keskiviikko 15. lokakuuta 2014

My Wednesday

6:00 Herään Nikon herätyskelloon ja alan tökkimään sitä ylös. Tunnen ittenikin virkeäksi ja hetken jo mietin, että pitäiskö nousta jo nyt. Lasken kuitenkin, että oisin saanut vaan reilun 5 tunnin unet ja päätän nukahtaa uudelleen.

6:20 Yritän saada nukutuksi, mutta nenä on niin tukossa, että eihän siitä mitään tule. En kuitenkaan suostu heräämään vielä.

7:10 Havahdun Nikon pusuun ja heippoihin ja käännän kylkeä tyytyväisenä.

9:00 Herään ja tajuan, että kello on tunnin enemmän kuin olin suunnitellut nukkuvani. Nostan päätä ja huomaan, että Remi nukkuu kyljellään sängynpäädyssä, joten jään selailemaan sänkyyn blogeja, instagramia ja facebookia. Tekstaan Lauralle ja sovitaan, että otetaan kuvia joku toinen päivä harmaan sään vuoksi.

9:30 Nousen sängystä ja suuntaan pesemään kasvoja ja hampaita. Äiti soittaa ja yritän samalla tehdä aamutoimia kun puhun puhelimeen. Äiti ei kuullut varmaan puoliakaan, mitä sanoin, koska puhuin kaiuttimeen.

day6

10:00 Vaatteet päälle, koira valjaisiin, kuulokkeet korviin ja ulos!

10:05 Huomaan, että ulkona saattais olla vähän jopa pakkasta ja taivaalta sataa tosi vähän lunta. Joulufiilis valtaa mielen.

10:50 Takaisin sisällä, putsaan Remin tassut ja annan ruokaa kuppiin. Annan Remille matolääkkeen ja hymyilen voitonriemuisesti, kun koira ei tajua buranan kokoista tablettia kinkun sisältä.

day1

11:00 Huh, menipäs oma aamupala myöhäseks tänään! Tän takia mulla on yleensä herätyskello myös vapaapäivinä. Rupeen jo kaivamaan puurohiutaleita kaapista kunnes muistan raejuuston olevan loppu. Kerran erehdyin syömään puuron ilman raejuustoa ja se oli niin pahaa verrattuna normaaliin, että kaivan murot kaapista ja teen kaks paahtista. Laitan leivän päälle kasan kurkkua, jotta se kompensois sitä sokerin määrää, mikä muroista löytyy.

11:15 Avaan koneen ja haen kalenterin. En jaksais aloittaa koulutehtäviä, joten päätän lukea pari blogia eka. Päätin jo eilen illalla tekeväni tästä päivästä postauksen ja huvitun, kun huomaan, että kahdessa blogissa on ollut tälläinen my day -postaus ja luen molemmat. Alan kirjoittamaan myös omia kellonaikoja blogiin kännykän muistista.

11:30 Nyt vihdoin niiden koulutehtävien pariin! Äh, mikä ihme on edes portfolio ja miten mä sellasen teen?

11:55 Oon hyvää vauhtia kirjoittamassa koulujuttuja, kunnes saan Ennalta kuvan whatsappissa. Aattelen sen olevan kuva hotellin varausvahvistuksesta, mutta rupean hymyilemään, kun se onkin kuva laastarista peukalossa tekstillä "oon näin hyvä keittiös xd". Samaan aikaan Ennan kaveri laittaa viestiä Facebookissa ja mietitään yhdessä, mitä Ennalle vois ostaa lahjaksi. Mitä sellaselle ihmiselle voi ostaa, joka on sellanen, että jos se haluaa jotain, se käy sen ite ostamassa?

12:05 Jatkan koulutehtäviä ja kuulen, kuinka Remi rojahtaa jonnekin nukkumaan. Luulin ennen, että vaan isojen koirien nukkumaanmenosta kuuluu sellainen rojahdus.

14:05 Havahdun Nikon puheluun, kirjotinko tosiaan kaksi tuntia koulutehtävää ihan huomaamatta? Niko pyytää hakemaan puolen tunnin päästä. Tajuan nälän kurnivan hieman mahassa, mutta en ehdi tässä välissä syömään, sillä jääkaapissa ei ole mitään valmiina. Päätän kirjoittaa tehtävän loppuun ja tehdä ruuan, kun tullaan kotiin.

day3

14:20 Painan tallenna ja suljen Wordin. Kirjoitin kahdeksan sivua tekstiä ja pylly on hieman puutunut istumisesta. Päätän syödä välipalaksi banaanin ja pähkinöitä ennen Nikon hakemista. Avaan bloggerin ja selaan uusimpia postauksia.

14:30 Kone kiinni, Remi valjaisiin ja pihan kautta autohalliin ja hakemaan Nikoa.

