tiistai 14. lokakuuta 2014

A red lipstick kind of day

Tää postaus on ollut mulla luonnoksissa _toukokuusta_ asti, joten oiskohan vihdoin aika julkaista tää? :'D Eli juttua huulipunista ja -kiilloista! Mulle tuli ennen sanasta huulipuna mieleen tummanpunaiset huulet vähän vanhemmalla naisella ja sanasta huulikiilto tahmaset glitterihuulet. Nyt parina viime vuonna oon kuitenkin innostunut myös huulimeikeistä ja mulle on muodostunut muutama vakkarituote, jotka esittelen teille tässä! Tän postauksen teon jälkeen oon hamstrannu myös pari nudea yksilöä, mutta ne ei nyt päässyt mukaan tähän.
 huulet1

Lumene Crème lip gloss sävy 5 ice

Tän Lumenen huulikiillon sain mukaan viime kevään Indiedaysin inspiration daystä just sopivasti, kun olin haaveillut vaalean vaaleanpunaisesta huulipunasta tai -kiillosta. Musta tästä tulee yllättävän hyvin väriä, ottaen huomioon, miten vaalea sävy on kyseessä. Musta tuntuu, että yleensä näin vaaleat huulikiillot ei näytä huulissa oikein miltään, mutta tää onneks näkyy. Mun mieleen tän koostumus on ehkä hieman liian tahmea, mutta ehkä se ei sit haittaa, sillä oon kuitenkin käyttänyt tätä monesti.

huulet2

Lumene natural code huulikiilto sävy 5 creamy melon

Tää kyseinen huulikiilto on se, mitä multa löytyy huulilta lähes joka päivä. Täytyy hehkuttaa sen verran, että Lumenen natural code huulikiillot on parhaita kiiltoja, joita oon kokeillut! Näistä tulee kivasti väriä ja nää ei oo liian tahmasia, joten pystyy levittämään myös vähän kuivillekin huulille. Musta tää sävy 5 on hyvä huulikiilto arkikäyttöön, sillä se tuo asuihin vähän sitä "jotain", mutta bileasuissa tää on sit ehkä hieman liian vaalea.

huulet3

Lumene natural code huulikiilto sävy 9 creamy fuchsia

Yllänäkyvän huulikiillon sain muistaakseni joskus blogin kautta ja ensin ajattelin sen olevan aivan liian tumma mun makuun. Onneks kuitenkin testasin sitä ennen lopullista tuomitsemista, sillä täähän on ihanan vadelmainen sävy! En ois ehkä koskaan itse osannut ostaa kyseisen väristä huulikiiltoa kaupasta, joten onneksi satuin saamaan tämän. Varsinkin nyt syksyn ja talven tullessa tummemmat sävyt alkaa houkutella ja kyseinen huulikiilto on mulle hyvä, kun tää ei kuitenkaan ole liian tumma ja raju.

huulet4

Make up store huulipuna sävy prairie

Mun ensimmäinen virallinen huulipuna, jonka ostin jo joskus pari vuotta sitten! Menin Kick'siin etsimään itselleni huulipunaa ja ihanan myyjän avustuksella mulle löytyi oranssin sävyinen huulipuna, joka sopii mun ihon sävyyn just eikä melkein. Tää on taas näitä tuotteita, joita en olis ehkä ite osannut yksin ostaa. Musta kyseinen huulipuna näyttää kaikista parhaimmalta kesällä ruskettuneen ihon kanssa, mutta menee myös ympäri vuoden! Huulipunana tää on ehkä hieman "kuiva", joten huulet ei saa olla alla yhtään kuivat, muuten huulipuna ei levity kauniisti. Ihana sävy kuitenkin kompensoi tuon kuivuuden!

IMG_1743

Syy, miks yhtäkkiä muistin tän postauksen, on se, että aloin eilen töissä haaveilemaan uudesta vähän tummemman sävyisestä huulipunasta. Haluisin ehkä jonkun tumman pinkin/vadelmaisen, joka ei ois kuitenkaan liian kylmän sävyinen eikä ehkä liian tummakaan. Minkä merkkisiä huulipunia te suosittelisitte? Oon kuullut, et We care iconin huulipunat ois kosteuttavia, joka on mulle nyt se tärkein ominaisuus, sillä mun huulet kuivuu kylmällä tosi nopeesti. 

