tiistai 28. lokakuuta 2014

Bloggers' inspiration day & Indiedays blog awards

id3 id1 id5

Viime lauantaina lähdettiin Ennan kanssa Jatan ja Lanen kyydillä kohti Helsinkiä ja Bloggers' inspiration daytä ja Indiedays blog awardseja. Tapahtumat järjestettiin samoissa tiloissa kuin viime keväänä ja tarjolla oli taas paljon juotavaa ja pientä syötävää. Vietin aikaa päivätapahtumassa aikaa Ennan lisäksi Jatan, Noran ja Liisan kanssa ja kaikki kolme oli ihania uusia tuttavuuksia! 

id4 id2

Päivätapahtumassa maisteltiin noita juomia, juteltiin mukavia ja käytiin kuuntelemassa blogitunnissa muutaman tunnetun bloggaajan haastatteluita. Parasta lauantain molemmissa tapahtumissa oli kuitenkin ehdottomasti uudet ihmiset, joihin pääsi tutustumaan! On hauska nähdä livenä ihmisiä, jotka on tuttuja kasvoja blogeista, vaikka onhan se vähän vaikea keksiä, mitä sanoa ihmiselle, joka tuntuu tutulta, mutta sit ei oikeasti kuitenkaan tunne. :D

IBA
Iida, Julia, Nora, Jatta, Liisa, minä ja Enna

id6IMG_8752
Alin kuva: Annieveliina

Indiedays blog awardeissa tarjolla oli kans syötävää ja juotavaa, mutta pääosin keskityttiin jutustelemaan muiden bloggajien kanssa! Kauheen myöhään ei kuitenkaan jaksettu ja pehmeät hotellihuoneen lakanat houkutteli pitkän päivän jälkeen. Helsingissä pyörähtäminen oli kuitenkin tosi kaivattu irtiotto arjesta ja Enna on kyllä hyvää reissuseuraa, mennäänhän seuraavallakin kerralla, eiksni? Täytyy tosta alimmasta kuvasta sanoa ja kiittää vielä Annia, kun meistä tollasen nappas! Tuolla valaistuksessa omat kuvat ei oikein meinannut millään onnistua, mutta saatiinpas Ennan kanssa kiva yhteiskuva. :)

Blogin fb-sivuilla mainitsinkin jo, et mulla oli aika pitkä työ- ja koulupäivä eilen ja kiireet jatkuu nyt tästä joululomaan asti. Miten nää syksyt on aina keväitä paljon kiireisimpiä? Haluan kuitenkin löytää aikaa myös blogin päivittämiselle ja mulla onkin tulossa edellisessä postauksessa olevan arvonnan lisäksi toinenkin arvonta lähiaikoina! :) Ei muuta kuin palataan taas pian. 

22 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi annin kuva musta on ihan kamala :-D jotenki oon vähä heilahtanu niin mun naama on tollai sekasikiö!! Mut oli huippuu kivaa ja mennään vaan :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootpa tänään kriittinen kaikille kuville :D toi on kuitenkin miljoona kertaa parempi kun ne muut yhteiskuvat :D ja joo! :*

      Poista
    2. Annieveliinan blogin kuvat vaikuttais taiteelta. Tekin olette siellä, jos kurkkaatte blogiin. Ja mitä vielä kamala kuva muka, sähäkät niinku Thelma & Louise.

      Poista
    3. Anni on kyllä taitava :)

      Poista
  2. Oi, ootpa ollu kauniina! Tykkään tosta mekosta tosi paljon, ihana yksinkertanen mutta silti juhlava. Ja toi huulipunan väri on muuten täydellinen sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana kuulla! Huulipuna on itseasiassa uutuus sellanen vadelmanpunainen huulilakka ;)

      Poista
  3. Kauniina oot ollu! Ja samoin Enna, joten turhaa itsekriittisyyttä kuvien suhteen ;) Mä voin kuvitella miten hassua on tavata ihmisiä, joiden blogeja on seurannu ja tavallaan tuntee ne, mut sitten oikeasti kuitenkaan ei. Musta ainakin tuntuu monen bloggaajan kohdalla siltä ja mietin aina miten suhtautuisin jos pääsisin juttusille jonkun kanssa kenen blogia oon seurannu pitkään :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh se tuntuu oudolta mut uskon et jokainen bloggaaja tykkää jos joku tulee juttelee! :) mut joo tiedän mitä tarkotat :)

      Poista
  4. Vau, niin upea toi sun ja ennan kuva <3 !!!!

    Mua kyllä todella harmittaa ettei paljon moikkausta enempää ehditty jutella! :( ootin oikein sun näkemistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Niin, se päivä meni jotenkin tosi nopee vaan ohi! Toivottavasti toi järjestetään taas keväällä niin sit korjataan asia! :)

      Poista
  5. Olkaa vaan hyvät kuvasta, vaikkei Ennalle kelvannukkaa ;D Ens kerralla sit vielä parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Enna on vaan ylikriittinen ;D

      Poista
    2. Susta loistaa tuo elämänilo, ilmeisesti sellanen, et pystyt ohittamaan peilin, ja peilaatkin itseäsi sielusi kautta. Tämä ei voi olla näkymättä valokuvistasi, joissa olet. Valokuvauksen laki ihmistä kuvatessa vaatii tuon. Siksi myös eläimet kuvissa on aina onnistuneita, koska ne eivät osaa ottaa käyttöönsä rooleja ja kritiikkiä kun niitä kuvataan :) Siksi myös jotkut ihmisistä uivat kameran edessä kuin kalat vedessä. Sanotaankin, että kamera on armoton ja hyvä ihmistuntija. Kivaa blogisi kuvissa ja muussa on se ettet jatkuvasti kritisoi itseäsi, ketä se itseasiassa kiinnostaisikaan :o Inspiroituminen negatiivisille asioille lähtee niin helposti lapasesta.

      Poista
    3. Mitä tähän nyt sanois, kiitos! :D

      Poista
  6. Todella upeita kuvia ja vaikuttaa muutenkin mukavalta reissulta. :)

    VastaaPoista
  7. Voi että mua harmittaa, kun en tullut teijän luo juttelemaan vaikka pari kertaa ohi kävelinkin - ehkä päänsärky ja heikko-oloisuus vei musta voiton.. :-( Ootte kuitenkin koko porukka ollut tosi nättinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin huomasin sut paristi mut sit aina jotenkin se tilanne meni ohi etten osannu tulla juttelee :( ens kerralla sit! :) Kiitos, kuin myös! :)

      Poista
  8. Aivan ihana toi musta mekko! Sopii sulle tosi hyvin=)

    VastaaPoista
  9. Upee mekko ! Oot nii aikuismainen ja naisellinen : )

    -donna

    VastaaPoista