perjantai 10. lokakuuta 2014

Under my umbrella Facebookissa

Viime postauksessa kyselin teiltä, että kannattaisko munkin tehdä blogille FB-sivu monen muun bloggaajan tapaan ja nyt viime yönä sen tein! Mun suurin ongelma on se, että en tiiä, millasen kansikuvan haluisin tuonne sivulle, sillä mun blogin banneri ei mahdu sinne. Saa nähä jääkö toi kuvassa näkyvä kansikuva sinne pitemmäks aikaa vai onks se vaan väliaikainen. Välillä ois kiva, kun ei ois näin pikkutarkka, mut minkäs teet! Eli blogin FB-sivut löydät TÄSTÄ, käykäähän tykkäilemässä! Lisään sinne uusimpien postausten päivitykset sekä kirjottelen mahdollisesti jotain sellasta pientä, mitä blogiin ei päädy.

bloginfb

Mulla alko tänään syysloma, vaikka ei kyllä yhtään tunnu siltä, sillä työt kutsuu illalla ja ens viikolle on vaikka mitä hommaa. Jos sitä käyttäis tän aamupäivän kuitenkin blogin parissa ja kuvailis vaikka mitä kuvaan -kuvia. Mulla on myös monta postausta alotettuna luonnoksissa, kuten what's in my bag ja mun suosikkiblogit -postaukset. Jos teillä on jotain toiveita niin niitä saa aina laittaa, varsinkin nyt on hyvä aika niille, kun mulla on ens viikolla enemmän aikaa ottaa valokuvia!

Kivaa viikonloppua kaikille ja syyslomaa niille, joilla sellanen on! 

9 kommenttia:

 1. Tätä on varmaan sulta jo toivottu monesti, mutta videopostaus olis kyllä mielenkiintoinen, jos suinkin haluat sellaisia ylipäätään tehdä :D Ne on musta aina jotenkin sellaisia, että pääsee ns.lähemmäs sitä bloggaajaa ja se on tottakai kivaa, kun aktiivisesti seurailee jonkun juttuja ja elämää täältä ruudun toiselta puolelta. Mukavaa syyslomaa sulle, koita ehtiä rentoutua jossakin välissä! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, tätä on kyllä toivottu monesti ja vielä en tiiä, mitä mieltä tästä oon ;D mutta en sano suoraan ei, heh! Kiitos, mä yritän muistaa sen rentoutumisenkin! :)

   Poista
  2. videopostausta ehdottomasti!:)

   Poista
 2. Minkä ikäinen olet? :) aloitin vasta sun blogin lukemisen, enkä jaksaisi selata alkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh se löytyy tuolta sivun reunasta ihan ylhäältä mut oon siis 22 vuotta! :)

   Poista
  2. Okei! Luen sun blogia siis mobiililaitteelta niin ei näy yläreunassa mitään :)

   Poista
  3. Aivan, totta! No onneks aina voi kysyä! :)

   Poista