Eli nyt saa vinkkailla omia lempihuulipunia ja -kiiltoja! :)

24 kommenttia:

  1. mäki haluisin uuden!! ehitääks mennä huulipunashoppailee ennen perjantaita?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo vois mennä! :) pitää vaan kattoa, et mikä nikon olo on, et kuinka pitkäks aikaa voin jättää sen tänne ilman apua :D

      Poista
  2. Ihania, varsinkin toi vika! :)

    VastaaPoista
  3. Kuinka hyvin noi Natural coden huulikiillot pysyy? Mä en kans voi sietää tahmasia huulikiiltoja, vaikka se taitaakin olla niin et mitä tahmeempi ni sitä parempi pysyvyys :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pysyy aina syömiseen ja juomiseen asti mut sit pitää lisätä :) eli sanoisin et hyvin huulikiilloks !

      Poista
  4. Nuo Lumenen huulikiilteet on ihan parhaita! :) Itselläkin on haussa täydellinen huulipuna, kun koira söi edellisen ulkomailta ostetun lempparin :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, voi ei! :/ toivottavasti löydät jostain vastaavan :)

      Poista
  5. oi iten kivan näkönen tuo huulipuna käy sulle kyllä todella hyvin!:) ite oon tykästynyt maybelinen super stay 10h tint glossiin, jossa on tosihuulikiiltomainenkoostumusta, ei kuitenkaan tahmea, mutta sitten tulee kuitenkin väriä samalla lailla huuliin kuin olisi huulipunaa ja plussaa että pysyy hyvin suuttaannu! itelläni on kaks jo tuota maybelinia, oon ite kyllä tykänny ja joo we care iconin huulipunat on myös hyviä niitä löytyy myös itseltäni!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pysyykö se oikeesti ton 10 tuntia? Kiitos vinkeistä! :)

      Poista
  6. Mä suosittelen Lumenen Lip Sorbet huulikiiltokynää! :) (http://www.lumene.com/fi/raspberry-huulet-ja-silmat/lip-sorbet-huulikiiltokyna) Mulla on sävy 20 mikä on sellainen vadelman sävyinen, ja näissä on aivan ihana koostumus! Helppo levittää ja säädellä miten peittävän sävyn saa huulille, huulipunia verrattuna jopa vähän huulirasvamainen koostumus mutta silti tarpeeksi pigmenttiä ja pysyy hyvin. Rakastuin tähän aivan täysin ja nyt jo seuraavan sävyn osto mielessä :) mulla on vastaava tuote myös Isadoralta käytössä, mistä olen tykännyt myös.

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kuulostaa kyllä hyvältä! Tollasta on myös varmaan aika helppo levittää? :)

      Poista
    2. On todellakin, mä en ole yhtään huulipunatyyppiä ja nää kynämäiset tuotteet on vieny mun sydämen :D suosittelen mennä kokeileen. Natural Codella on kanssa samanlaisia, mutta niissä on mun mielestä vähän huonompi koostumus, jotenkin kuivempi ehkä.

      -Heidi

      Ps. Sulle kyllä sopii hyvin noi kaikki kuvissa näkyvät punat/kiillot :) se sävy 20 muistuttaa vähän tota tumminta huulikiiltoa!

      Poista
    3. Vitsi, pakko päästä testaamaan! :D Kiitos! :)

      Poista
  7. Viimenen on ihan törkeen hyvän näkönen sulla!

    VastaaPoista
  8. Kaikki on ihania, mutta vitsit että tuo oranssi huulipuna sopii sulle ihan mielettömän hyvin!! :)

    VastaaPoista
  9. Kaikki Lumenen kiillot ja punat on ihan parhaita, ja omakin meikkipussi on niitä täysi. Lisäksi tosiaan We care iconin punat on hyviä. IsaDoralla on myös sellasia "Jelly kiss" huulikiiltopunia, jotka ei oo ihan niin peittäviä. Ne on kivan kosteita ja geelimäisiä huulilla! :) Mun tän hetken lemppari huulikiillot löytyy kuitenkin VS:ltä, ihan parhaita!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Lumenella on hyviä huulimeikkejä! :) Multakin löytyy itseasiassa yks VS:n huulikiilto, se tuoksuu ja maistuu kylla ihanalta ;)

      Poista
  10. Vauuuu näyttääpä toi oranssi ihanalta! Sopii kyllä mielettömän hyvin sun ihonsävyyn, tuo sellasta kaunista hehkua :)

    VastaaPoista
  11. Rimmelin huulipunat! Kesti mm. Hämeenkadun Appron jatkoineen kaikkineen, kertoo aika paljon sen kestävyydestä! Varsinkin kun ensin värittää huulet rajauskynällä ja vetää sit huulipunan päälle niin pysyy monta tuntia :)

    VastaaPoista