perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa kotona

IMG_4934IMG_4956IMG_4960

Joko kaikki jouluhehkutus tulee korvista ulos? :D Tällä viikolla on ollut jo vähemmän kiireistä koulussa ja sain siivottua kodin lattiasta kattoon, laitettua kaikki joulukoristeet esille, jopa nautittua rauhallisista illoista kotona, askarreltua joulukortit ja tänään shoppailin melkein kaikki joululahjat!

IMG_4968IMG_4984

Ostin myös itselleni pikku ennakko joululahjan Pentikistä, nimittäin nuo kaksi punaista joulupalloa. Niko naurokin mulle, että miten kukaan voi tulla niin onnelliseks kahdesta joulupallosta. Mutta kun noi on ihania! Harmi kun ne ei oikein päässyt oikeuksiinsa valokuvissa, tossa toisessa on hileraitoja ja toisen sisällä on sellasta lasisäikeitä (?). 
 IMG_4945IMG_4944

Pyysin myös äitin meille yks päivä glögille. Äiti on ollut meillä viime aikoina tosi usein hoitamassa Remiä, kun meillä on ollut pitkiä päiviä, joten oli kiva kun äiti oli kerrankin meillä silloin kun mäkin oon kotona. Vitsi, joulunalusaika on kyllä kivaa. :)

ps. #vilajkl- kisa on nyt päättynyt ja voittaja valittu! Kisan voitti nimimerkki eveeu allanäkyvällä kuvalla. Onneksi olkoon! :)

94ba0cee602a11e3909c123696e3fbe5_6

12 kommenttia:

 1. Ihanan joulunen fiilis kyllä noissa kuvissa ♥

  VastaaPoista
 2. Hihi itsekin ostin pari ihanaa glitterimäistä lasista joulupalloa Stockalta alkukuusta ja kaveri vaan nauro et voiko siitä muka tulla noin vähästä iloseks, mutta kyllä voi ! ♥ ihana joulutunnelma välittyy näistä, olispa jo joulu ! :) Ostin eilen kaikki joululahjatkin ni ei oo enää stressiä niistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin lahjat jo yhtä vaille ostettu ja senkin tiiän jo, mitä ostan ! Ihana kun ei tarvii miettiä niitä enää :D

   Poista
 3. Siis ei hyvää päivää miten tylsä tää blogi nykyään on - joko yhteiskuvia Lauran kanssa, mutta sitäkin enemmän kynttilöitä ja pörröviltti joka ikisessä postauksessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks blogeja on niin monia et löydät varmasti jotain mielenkiintoisempaa luettavaa :) Ps kynttilät kuuluu tähän kauteen, Lauran kanssa on ollut kaks yhteiskuvaa viikon sisällä, sitä ennen en muista millon viimeks ja missä näät tässä postauksessa tai edellisessä pörröviltin?

   Poista
 4. eikä mikä kommentti :DD nauroin melkein vedet silmissä tolle pörröviltille :D siis ei millään pahalla anonyymille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just eilen mietin et pitäiskö ostaa yks pörröviltti lisää ;D

   Poista
 5. hello <3
  wonderful pictures
  i'm a new follower :)

  come and say hi: Alice's Pink Diary
  Alice's Pink Diary FACEBOOK PAGE

  VastaaPoista
 6. Nää joulupostaukset on ihania.Joulua ei tähän aikaan vuodesta vaan voi hehkuttaa liikaa:D Mulla meinaa tulla paniikki joululahjojen kans, kun melkein kaikki on vielä ostamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihana et oot tota mieltä! :) no älä panikoi niistä lahjoista, kun pääset keskustaan niin kyl ne yleensä sit nopeesti löytyy :)

   Poista