sunnuntai 5. lokakuuta 2014

New golden love

iphone2 iphone1

Nyt se on vihdoin mun, nimittäin iPhone 6! Päätin jo joskus vuoden alussa, et sit kun kutonen julkaistaan, niin ostan sen, sillä mun iPhone nelonen on alkanut käymään ikävän hitaalla. Varsinkin, kun päivitin mun vanhan tietokoneen macbookiin, aloin haaveilemaan myös kännykän päivittämisestä. 

iphone5 iphone4 iphone3

Eka pelkäsin, että tää kutonen ois liian iso mulle, mutta totuin siihen oikeastaan heti! Puhelin on kuitenkin niin kevyt ja ohut, että se ei ees tunnu mitenkään isolta. Eikä varmaan tarvii mainita, miten hyvältä kaikki näyttää noin isolta ja terävältä näytöltä sen mun vanhan nelosen jälkeen, heh. Lisäks rakastan tota kultasta väriä, se on ihan täydellinen! Tää on tätä materialismionnellisuutta parhaimmillaan... 

41 kommenttia:

 1. Apua, poistin äsken kaks kommenttia! Ehin ne kyllä lukemaan ja sulle vastaukseks, joka olit kommentoinu, et sulla on ollu kolme vuotta iphone nelonen: mullakin se oli ollut suunnilleen sen kolme vuotta ja kyllä se toimi, oli vaan aika hidas ja kamera ei ollu tarpeeks hyvä mun mieleen ;D mut joo, tää ei oikeesti oo liian iso! pystyn käyttämään ihan yhdellä kädellä :)

  Enna: niin, happy girl täällä ;)

  VastaaPoista
 2. Oioioi, ihana uutukainen sulla ♥ Mä kokeilin viikonloppuna kaverin kuutossukupolven omppuluuria, oli kyllä ihanan sulava käyttää mun neloseen verrattuna, hah :-D Ehkä mäkin joskus!

  - Minna / Back to the Milky Way

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa, miten 'raaskit' ostaa noin uuden mallin puhelimeksi? Mulla itellä on nyt ollu mietinnässä jos hankkisin ensimmäisen älypuhelimen.....ja tietysti halvin kiinnostaisi, hinnan takia siis. :D Mutta en tiiä noista puhelimista enää mitää, että onko ne kaikki halvat mallit ihan kamalia.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raaskin, koska tiedän kokemuksesta, et applen tuotteet on parhaita ja kestää hyvin. ;) Onhan tää kallis, mutta yhtä kalliiks tulis ostella vuoden välein niitä halvempia. :) Ainakin mun kokemuksen mukaan halvimmat älypuhelimet taitaa olla lumioita ja musta ne on ihan kauheita käyttää... Mutta tää on vaan mun mielipide! :)

   Poista
 4. Mistä ostit ton? :)

  VastaaPoista
 5. Paljonks toi känny makso? Ja mistä ostit!?

  VastaaPoista
 6. millane puhelin sulla oli tätä ennen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mitenhän se eroaa tuohon kutoseen verrattuna? Onko tässä 4 sessa muuten miten hyvä kamera? (en jaksa googlettaa) :D

   Poista
  2. No se on tossa pöydällä toi valkonen eli se on tähän verrattuna pienempi, paksumpi ja painavampi. Näyttö on tosi paljon huonompi tai tässä kuutosessa se on kirkkaampi, tarkempi ja paremmat värit. Nelosen kamera on aika huono ja kuvia joutuu muokkaa paljon ja etukamera aika pikselimömmöä jos ei oo tosi hyvää valoa. Lisäks tää uus toimii nopeemmin ja tässä on uus ohjelmisto jota ei siihen neloseen ees saa. Tässä nyt muutama asia jota tuli mieleen :D

   Poista
  3. Sori, kirjotusvirhe: piti kysyy et onks siin kutosessa miten hyvä kamera;D ja samalla voit toki sanoo sen nelosenkin kameran pixeleiden määrän:D

   Poista
  4. en tiiä nelosen pixeleiden määrää, mut sen tiiän et se pixeleiden määrä ei kerro kuinka hyvä kamera on :)

   Poista
  5. Anteeks mut eikö se enää ookkaa niin et mitä suurempi pixeli luku, sen parempi kamera?;-)

   Poista
  6. Siis en missään vaiheessa sanonu, et suurempi pixelimäärä tarkottais parempaa kameraa? :) Tarkotin tolla, et etukameran kuvat on pikselimömmöä eli ne on sellasia rakeisia ja sumeita.

