keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Our home, part 3

koti20 koti19

Viimeiset kuvat meidän kodista! Enää on jäljellä parveke ja vaatehuone, mutta jälkimmäisestä ei ookaan nyt yhtään kuvaa (voiko jonkun vaatehuone olla muka siisti?). Musta on tosi kiva, kun meillä on vihdoin lasitettu parveke, kun ollaan siitä koko meidän yhdessäasumisen ajan haaveiltu. Varsinkin kesällä se oli kuin yksi ylimääräinen huone! Lisäks Remi rakastaa olla parvekkeella ja kutsutaankin sitä Remin huoneeks.

koti5 koti36 koti38 koti37

Ton lasituksen ansiosta meillä on myös vihdoin parvekkeella kukkia! Kesällä siellä oli niitä vähän enemmän ja onnistuin kasvattaa jopa mansikoita siellä ja nyt talveks ostin kanervia. Oisko teillä jotain muita ideoita, mitä kukkia/kasveja vois talveks laittaa parvekkeelle? 

koti4 koti1 koti3 koti2

Loppuun vielä muutama kuva siitä, miltä meillä näyttää iltasin! Kuvat ei kyllä koskaan oikein anna oikeutta kynttilöille, mut ehkä te osaatte kuvitella, miltä ne sit livenä näyttäis. ;) Meillä poltetaan kynttilöitä joka ilta ja tykkään tosi paljon esimerkiksi tuoksukynttilöistä. Harmi, et mun Yankee candle on jo poltettu loppuun, sillä siitä tuleva tuoksu pysyy aina seuraavaan aamuun asti asunnossa! Pakko saada pari sellasta joulun tuoksuista seuraavaks... Niitähän ei lasketa mun sisustustavaraostolakkoon, eihän? :D

44 kommenttia:

  1. Älyttömän ihana parveke ja koko koti!!! <3 sulla on kyllä tyylisilmää!

    VastaaPoista
  2. AH, palasin pitkän tauon jälkeen blogimaailmaan ja miten sun blogi onkaan voinu entisestään vain parantuu!! Ajattelin ettei se oo mahdollista :D Mut oot ihana ja sun blogi on ihana<3

    Ja super VIIHTYISÄN näkönen tää uus kämppä! Noi iltakuvat on ihanan tunnelmallisia :)

    http://newiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, kiitos paljon! Ihana kommentti <3 Kiva muutenkin et tulit kommentoimaan niin löysin sun uuden blogin! :)

      Poista
  3. Ihana koti teillä :) Vautsi myös mikä parveke!! Noi puuseinät on mahtavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ira! Sunkin koti on niin ihanan näkönen! :)

      Poista
  4. Teillä on aivan upee kämppä, ihanasti sisustettu :) varsinkin toi parveke on ihana♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mekin viihdytään täällä hyvin :)

      Poista
  5. wow, you have such a beautiful home ^^ Really nice taste~

    VastaaPoista
  6. Noin kaunista parveketta en ole koskaan nähnyt! Varsinkin iltaisin siitä tulee todella kaunis, korostuu oikein nuo lautaseinät ja tummat kohdat. Kaunista on :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatti muuttaa vaikka ei tienny yhtään miltä tää oikeasti näyttää, sillä tässä on tosi kivoja ratkasuja niinku noi parvekkeen seinät :)

      Poista
  7. Minkä rotunen koira? Ihana kämppä!! :)

    VastaaPoista
  8. Teidän parveke on kyllä aivan ihana! Olet sisustanut sen ihanasti ja etenkin iltaisin tuo on ihanan tunnelmallinen. Itsekin polttelen nyt kynttilöitä lähes tulkoon joka ilta. :) Meillä ei valitettavasti ole lasitettua parveketta ja näitä kuvia katsoessa alan kyllä haaveilla sellaisesta yhä enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kynttilät kuuluu vaan tähän pimeään kauteen! Ja tiiän ton tunteen, edellisessä asunnossa varmaan kerran viikossa Nikon kaa puhuttiin siitä, kuinka ois ihana kun ois lasitettu parveke. :D

