torstai 23. lokakuuta 2014

New darker hair

hair3 hair hair4

Kuten jo blogin fb-sivuilla kerroin, maanantaina sain päähäni, että haluun nyt heti jotain muutosta hiuksiini ja sainkin onneks ajan jo keskiviikolle. Viimeksi, kun kävin kampaajalla, mun kampaaja heitti ilmaan ajatuksen, että kokeiltais joskus jotain vähän tummempaa väriä ja nyt pikkuhiljaa se ajatus kypsyi mun mielessä ja eilen sit kokeiltiin jotain uutta!

hair5 hair2 hair6

Värjättiin mulle tummempi tyvi, jossa on myös hieman liukuvärjäystä sekä ruskeita raitoja. Laitettiin vielä aika vaalean ruskeeta, ettei se ero ois liian radikaali ja tottuisin taas vähän tummempiin hiuksiin ja voin sanoa, et tykkään ihan sikana! Tummempi väri tuntuu enemmän kuin omalta ja vaikka onhan nää vielä pääosin vaaleat, ite huomaa sen eron parhaiten. Saa nähä, että värjätäänkö ens kerralla vielä tummempaa kun näihin on tottunut. Lisäksi oma tumma juurikasvu ei näy niin nopeasti! 

Mitäs tykkäätte hiusmuutoksesta? :)

59 kommenttia:

 1. ihan älyttömän kiva! sopii sulle niiiin hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Vähän samantyyliset kun itte tos melkei kaks viikkoa sit värjäsin, mulla vaan eri näköine ku on lyhyet hiukset :'D tosi hyvin sopii sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, totta! En osannut yhdistää, kun on eripituiset hiukset :D Kiitos Enni <3

   Poista
 3. Aivan ihanat Sara!!<3 Voisin sanoa että jopa paremmat kuin vaaleammat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mäkin oon kyllä sitä mieltä, vaikka vielä vähän aikaa sit kauhistelin ajatusta, että värjäisin joskus tummempaa hiuksiini ;D

   Poista
 4. Voi eikä miten ihanat <3 Mä oon kans samaa mieltä, että nuo sopii vielä paremmin sulle kuin vaaleat! Vaikka ne näytti myös hyvältä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! <3 Hassua, et miten aattelin vähän aikaa sit et mulle ei sovi kuin vaaleat ja niin se sit muuttukin yhtäkkiä ;D

   Poista
 5. Ooh, siis voi vitsi, en kestä! Nuo on niin hienot!:D Siis passaa sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 6. Vau! Nuo soppii sulle tosi hyvin ja kiva kun eivät ole kauhean tummat :). Syksyä vasten muutenki lämpimämmät värit pukee kaikkia paremmin. Itsekkin tänään värjäsin hieman tummemmaksi, sillä edellisestä värjäyksestä oli hurahtanut jo 5kk nii ehkä oli aikakin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, vaikka luulis, et syksyn pimeyteen kaipais vaaleita hiuksia mut sit se kuitenkin menee just toistepäin :D Oho, sulla olikin jo kulunut ihan hyvin aikaa!

   Poista
 7. Aivan upeat hiukset! :) Sopii tosi hyvin.

  VastaaPoista
 8. siis todella upeet hiukset passaa sulle todella kivasti!:)

  VastaaPoista
 9. Uuuh, näyttää kyllä erittäin hyvältä hun! Pus!

  VastaaPoista
 10. Näin kampaajan näkökulmasta voin sanoa, että noi tummemmat on sata kertaa paremmat! Sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla noin myös kampaajan suusta! :)

   Poista
  2. Ei-kampaajan visuaalisena mielipiteenä näen, että nyt hiuksista on täysin mahdoton tietää kumman väriset hiuksesi oikeasti on. Kyllä on taitava kampaajasi ollut. Voi ajatella, että ne on oikeasti vaaleat, joihin on laitettu tietoisesti ruskeaa sävyä juurikasvuun ja muualle, tai sitten niin, että ne on oikeasti ruskeat, johon on blondattu vaaleutta. Ja kun tämän yhdistää ruskeisiin silmiin, voi ajatella että ne on piilarit, koska blondi. Ja vaihtoehtosesti niin, että jos oikeasti ruskea tukka, niin sitten silmätkin on omat. Taitavaa väreilyä jokatapauksessa. Täysblondikin oli ok, koska ihon värisi muuntuu moneen suuntaan! Jatkamalla hiukan mielikuvailua, voi olla tulossa lisää hauskuutta, kun tumma juurikasvu alkaa oikeasti kasvaa, niin silloin on jatkumona ruskea väri ja sitten vaaleus ja ruskeus raitoina ja liukuina. Eli jyrkkiä muutoksia ei siis luvassa kasvuprosessissa? Lämpöiset ja kuitenkin hehkuvat värit syksyyn.

