keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Vitamiineista virtaa

IMG_8187

Multa kysyttiin jokin aika sit, että haluisinko lähteä testaamaan Minisunin vitamiineja ja ei tarvinnut kahteen kertaa miettiä vastausta, tietysti haluan, sillä oon syönyt vitamiinilisiä aina! Kävin ensin testaamassa Minisun vitamiinikoneella, mitä vitamiineja juuri mä tarviin ja vähän ajan kuluttua kyseiset vitamiinit tuli mulle postissa.

IMG_8202

Paketista löytyi Minisunin monivitamiinia, D3-vitamiinia ja Super defencea, joka sisältää C- ja D-vitamiineja, sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Mun oma lemppari on näistä tuo jälkimmäinen, sillä sitruunalakritsan makuinen purutabletti on tosi hyvää! Myös appelsiinin makuinen monivitamiini ja mangon makuinen D3-vitamiini maistuu hyville. Oon syönyt ja juonut vitamiinilisiä tosiaan pienestä asti, mutta en muista muiden tablettejen maistuneen mitenkään erikoisen hyviltä, eli suosittelen Minisunin tuotteita lämpimästi!

Syöttekö te vitamiinilisiä? :)

8 kommenttia:

 1. Mun lemppari oli pienenä se nestemäinen Sanasol. Se maistui niin hyvältä että oisi tehnyt mieli ottaa lusikallinen useammin kuin kerran päivässä.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, se oli muuten tosi hyvää! :D Mä sain sitä mun sukulaisilla sellasella miniruiskulla ja se teki siitä vielä parempaa ;D

   Poista
 2. Mun lempparia on se juotava Sanasol :D. Sitä tullut aina syötyä, mutta voishan sitä noitakin maistella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan et noi on yhtä hyviä, varsinkin toi alemman kuvan tuote! ;)

   Poista
 3. huomasitko er toi yks tosi suosittu ig käytti sun kuvaa eilen kuvassaan? nimeltään @perfectsayings. mitä mieltä oot tästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin ja ärsyttää :D Siks nykyään laitan mun kuviin blogin osoitteen/ ig nimen koska osa ihmisistä esittää et ne on niitten omia..

   Poista
 4. Pitäisi varmaan itsekin testata noita, sillä välillä olen miettinyt että varmaan olisi hyvä ostaa joitain vitamiineja, mutta se on sitten vain jotenkin jäänyt. Tuollaiset appelsiinin makuiset purutabletit kuulostaisivat kyllä aika hyviltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Noi on vähän niinkuin kiva jälkkäri puuron jälkeen aamulla ;D

   Poista