sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Recently

2 3

Torstaiaamu aloitettiin pannareilla ja vaniljarahkalla, ihan vaan siitä tekosyystä, että Niko on nyt toipilas. Ollaan jo paristi tehty pannareita tällä ohjeella, lisäten vaan vähän sokeria ja hyviä on tullut! Toi ohje riittää kyllä hyvin neljälle ihmiselle, mutta unohdettiin se ja tehtiin koko annos meille kahdelle. Ihan kaikki ei kyllä uponnut alas meille, joten Remikin sai maistaa pikkupalan. 

1 syksyremi

Äiti on innokas valokuvaamaan ja reilu viikko sitten äiti kuvaili Remiä. Harmi, kun tässä lähellä ei oikein ole mitään paikkaa, jossa vois pitää Remiä vapaana, niin kuvissa ei näkyis noi sen valjaat. Tossa oikealla näätte pupuasennon, jota Remi tarjoaa melkein heti, kun näkee jotain herkkua. Harmi, kun meillä on sisällä niin liukkaat lattiat, että täällä toi asento päätyy melkein aina mahalleen kun pylly luistaa alta.

4 5

Perjantaina käytiin tosiaan Lauran kanssa kuvailemassa ja ylläoleva kuva taitaa olla nyt tän vuoden syksykuva. Jostain syystä (koulukiireitä!) ei vaan saatu aikaseks käydä kuvailemassa niitä jokavuotisia syksykuvia ajoissa ja tän päivän sateen jälkeen taitaa olla viimeisetkin lehdet maassa. Harmi! Kuvien jälkeen käytiin lämmittelemässä kaakaoiden äärellä, missäs muuallakaan kuin Coffee housessa.

6

Perjantaina oli myös Ennan synttärit ja kävin pyörähtämässä siellä illalla ja vein Ennalle aika vaaleanpunaisen paketin mukanani! Tällä kertaa en lähtenyt baariin mukaan, sillä Niko ei sattuneesta syystä voinut hoitaa Remin iltalenkkiä. Synttäreiden takia se iltalenkki "myöhästy" normaalista pari tuntia, mut onneks nähtiin yks tuttu koira ja sen pitkän painimatsin jälkeen Remi lähti päättäväisesti vetämään kotia kohti. Heh, säästyin pitkältä lenkiltä kylmässä ja pimeässä! ;)

Muistakaahan käydä tykkäilemässä blogin fb-sivuista täällä jos haluutte saada esim. uudet päivitykset sitä kautta! :) Me aletaan kattoa nyt jotain leffaa sateisen sunnuntain kunniaks, moikka! 

19 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran! Ihailen kyllä aina mielettömästi näitä blogisi kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kuvat onkin mulle blogissa tärkeintä, joten ihana saada tällästä kommenttia :)

      Poista
  2. Ihana tuo Remin pupu asento! Meillä tulee heti tassua ja nokalla alkaa tökkimään jos on herkkuja näköpiirissä! Eikö teidän alueella ole esim koirapuistoja, joissa voisi ottaa kuvia? :) Me otettiin meidän syyskuvat juurikin puistossa niin ei näy hihna yms :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä mut me ei käydä koirapuistoissa :/ täytyisi käydä esim Nikon vanhempien takapihalla :)

      Poista
  3. Oi, mistä olet löytänyt noin ihanan värisen pipon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, nyt heitit pahan! Oisko ollu Ginasta? :) tää on kuitenkin jo viime vuotinen :/

      Poista
    2. Ok. Sopii sulle hyvin tuo väri :) oon itekin yrittänyt löytää samanväristä pipoa, täytyy jatkaa etsintöjä :D

      Poista
    3. Kiitos, itekin etin tollasta viime vuonna! :) toivottavasti löydät kans!

      Poista
  4. nää sun blogin kuvat on ihania! kiva kun jaksat panostaa niihin :) mistä muuten toi raidallinen muki on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli joku pieni sisustuskauppa postia vastapäätä! :) kiitos paljon!

      Poista
  5. mikäs nikolla oli?

    VastaaPoista
  6. Voi kuinka ihanan näköinen blogi sulla on! Ihania kuvia ja olet tosi nätti! <3

    http://jensaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Huomaa, että arvostat oikeasti ystäviäsi. Noin kaunis lahjapaketti, ajatusta käytetty. Otanpa tuosta joululahjaidean.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kiva antaa lahjoja ja hieno paketti tuo siihen just sellasta persoonallisuutta! :)

      Poista