14:45 Niko saatu autoon polvileikkauksen jäljiltä ja seuraavaks apteekkiin. Vaikka Niko oli vähän pöpperössä kipulääkkeiden jäljiltä, silti se muistaa neuvoa, mistä risteyksestä kääntyä ja millon vaihtaa vaihdetta haha.

15:45 Molemmilla alkoi olemaan ihan järjetön nälkä, joten päätettiin päästä tänään helpolla ja käydä ostamassa ruuaks subit. Oikeastaan Niko olis halunnut pitsaa, mutta mulle tuli huono olo jo pelkästä ajatuksesta, joten päädytään niihin subeihin. Kana teriyaki hunajakauraleivällä, nam!

16:30 Vihdoin ja viimein kotona. Ruoka eteen, sohvan sänkyosa auki ja Viasatista Good luck Charlie pyörimään.

day2

17:45 Niko nukahti ja Remi hyppäsi sohvalle rapsutettavaksi. Päätin nostaa tietokoneen syliin ja huomasin, että olin saanut pari kivaa sähköpostia. Jatkan tämän postauksen kirjoittamista ja mietin, että onkohan mulla yhtään kuvaa tähän. Avaan we heart itin ja alan selaamaan joulukuvia samalla kun telkkarista tulee huutokaupan metsästäjät. Katotaan kyseistä ohjelmaa yllättävän usein siihen nähen, millainen ohjelma on kyseessä.

18:45 Huomaan, että koneen akku on lopussa ja laitan sen latautumaan. Niko nukkuu edelleen ja mua tylsistyttää. Kello on vielä niin vähän, et vielä ei voi lähteä Remin kanssa iltalenkille ja taas niin paljon, että en ehdi katsoa jaksoa Siskoni on noidasta ennen salkkareita. Ollaan pudottu jo vähän kärryiltä, et missä siellä mennään, mutta tälläsinä tylsinä iltoina yleensä katotaan kyseistä sarjaa. Päätän laittaa telkkarin kiinni ja alkaa lukemaan kirjaa koulua varten.

day4

19:30 Telkkari auki ja salkkarit pyörimään. Oikeesti meistä kumpikin näprää puhelinta ja katsoo ohjelmaa vain sivusilmällä. Salkkareiden jälkeen vaihdetaan kanavaa ja katsotaan Suomen kaameimpien tatuointien eka jakso. Mullakin olis jo seuraava tatuointi mielessä, mutta saa nähdä jos taas kesällä saisin varattua aikaa.

20:30 Ulkoiluvaatteet päälle ja Remi valjaisiin. Toinen näyttää niin innokkaalta, kun sanon, että ois iltalenkin aika.

20:40 Mua vähän hymyilyttää, kuinka tomeralta Remi näyttää uusi heijastinhuivi kaulassa ja puna-sini-valkonen vilkkuva valo valjaissa kiinni. Eipähän kukaan aja meidän karvakaverin päälle pimeässä!

20:50 Huomaan, että ensimmäiseen kertaan viiteen viikkoon pystyn kävelemään todella reipasta tahtia hengästymättä normaalia enempää. Jos vihdoin alkais olla flunssat ja muut mun kohdalla ohi! Ette usko, miten hyvältä tuntuu pitkästä aikaa olla ihan oikeasti kunnon kävelylenkillä.

21:20 Takaisin kotona ja Remi parkkeeraa herkkukaapin eteen: dentastixin aika. Laitan myös ruokaa koirankuppiin ja suuntaan suihkuun.

day5

21:45 Suihkun jälkeen innostun kokeilemaan vuosi sitten saatua kasvorasvaa, joka lupaa heleyttää ja tasoittaa ihon väriä. Hieman ehkä liian kevyttä mun kuivalle iholle ainakin näin syksyllä, joten ehkä pitää odottaa ensi kesään ennen kun otan tän rasvan päivittäiseen käyttöön. Lisään kasvoille mun normaalin rasvan ja hiuksiin öljyä.

22:00 Teen meille iltapalaa ja linnottaudun sohvalle tietokoneen kanssa. Laitan kuvat siirtymään koneelle ja niitä on lähes 300 kappaletta, ja mietin, että pitäis varmaan siirtää niitä hieman useammin, jotta kuvien muokkaukset ei kasaantuis. Niko laittaa G-forcen pyörimään telkkarista. Vois luulla, että meidän asunnossa asuis lapsia ainakin näiden ohjelmien perusteella, mitä katotaan heh. Rasvaan jalat ja kädet mun lempparirasvalla.

day7

22:30 Alan muokkaamaan kuvia ja kirjoittamaan tätä postausta.

23:35 Niko näyttäis jo nukkuvan tossa vieressä, joten lisään kuvat postaukseen, viimeistelen tekstit ja julkaisen postauksen. Ensin mietin, että julkaisen tän vasta huomenna aamusta, mutta kai se on sama julkaista nyttenkin. Julkaisun jälkeen meen pesemään hampaat ja veikkaisin, että nukahdan hieman ennen puoltayötä. Hyvää yötä!