      Poista
  9. Vautsi tuo parveke, IHANA !! <3

    VastaaPoista
  10. Aivan täydellinen varsinkin tuo parveke!! Ihana<3

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Teillä on kyllä tosi ihana koti! Kelpais itellekki tuommonen iso parveke, jossa polttaa iltaisin kynttilöitä - niin tunnelmallisen näköstä <3

    VastaaPoista
  12. Oo, niin täydellinen koti teillä, juuri sellainen mistä itsekin haaveilen. Ihanan näköistä! :)

    VastaaPoista
  13. Voi miten kaunis koti!<3 Ihastuttava :)

    VastaaPoista
  14. Joo, edellisistä kommenteista näkyy, että kaikki on kehunnu teidän kodin ja parvekkeen maasta taivaisiin mut ihan pakko munkin sanoo vielä että VAU! Vaikka jotkut voi aatella että mitäs niin "hienoo" tossa teidän asunnossa muka nyt on, (asunto siinä missä muutkin) niin itse ainakin katon näitä kuvii niin kateellisena:D Ootte saanu sisustettuu tän niin ihanaks ja kodikkaaks et parempaa saa kyl ettii! Eipä tähän muuta lisättävää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos! :) Niinhän se on, et sisustuksen merkitys on tosi iso ja sillä saa asunnosta kun asunnosta viihtysän! :>

      Poista
  15. Vau :). Pitäis itsekkin laittaa tuota parveketta kuntoon, kun se on jäänyt muuton jäljiltä kauheaan kuntoon :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä päätin kun muutettiin, että kaikki ylimääränen viedään hyväntekeväisyyteen ja ne, mitä tarvitaan niin suoraan varastoon ettei käy niinku aika usealle, et tavarat jää "varastoon" sinne parvekkeelle ;D Kiitos! :)

      Poista
  16. Voi, onpa söpö parveke teillä :) Mun pitäis itsekin nyt ostaa parvekkeelle joku kiva pöytä ja siihen sopivat tuolit, ja sitten pöydälle jotain kukkia! Ärsyttää, kun on tilava lasitettu parveke ja siellä kököttää vaan kaks vanhaa, rumahkoa tuolia :-D Ja sanonpa tässä samalla noihin kahteen edelliseenkin postaukseen liittyen, että teillä on tosi kodikkaan ja kivan näköinen koti!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika! Ihanaa, kun jaksat kommentoida niin usein! :)

      Nythän noita kannattaa ehkä etsiä, kun niitä saattais saada halvemmalla kesän jäljiltä! Mäkin haaveilen vähän jostain mukavimmista tuoleista, mut ne on niin yllättävän kalliita, et nää nykyiset on saanu kelvata :)

      Poista
  17. Hi! Neliöissä hävisitte, jotka saitte lasitetulla parvekkeella takaisin. Todellista talousajattelua, jossa bonuksena ilmiömäinen tunnelmallisuus. Onnea elämääsi ylipäätään, jota jaat kauniilla tavalla myös muille.

    VastaaPoista
  18. Teillä on kyllä iha super kaunis koti! Jotenkin sellanen tosi harmooninen ja kotoisa. Oon ite ihan hulluna väreihin, mutta musta on ihanaa kun joku osaa sisustaa tollain hillityn kauniisti. Sulla on kyllä todellakin silmää niin sisustuksessa, kun vaatteissakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kommentti! :) Mustakin tää meidän nykyinen koti on paljon kodikkaampi kun se edellinen, jotenkin täällä värit sopii paremmin yhteen. :)

      Poista
  19. Hei ihana idea! Vitsi, pitäisköhän meidänkin hankkia sellanen... :D Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  20. on kyllä ihanan kodikkaan näköstä!:) itekki haaveilen että saisin joskus lasitetun parvekkeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :) Lasitettu parveke on kyllä kätevä!

      Poista
  21. ihana blogi sulla! :) kerrotko miten oot saanu ton instagram gadgetin tolleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täältä sivuilta saat sen http://snapwidget.com :)

      Poista