   Poista
  3. Kiva kuulla, että molemmat on näyttänyt hyvältä! :) Ainakin oon monesti saanut kyselyitä, onko mulla ruskeat piilarit eli vaaleatkin oli luonnollisen näköiset :D

   Poista
 11. Oi ihanat hiukset, tuommoinen hieman tummempi sopii sulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 12. Noi on ihanat niinkun jo sanoinkin!:) ja tuut iloitsemaan onnesta kun ei kuukauden päästä näy juurikasvu ja voit olla samalla tukalla vaikka 3kk :D säästyy rahat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no oon nytkin värjänny 2-3 kk välein niin toivon et nyt kestäis pitempään ;D

   Poista
  2. Tossahan on ajatuksena, jos niin mielii, blondauksen rakentaminen myös pois, joten tukkaa voi kasvattaa vaikka metrin :o Ruskea väri on se rakentaja:) Sitä en kyllä tiedä, mitä metri on hiustesi kasvun aikajanalla, mut hui hai hienot hiukset!

   Poista
 13. Ui että, ihan unelmat! Tosi luonnolliset ja voittaa vanhat sata nolla vaikka kummatkin on aivan ihanat! :-)

  -ss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkin tykkäsin niistä vanhoista paljon, mut tykkään näistä nyt kuitnekin enemmän ;)

   Poista
 14. Tykkään! Sopii ehkä paremmin kun nuo ihan vaaleat, ja on paljon luonnollisemman näköset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta tuntuu, että sille vaaleudelle tulee lopulta sokeeks ja vaikka aina pyrittiin luonnolliseen sävyyn niin se pikkuhiljaa meni liian vaaleeks :D

   Poista
 15. Tosi upea väri! Kasvot korostuu ihan uudella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mustakin tuntuu, et vaikka on samaa ripsaria kun vaaleilla hiuksilla niin silti ne korostuu paremmin :D

   Poista
 16. paljon siulla maksaa kampaajakäynti jos värjäät? :) itelläni ollu vaaleat ja aika samanpituiset hiukset kun siulla ties kuin ka kauan ja haluisin samantyylistä muutosta, mut hirvittää se lasku..pitkien hiusten miinuspuoli, kun kampaamot velottaa enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää hiukset maksoi jonku 87 euroa, laitettiin kahta väriä ja vaaleita hiuksia kirkastettiin :) Mun kampaamokäynnit on aina 80-120 euroa, riippuu värjätäänkö vaan vai leikataanko myös :)

   Poista
 17. Tosi hyvä ja luonnollinen väri, näyttää kuin ei ois värjättykään! :) Itselläni on ollut jo pidempään oman värin kasvatusprojekti ja pian se alkaa olla onnistunut. Huonona puolena on vaan tukan ohentuminen tai ainakin tuntuu siltä. Kuulemma värjäys turvottaa hiusta ja saa sen näyttämään paksummalta, huoh. Voi kun täälläkin olisi paksumpi tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) Oho, tollasta en ollut kuullutkaan, yleensähän kaikki puhuu et hiukset voi paremmin ja kasvaa paremmin kun niitä ei värjää niin luulis et ne alkais tuntumaan paksummalta :o Mut kannattaa kokeilla niitä cutrinin tuotteita, jotka edistää hiustenkasvua, niillä tulee monille sellasia baby haireja eli hiukset paksuntuu :)

   Poista
 18. Sopii sulle kyllä todella hyvin, tykkään ! :)

  VastaaPoista
 19. Ihanat hiukset ! Sopii tosi hyvin ja saa sut näyttämään vanhemmalta : ) oot upee ja on kiva seuraa sun blogii !
  -donna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no en tiiä onks se hyvä asia et näyttää vanhemmalta :D Mut kiitos! :)

   Poista
 20. Toimii tosi hyvin! Näyttää kivan luonnollisilta :)

  -Rosa

  VastaaPoista
 21. Ihanat uudet hiukset, sopii mulle tosi kivasti :)

  Erika

  VastaaPoista
 22. tosi kivat uudet hiukset! oonkin miettinyt että sulla kun on vähän tummemmat piirteet niin sopisi varmasti hyvin vähän tummemmat hiuksetkin (:

  VastaaPoista
 23. tselläni on ollut jo pidempään oman värin kasvatusprojekti ja pian se alkaa olla onnistunut

  VastaaPoista
 24. Hieno värjäys! Käytkö missä/kenellä kampaajalla? :)

  VastaaPoista