lauantai 18. lokakuuta 2014

Burgundy beanie

pipo2 pipo4

Mentiin Lauran kanssa ottamaan eilen kuvia ja tarkotus oli saada joku kiva syksyinen tausta kuville, mut kaikki lehdet oli tippunutkin jo puista? Vielähän vähän aikaa sit ulkona oli upea väriloisto ja nyt tilalla on vaan sojottavia risuja.. Onneks lehtiä löytyy vielä maasta, eikä ne ole (vielä) muuttunut ruskeiks, vaikka ei se harmaa kausi vissiin enää kaukana ole.. Oonko ainoa joka toivoo, että sen harmauden vois skipata välistä ja siirryttäis suoraan lumisiin maisemiin? Kuvien jälkeen käytiin nopsaa keskustassa, josta ostin Ennalle syndelahjan, jonka jälkeen suunnattiin vielä coffariin juomaan lämpimät kaakaot. Ihana perjantai siis ilman koulutehtäviä! 

pipoo pipo3

Mun ois nyt korkea aika hankkia uus muotoilurauta/kiharrin, mutta niitä on nyt niin paljon tarjolla, että en tiiä, mikä ois hyvä! Osaatteko suositella jotain hyvää, jolla saa hyvin pysyviä kiharoita/laineita hiuksiin? Mitään korkkiruuvikiharaa en tavottele, mutta kiharampaa, kun noi kuvissa olevat laineet. 

pipo1

Haluisin kysyä sit vielä yhdessä asiassa teidän mielipidettä! Eli tykkäättekö noista pystykuvista enemmän tollein kaksi kuvaa vierekkäin vai yksittäin isona? Ite en ennen tykännyt isoista pystykuvista, sillä ne ei mahdu kerralla näytölle, mut nyt oon ehkä alkanut sittenkin lämpeämään niille.. Mut sit en kuitenkaan tiiä haha!

Eli, mitä tykkäätte asusta, osaatteko suositella hyvää muotoilurautaa tai kiharrinta ja millasena pystykuvat on parhaita? Kivaa lauantai-iltaa kaikille! 

28 kommenttia:

  1. ihania kuvia, oot tosi kaunis :) ja musta pystykuvat on yhtä kivoja kollaaseissa kun yksinäänkin !

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia vaikkei syksynloisto ookkaan enään niin täydellinen! Mut hei, joulu tulee sitä nopeemmin mitä nopeemmin puut kuihtuu ;)

    Noista muotoiluraudoista en näin polkkatukkaisena oikein tiiä, mut pystykuvista tykkään sekä kollaaseissa että yksinään. Mut jos itse laitan yksittäisiä niin yleensä laitan silleen että ne suunnilleen ees mahtuisi kerralla näyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä oot kyllä oikeessa! Oon itseasiassa nyt iltalenkillä ja täällä taitaa sataa vähän lunta! <3

      Mä oon just sellanen liian pikkutarkka et kuvien on oltava saman levyisiä eli siks ne pystykuvat ei mahdu kokonaan näytölle :D

      Poista
  3. Sopii hyvin toi viininpunanen sulle! Jotenki korostaa sun kasvoja hyvin. Mä tykkään enemmän pienemmistä pystykuvista, kun kans häiritsee ettei iso kuva mahu kerralla näytölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla et sopii kun tykkään tosta väristä! :)

      Poista
  4. En nyt tiedä tuleeko tämä kommentti kahteen kertaan tänne näkyviin, kun äsken blogger herjasi jostain virheestä. Noh, mutta anyway. Aivan ihana asu ja toi pipo kyllä kruunaa kokonaisuuden! :) Minun mielestäni kaksi pienempää pystykuvaa rinnakkain ovat just hyvät :). En itse tykkää selailla blogeja, joissa on kuvat niin isoja, ettei kuvaa näe kerralla kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää blogger on jotenkin sekoillut tänään illalla! Mut ei tullu kommentti kahteen kertaan :)

      Kiitos paljon! Mustakin toi pipo tuo tohon vähän sitä jotain. :)

      Poista
  5. Mä oon tykännyt Remingtonin Pearl Wand kihartimesta, mulla on sekä se paksumpi (http://fi.remington-europe.com/women/haircare/stylers/pearl-pro-curl-ci9532.html) että päästä kapeneva (http://fi.remington-europe.com/women/haircare/stylers/pearl-wand-ci95.html) malli. Toi isompi ois varmasti hyvä sun tarkotukseen, sillä tulee tosi pehmeät ja luonnolliset kiharat :) sit kun oppii oikean tekniikan niin ei mee kauaa kun on koko pää kiharrettu!

    VastaaPoista
  6. Kyllä nuo kuvat on nättejä tuollakin taustalla :). Tuon harmauden vois kyllä skipata kokonaan joka vuosi!! Ostin sen remingtonin kihartuspuikon?! Ja se on ollu parhain!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onneks tuo maa on ees vähän syksyinen! :) Kiitos suosituksesta!

      Poista
  7. Asu on ihana! :) sellanen kartionmallinen päästäkapeneva kiharrin on hyvä, suosittelen :) ja kuvista, voisihan sitä laittaa vähän molempia? :) kahdessa vierekkäin näkee paremmin kokonaisuuden. Tai sitten yksi vaaka-kuva niin näkyy kokonaan :) xoxo

    http://xoxosarita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onko se toi Remington jota joku ylempänä suositteli? :) Niin, no tässä postauksessa on molempia: kaks tollasta kahen kuvan kollaasia ja sit yks tollanen iso pystysuuntainen, kaikille jotain :D

      Poista
  8. Liputan remingtonin pearl wandia itsekkin! Paras kiharrin, mitä minulla on ikinä ollut!!!!

    VastaaPoista
  9. Ihanan syksysiä kuvia :) mun mielestä tollaset pystykuvat missä on kaks vierekkäin on kivempia, koska ne näkyvät kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mustakin alkaa tuntumaan et ne on parempi :D

      Poista
  10. otitteko lauran kaa tänä vuonna niitä teidän perinteisiä syksykuvia? :) terv. blogia alusta asti seurannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, joku muistaa ne ;D me itseasiassa yritettiin ottaa kans yhteiskuvia mut en käyny niitä läpi vielä, toivotaan et sieltä löytyy edes yks hyvä! :) mut en usko et pystytään enää muuten ottaa kun ei tuolla oo enää lehtiä :/

      Poista
  11. ihanan syksysiä kuvia, tykkään sun asusta:)

    VastaaPoista
  12. Ihanan syksyinen asu<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. miulla on reilu puoli vuotta ollu käytössä magic style brush :) tosi hyvä ja saa kivoja kiharoita tehtyä, ei kuitenkaan ihan korkkiruuveja tai semmosia tiukkoja kiharoita, mutta kuitenkin. kannattaa miettii vaihtoehtona :) youtubesta voi katsoo videoita millasia sillä saa tehtyä. samalla laitteessa on myös ionitoiminto mikä vähentää sähköisyyttä hiuksista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on sellanen paksun harjan näkönen? Pitää googlettaa kuvia et minkä näköstä jälkeä tulee! Kiitos :)

      Poista
    2. joo, ja niitä on saatavilla kolmessa eri koossa :) miulta löytyy se keskikokoinen eli 38mm. pienempi on siis 30mm ja isoin 45mm

      Poista