   Poista
 7. Näyttää tosi kivalta tuo uusi ja värivalinta on hyvä! :)

  VastaaPoista
 8. ootko rikas? :D vaikutat opiskelijaks tosi rikkaalta! niin hieno koti ja vielä iphone6...oon kade XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisinkin, mut en oo. Käyn koulun ohella töissä :)

   Poista
 9. Toi on kyllä ihana puhelin! Mäkin aion hankkia ton sitten kun mun vitonen on nähny parhaat päivänsä :D Kutonen on just isomman näytön takia paljon kivempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tota kutosta kyllä lämpimästi! :)

   Poista
 10. Mä oon nähny tosta niitä kauheita vääntymisvideoita etten ite uskalla ostaa :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niistä iPhone 5 oli kans sellasia videoita et se taipuu ja Nikolla ja lauralla ne on pysyny ehjinä. :D kyllähän tän varmasti sais väännettyä rikki jos haluis mut ei tää nyt normi käytössä mitenkään pääse vääntymään :)

   Poista
 11. Tuo on kyllä kiva, mutta ostin vasta kesällä 5S:n niin pitää odottaa hetken aikaa, että se särkyisi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no älä nyt sen särkymistä odota! :D se on varmasti vielä pitkään hyvä :)

   Poista
 12. Ostakaa hyvät ihmiset Linux pohjainen puhelin. Älkää mitään applen jenkkipaskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on mielipideasia, mut mun mielestä tää "jenkkipaska" on paras :) Yleensä ne jotka vihaa noin syvästi Applea, ei oo koskaan käyttänyt kunnolla tai omistanut mitään Applen tuotetta...

   Poista
  2. Olen käyttänyt näitä tuotteita, joihin oman sanomiseni voin hyvin pohjustaa. Käytä tyttö Linuxia! Ei mee jumiin ihan heti.

   Poista
  3. Ei mulla mee nää applenkaan tuotteet jumiin ja esim edellistä tietokonetta käytin seitsemän vuotta joten et saanut vieläkään mua vakuutettua ;)

   Poista
  4. Itse käytin iPhone 4 ja vannoin sen nimeen. Se alko präkäämään ja kotinäppäin ei toiminut kunnolla joten 2 1/2 vuoden jäljeen uskalsin kokeilla Samsung Galaxy S4 ja en todellakaan vaihtaisi enää samsungista pois! Tää on niin paljon parempi. Iphonen puhelimet on aina saman näköisiä 5 ja 5s samanlaisia paitsi et se kotinäppäin on erinäköinen.. poikaystävälläni oli iphone 5 ja se vaihto sen alle puolen vuoden päästä Samsungiin ja se vannoo myös samsungin nimeen tämän jälkeen. Joten kokemusta on todellakin iphoneista ja uskallan kyllä haukkua iphonea. Kaiken maailman itunesit täytyy olla ja kaikki! Myin mun ipadinkin pois ja ostettiin samsung tabi. :) en enää ikinä osta applea missään muodossa koska se on vaan imago ja ihmiset haluaa näyttää että heillä on rahaa kun heillä on applea! :D

   Poista
  5. Niin no nää on näitä mielipideasioita, mä en taas tykkää yhtään Android puhelimista ja tällein visuaalisena ihmisenä mulle se puhelimen ulkonäkö on myös tosi tärkeä ja Applen tuotteet puhelimisissa ja tietokoneissa vaan miellyttää enemmän silmää :) lisäks mun kone on Apple niin kaikista loogisinta on et myös kännykkä on samaa merkkiä :)

   Poista
 13. Oisit oottanu et tämä tulee. http://www.pcworld.com/article/2687847/ubuntu-touch-finalized-first-phones-coming-this-year.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä halusin nimenomaan uuden iPhonen niin miks oisin oottanu ;)

   Poista
  2. iPhone 6:n materiaalikulut alle 160 €, iPhone 6 Plussan reilu 170 €, myyntihinta ~800 €

   Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa :)

   Poista
  3. Onneks jokainen saa laittaa rahansa mihin haluaa, oli se sitten uusi puhelin, kallis merkkilaukku tai vaikka vaan säästöön :) En ymmärrä mikä ongelma siinä on, että halusin juuri iPhonen..

   Poista
 14. Kun tai jos lukee blogin tarinoita, löytyy sieltä myös New golden loven arvoitus: do it because you want to and because it´s fun. Ihminen voi olla monella tapaa rikas, rikkautta on sekin, että tietää olevansa mitä milloinkin. Materialismionnellisuus viittaa tietoisuuteen siitä, että tekee päätöksen omistamisesta ja tulee siitä onnelliseksi. Joskus onni maksaa 699. Materialismionnellisuus voi tässä tapauksessa viitata lisäksi harkintaan perustuvaan keräilyinnostukseen, ja tässä kohtaa katson valokuvaa, jossa nukkuu 3 puhelinta rivissä. Kenties jo valmiiksi asenteellinen lyhyt jenkkikakkamielipiteen ilmoittaminen ei taas kerro lukijalle muuta kuin että aha. Aina välillä on vain mukavampi uskoa vaikka kultaiseen rakkauteen kuin ajatella ettei se voi kuitenkaan olla niin. Sitä joutuu usein miettimään itsekukin, että ollako vaikka tänään avoin uudelle vai mielensäpahoittaja. Because it makes you happy tarkoittaa, että unelmoi, uskalla ja toteuta – aina ei tarvita syytä ja kaikelle, sellaista se materiaalionnellisuus parhaimmillaan lienee on;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä onnistuit kyllä nyt kiteyttämään tän asian ytimen hyvin! :) Jonkun mielestä tollasen puhelimen ostossa ei oo mitään järkeä ja ehkä siinä ei ollutkaan kun edellinen vielä toimi, mutta kaikkea ei tarvii perustella järjen avulla ;)

   Poista
  2. Vika lause on kyllä the ultimate truth *taputusemoji* ;)

   Poista