltä varalta, et kun ohjelma loppuu, niin pääsee ulos! Tätä blogia on sen verran kiva lukea, et hei, ei viitsitä kränätä, sitähän on tarjolla missä vaan. Tonttuja odotellessa, ja sen sellaista.

      Poista
    8. Niinpä, ei viitsi kränätä! :)

      Poista
  24. Moikka! Miulla ois siulle postausidea ehdotus! Haluisitko tehdä postauksen kotikaupungistasi? Jyväskylä on niin opiskelijakaupunki, että monet lukijat ois varmaan innoissaan semmoisesta postauksesta, missä kertoisit esim. juuri siun lemppari paikkoja Jyväskylästä? :-) Lemppari kahvilat, lenkkimaastot, kaupat (vaate, herkku, ruoka...) tai anything mitä suosittelisit, ois huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pistetään toive ylös! :) Kiitos ehdotuksesta! :)

      Poista
  25. Heii tätä on sulta varmasti jo aiemminkin kysytty mutta minkä rotunen remi onkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remi on mittelspitz, vaikkakin vähän ylikokoinen :)

      Poista
    2. Okei! Asutteko muuten kerrostalossa vai minkä tyyppisessä? Kaikki on nimittäin puhunu jotai ettei koiraa kantsi missään nimessä kerrostaloon hankkia:D en tiiä, oikeen järkevää selitystä tälle väitteelle mutta näin olen kuullut.

      Poista
    3. asutaan kerrostalossa :) ehkä isoa koiraa, joka tarvii paljon tilaa, ei kannata hankkia pieneen kerrostaloasuntoon, mutta ei kai pienellä koiralla oo väliä, että millanen talo on, varsinkin jos tottuu ihan pennusta asti niihin kerrostalossa kuuluviin ääniin jne :) oon myös huomannut, että ihmiset jotka on tottunut, että koiran voi päästää ulos vaan takapihalle pissille, pitää sitä hirveänä ongelmana, että joutuu lähtemään ihan itsekin ulos jos koiran pitää päästä, mut tää on vaan sen ihmisen ongelma :D

      Poista
    4. Niin totta :) remin kanssa kerrostalossa asumisessa ei teillä oo tainnu olla mitään ongelmia?

      Poista
    5. no Remi haukkuu yksinollessaan, mut nyt ollaan tehty erilaisia harjoituksia, jotta sekin saatais pois :) ei muuten!

      Poista
  26. Onko kyseinen takki vilan merkkiä? Itse olen/tulen käyttämään tuommoista samanlaista takkia talvellakin! :)

    VastaaPoista