sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Hello December

IMG_4486 IMG_4452

Kaiken tän stressin ja kiireen keskellä mulla oli tänään vihdoin vapaapäivä ja vietin sen oikeastaan kokonaan Ennan kanssa! Aamupäivästä käytiin salilla ja sieltä tultiin kaupan kautta meille ja kun kävin Remin kanssa pikkulenkillä, Enna kokkas meille ruokaa.
 IMG_4458 IMG_4461

Ollaan jo piitkään puhuttu Twilight- maratonista ja tänään piti kattoa kolme ensimmäistä osaa, mutta Filmtown ois auennut vasta kahelta ja ei saatu meidän telkkarin nettiä toimimaan (tekniikan ihmelapset), joten jouduttiin "tyytymään" Gossip girliin. Hyvien leffaherkkujen seurana tietty! Miten siinä aina käy, et kaupassa on sillein, et mun tekee mieli sitä ja sitä ja sit kuitenkaan ei koskaan jaksa syödä kaikkea? :D Pitäis ehkä ajatella jo siellä kaupassa järjellä.. Eikä mennä kauppaan suoraan salilta nälkäsenä!
 IMG_4448 IMG_4475

About 10 jaksoa myöhemmin oli pakko lopettaa (muuten oisin taas nähny pimeitä unia, kuten esim. yhden päivän c.s.i maratonin jälkeen tutkin rikoksia koko yön, ei ollu kauheen levännyt olo aamulla) ja tulla tekee tätä postausta. Harmittaa kun aika on ollut kortilla niin se on pitänyt ottaa sit blogien lukemisesta ja postauksien tekemisestä. Enää pari viikkoa ja sit ois loma! Nyt alan kattomaan jotain Miley Cyrus ohjelmaa mtvltä (en oo koko viikona ehtiny kattoo telkkaria niin otetaan se nyt tänään takasin), joten heippa ja kivaa ens viikkoa! 

8 kommenttia:

 1. Ihanat noi joulupallot tossa kulhossa :) Jotain kautta eksyin kivaan blogiisi, täytyy jäädä seurailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! ja tervetuloa seuraamaan! :)

   Poista
 2. Söpö joulupalloasetelma! ♥ Mullakin oli ideana laittaa joulupalloja maljakkoon. Muistin ostaa joulupallot, mutta unohdin ostaa sen maljakon?! :D En jaksanut odottaa uutta shoppailureissua, joten laitoin pallot lyhdyn sisälle... :D Mun blogista näkee kuvia tästä joululyhdystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no onneks sulta löyty sit lyhty valmiina kotoa! :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia :) Muokkaatko niitä jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) lisään yleensä kuviin kontrastia ja/tai valotusta :)

   Poista
 4. Mukava postaus! :)
  ja mäki haluun C.S.I maratonin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäsit! :) me yleensä nauhotetaan ne kaikki kun tulee telkkarista niin sit niitä aina kasaantuu ;D

   Poista