tiistai 3. joulukuuta 2013

The Hunger Games 2

IMG_4529 4cbf6d245c4911e3ba4f0a955aaf64ac_8

Tänään aamulla ysiltä kotoa salille ja sit illalla ysiltä keskustasta kotiin. Pitkä päivä takana, mut ei se haittaa, sillä tänään käytiin koulun jälkeen katsomassa Larpan kanssa Nälkäpeli: Vihan liekit. Täytyy sanoa, että oli muuten hyvä leffa! Jäi sen verran jännään paikkaan, ettei malttais oottaa seuraavaa osaa. Tietääkö joku millon se tulee? Muistan, kuinka kauheeta oli se odotus Twilightin vikojen osien välillä ja nyt on varmaan eessä ihan samanlainen odotus.. Voi kun mulla olis aikaa niin voisin kyllä lukea noi kirjoina! Pienenä luin kirjoja tosi paljon (Goosebumpsit oli lemppareita!), mut nykyään tuntuu, että ei oikeen oo aikaa vain rauhoittua ja lukea kirjaa. Mulla ois vieläkin Twilightin eka osa kesken. :D
 VILAMAINOSVALMIS

Hei vielä pienenä muistutuksena yllänäkyvä kuva! Jos et oo vielä käyny tägäämässä omaa kuvaa kilpailuun niin tee se nyt, vielä tää viikko aikaa osallistua kilpailuun. ;) Tästä postauksesta näät lisätietoa.

13 kommenttia:

  1. Seuraava Nälkäpeli taitaa tulla vasta vuoden päästä? Mäkin kävin eilen katsomassa ton ja oli kyllä hyvä! Olen lukenut kirjat ja tiedän mitä siinä tapahtuu, mutta silti en malta odottaa seuraavaa osaa :) Tekisi mieli lukea kirjat heti uudelleen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eih en jaksa oottaa! Vitsi oon kuullu monelta et noi kirjat on hyviä, ehkä joululomalla ehtisin jonkun lukea :)

      Poista
  2. Se kolmososa tulee muuten kahdessa osassa, aivan kuten harry potterin ja twilightin viimeiset osat. on ainakin tuplasti jännitettävää, sillä eiköhän sekin jää johonkin tosi jännittävään kohtaan (: ite oon lukenut nälkäpelin kaksi ekaa osaa (tykkäsin!), mutta tarkoitus olisi lukea vielä tuo viimeinenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa no just kiva niin enemmän mitä kattoa! :) mua harmittaa kun en oo lukenu noita pottereita niin en jotenkin pysyny enää niissä vikoissa leffoissa mukana :( pitäis kattoo ne varmaan putkeen niin muistais kaiken mitä on tapahtunu :)

      Poista
  3. Musta kirjat on jopa paremmat kuin noi leffat :) Tai siis en oo vielä tokaa osaa ehtinyt nähdä, mutta eka kirja oli ainakin parempi kuin eka leffa! Kannattaa siis lukea. Pitää varmaan suostutella poikaystävä leffaan kattoon tota, tässä tilanteessa harmi vaan et asutaan Itävallassa ja tääl on kaikki dubattu saksaks...ei oikein houkuttais kattoo saksaks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan et mulla ois joululomalla aikaa lukea ne! Ja ne ei oo kaikki varattu kirjastosta :D voi ei, mä en kyllä kestäis kattoo dubattuna! :D

      Poista
  4. Uskaltauduin ekaa kertaa yksin elokuviin kattomaan ton uuden Nälkäpelin ja oli kyl niin hyvä etten ees muistanu et olin yksin! :D Ensivuotta odotellessa, sillon tulee sen kolmosen eka osa, jakoivat sen Matkijanärhi -leffan kahteen osaan kun ois tullu nii pitkä, se varmaan tulee sit kahen vuoden päästä. : )

    Ps. Noi Arnoldsin kinuski original donitsit on parhaita, nam!


    http://miinakatariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no toi on kyllä sellanen leffa et siihen uppoutuu ettei tuu ees tarvetta kommentoida kellekään! :) hih, kinuski oli Lauran kun mä en tykkää siitä ;D maitosuklaa on mun lemppari!

      Poista
  5. Twilightit oli kyl hyvii, itseasias yksii mun lemppari leffoi, jotenki tuntu et tarina vaan loppu kesken! Ja nälkäpelit aijon viel joskus kattoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on munkin lemppereita, oisin kyl halunnu tietää miten se tarina jatkuu! :D

      Poista