maanantai 6. lokakuuta 2014

Teidän toivomia kuvia, osa 1

4 1 6 3 14 8 5 12 11 2 9 13 7 10

Tässä ois nyt eka osa teidän toivomista kuvista, toivottavasti tykkäätte! :)

Mulla oli tänään pitkästä aikaa sellanen perinteinen maanantaifiilis, joka ei yleensä oo kauheen positiivinen. Mun kolmen viikon kipeilylle selvis viime viikolla lääkärissä syyks keuhkoputkentulehdus, jonka takia kaikki rasitus hengästyttää ja aiheuttaa ahdistuksen tunnetta. Onneks mulla ei oo kuumetta, joten pystyn olemaan rauhassa ihan terveen olonen, mutta kyllä ärsyttää, että ei pääse kunnolla liikkumaan ja muutenkin joutuu olemaan puolikuntoisena. Onneks maanantai on jo paremmalla puolella ja huomenna voi olla paremmalla fiiliksellä. Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin! :)

30 kommenttia:

  1. Mistä oot ostanu noi aamutakit? :-) ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vaaleanpunainen on Patriciasta ja toinen h&mltä, harmi vaan et toi sininen on ikivanha! :/ kiva et tykkäsit, sillä näitä on tulossa lisää! :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Muistathan kuitenkin, että esim. lempimuki ja lempikarkit ovat yhdyssanoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) heh hyvä kun sanoit, pitää vaihtaa ne kun muokkaa seuraavia kuvia ! Mä itseasiassa mietin noita mut sit järkeilin et ei voi sanoa Muumi lempimuki vaan lempi muumimuki mut oisko toi sit ollu lempimuumimuki? :'D

      Poista
    2. juu lempimuumimuki :)

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia! Jos saan antaa vähän palautetta niin pienenä miinuksena se, että kun puhelimella selaa tätä postausta niin noi kuva tekstit on ihan liian pienellä, tai jos et tekstin kokoo haluu laittaa suuremmaks niin sit edes sellanen fontti vai mikskä sitä sanotaankaan niin selvemmäksi! :) on sitten mukavampaa selailla puhelimellakin kun saa teksteistä selvän mitä niissä lukee;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tällästä palautetta saa aina antaa! En ois tajunnu tota varmasti ite kun mun kännykällä ne näkyy hyvin vielä mut vanhalla puhelimella ei ehkä ois näkynytkään :D Laitan seuraavaan osaan isomman tekstin!

      Poista
    2. Hei, nyt kun katsoin koneelta tän sun postauksen, niin toi teksti fontti näyttää olevan ihan normaali ja hyvän kokonen. En tiiä miten se sit näytti niin paljon pienemmältä ja epäselvemmältä toi teksti kännykästä katottuna:D

      Poista
    3. Jos ne kuvat ei jotenkin tarkentanu kännykällä kunnolla tai jotain? :) mut hyvä et nyt näit lukea!

      Poista
  4. Moikka taas Sara!
    Vielä aiempia kotipostauksia kommentoiden: tosi ihana asunto teillä! Luulin jopa, että se on isompi kuin entinen, mutta olinpas väärässä :D
    Ja onnea parantumiseen! Mäkin kävin männäviikolla lääkärissä, mutta sieltä ei herunut apua mihinkään suuntaan, sain vain lähetteet keuhkoröntgeniin ja laboratoriotutkimuksiin. Näissäkin jäi käymättä mm., koska täysipäiväisesti koulussa ilman omaa autoa kulkeva henkilö ei vaan pääse 30km (koululta 60km) päähän terveyskeskukseen viimeistään klo kahdeksi iltapäivällä (kunnan julkinen liikenne ihan pyllystä) ja viikonloppuisin sinne on turha mennä kykkimään lähetteidenkään kanssa… Että näin iloisesti päättyi kahden tunnin tuskainen odotus päivystyksessä. Vieläkin puolikuntoisena mennään, toivottavasti nyt ei enää iske neljättä tautia päälle (tänään seitsemän viikkoa flunssakierteessä!!) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos! :) Vielä ei tosin kannata onnitella mua prantumisesta sillä vieläkään en voi liikkua ilman ahistumista mut jos jo to pääsisin tanssiin niin se ois ihan parasta! Vitsi, miten inhottava toi sun tilanne on! Oisko kukaan joka vois heittää sut sinne niin saisit ehkä lääkkeet ja vihdoin parantua? :)

      Poista
  5. Paranemisia sinne <3 Täällä viikko on lähteny ihan superisti käyntiin! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi ihana postaus, tällasia on niin kiva lukea! :) Pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista
  7. Luin just varmaan tunnin sun postauksia läpi, koska niissä viehättää kuvien hyvä laatu ja positiivinen mieli :)! Ois tosi kivaa, jos tekisit semmosen "What I ate Wednesday"-postauksen, missä kuvaat/videoit jokaisen päivän syömisen! Blogin perusteella syöt ainakin ihanan näkösiä aamupaloja,herkkuja yms, mutta ois kivaa vaihtelua nähdä kaikki, mitä tyypillisesti syöt päivän aikana :) Toivottavasti menee harkintaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! :) Ja oon miettiny et voisin tehdä vaikka jonkinnäköisen päivä kuvina/mun päivä -postauksen kännykällä, jollon siihen tulee sit tietty päivän ruuat! Eli menee harkintaan ehdottomasti! :)

      Poista
  8. Mitäs tuossa aamupalaleivän päällä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitettiin sellasia uusia lämpimiä voileipiä! Eli siis ketsuppia, kinkkua, ananas ja sit kuorrutukseksi kananmuna-juustoraastesekoitusta. Kannattaa kokeilla, tuli hyviä! :)

      Poista
  9. Mua kiinnostaa valokuvasi aussien kengurushampoo. Minkälaisille hiuksille se on tarkoitettu, mulla ei blondausta ja onko siinä voimakas hajuste? Kysyn kun ei ole mitään mahkua käyttää hajusteita, tai ainakaan liian. Yritin kuuklata, että mistä tavan kaupoista sitä saisi, mutta ei oikein auennut. Haluaa kengurushampoon, haluaa kenguruita, koska hauska eläin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi mun aussien tuotteet on tarkoitettu kuiville hiuksille ja noissa on kyllä tuoksua, et en tiiä voitko sit käyttää niitä :/ Se tuoksu on sellanen purkkamainen! Ja noi omani oon ostanu cittarista :)

      Poista
  10. Kiva postaus, näitä lisää!:)♥

    VastaaPoista