39 kommenttia:

  1. Kivoja tälläiset :). Meinasin itse kans tehdä, mutta huomasin monella olleen jo tälläviikolla eli ehkä ensiviikolla sitten :).

    VastaaPoista
  2. Ahaha :-D arvaa muistinko varata sitä hotellia hups.. xD pistäppäs mulle viestiä sun tatuointi-ideasta !! Ja jeeeee huomenna ei ookaa enää hyvä olo kun tuut mun luo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotenkin arvasin xD ja se idea on se sama mistä oon jo puhunu! :)

      Poista
    2. Mutku en oo 😨varma muistanko sitä / mikä niistä

      Poista
  3. Tämmöisiä postauksia on aina kiva lukea! Söpö koira tuo Remi :)

    VastaaPoista
  4. Oi kun oli ihana postaus, tosi kivasti kirjotettu ! Sulla on muutenkin aivan ihana blogi. Rakastan kun kuvat on hyvälaatuisia ! Näitä sun postauksia on mukavaa ja inspiroivaa lukea : )
    Mukavaa syksyä sinne !
    -Donna

    VastaaPoista
  5. Hahah Remi näyttää ekassa kuvassa ihan ku se ois Hopeanuolesta :'D<3

    VastaaPoista
  6. Vitsit miten kiva tämä tämmönen postaus! Ja minunkin on pakka sanoa et aivan ihana remi varsinkin ekassa kuvassa! Munkin on varmaan ihan pakko hankkii tollanen karvapallo sit ehkä muutaman vuoden päästä piristämään päiviä!:D olen niin koira rakas ihminen=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :) Koira kyllä tuo iloa päiviin ihan jo pelkällä olemassaolollaan :)

      Poista
  7. Ihana postaus! Vaikkei tavallaan mitään erityistä tapahtunutkaan, niin silti sun päivä kuulosti tosi kivalta ja osasit kirjoittaa siitä mielenkiintoisesti :-) Oon aina ajatellu, että omat päivät on ihan tylsiä eikä niistä saa millään koottua tän tyylistä postausta kiinnostavasti, mut voishan sitä yrittää ainaki ! :-D Ihanaa syksyä ja Remille rapsutuksia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin oon aatellu et mun päivät on niin tylsiä eikä mitään tapahdu mut silti sain tähän aika monta "tapahtumaa" eli kannattaa tehä! :) Kiitos samoin ja rapsutukset menee perille! :) <3

      Poista
  8. Sun haukku on niin kuvauksellinen <3 ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimmassa osassa kuvia siitä näkyy vaan pylly kun se kääntyy heti pois kun näkee kameran :D

      Poista
  9. Pystyispä itekin kirjoittamaan kahdeksan sivua yhdeltä istumalta!! :D Ja mä vaan niin rakastan tota teidän Remiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tänään kirjottaminen onkin sit tökkiny eilisen eestä.. :D Heh, se on kyllä ihana :)

      Poista
  10. Nää tälläset on musta kivoja postauksia :)

    Erika

    VastaaPoista
  11. Tää oli niin hyvin toteutettu!! :) Näitä postauksia on niin kiva toteutella sekä lukea <3 Mielläni lukisin tälläisen joskus sulta uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos! :) Tykkäsin myös paljon siitä sun sunnuntaista kertovasta versiosta! :)

      Poista
  12. Tää oli super kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  13. Tämä oli todella kiva postaus! Tykkään itse lukea juuri tällaisia my day -postauksia. On kiva nähdä miten niin arkisistakin asioista voi saada näin mielenkiintoisia postauksia. :)

    VastaaPoista
  14. Bongasin blogisi Annika O:n blogin kommenttilootasta ja unohduin selailemaan tätä koko illaksi. :D Pidän kovasti kirjoitustyylistäsi ja vaikutat todella kivalta ja tasapainoiselta ihmiseltä! Tsemppiä jatkoon, jään innolla odottelemaan uusia postauksia!

    VastaaPoista
  15. tällänen oli kiva postaus :)

    VastaaPoista
  16. Oli mukavaa vaihtelua! Näitä ei enää hirveästi tule luettua, enemmänkin videopostauksina näitä kattelen. Mukava vapaapäivä pienten kouluhommien kanssa.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  17. Miten et voi tietää mikä on portfolio ::D hoh

    VastaaPoista
  18. Annatteko Remille joka päivä Dentaa vai vaan esim joka toinen päivä tai sillon kun muistatte? T. Pääasioihin huomion kiinnittävä tuleva koiranomistaja :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joka ilta iltalenkin jälkeen :) nykyään sitä ei oo vaikea muistaa kun remi ite parkkeeraa dentastix kaapin eteen :D

      Poista