sunnuntai 29. joulukuuta 2013

My Christmas 2013

Moi pitkästä aikaa! Vieläkö jaksatte joulujuttuja? Musta tuntuu, et joulusta ois jo ikuisuus ja en ois jotenkin yhtään jaksanut käydä joulukuvia läpi, mut tänään sain itteäni niskasta kiinni tän asian kanssa. Tässä ois muutama kuva mun joulusta, olkaa hyvä! :)

IMG_5343 IMG_5298 IMG_5320 IMG_5280 IMG_5310 IMG_5409 IMG_5261

Mä olin tosiaan jouluaattoaamun töissä ja sieltä lähdettiin melkein suoraan viettämään aattoa mun iskän luokse. Muutaman päivän työputki ja sulanu lumi oli vieny multa joulufiilistä pois, mut onneks sit iskän luo päästyämme, sain kadonnutta joulufiilistä takaisin! Aatto meni ihan perinteisesti syöden ja lahjoja avaten. Me jätettiin Nikon kanssa joulukirkko tänä vuonna väliin, sillä ei viittitty jättää Remiä yksin vähän vieraaseen paikkaan. Joulupäivänä oltiin sit mun äitin luona, syötiin ja avattiin lahjoja vähän lisää. Tapanina Niko menikin jo töihin, joten menin Remin kanssa taas mun äidille syömään ja kattomaan lastenleffoja. Eilen sit vietettiin joulua myös Nikon vanhempien kanssa ja joulu ois nyt paketissa tältä vuodelta!
 IMG_5514 IMG_5490 IMG_5518

Loppuun vielä muutama kuva osasta lahjoja! En oikein toivonut mitään tänä vuonna, mutta ystävät ja perhe oli osannut ostaa kuitenkin kaikkea ihanaa ja tarpeellista. Nikolta sain lahjakortin virkistävään kasvohoitoon ja en malta oottaa, millon pääsen sinne. Kävin kesällä ensimmäistä kertaa ikinä kasvohoidossa ja se oli älyttömän rentouttavaa! Ehkä käyn vielä ennen loman loppua, jotta oon täysin rentoutunut ennen kouluun palaamista. :)

Mites teidän joulu meni? Oliko muilla sitä ongelmaa, ettei oikein meinannut päästä joulufiilikseen?

Mulla ois nyt sellanen sata postausta luettavana, sillä oon käynyt bloggerissa kunnolla viimeks viikko sitten ja kaikki tässä viikossa tulleet postaukset on pakko lukea. ;D Rentoa sunnuntaita teille! :)

8 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin käydä kasvohoidossa mutta en ole uskaltanut, sillä se käy kuulemma vähän kipeetä. :D varsinkin jos ne ottaa niitä mustapäitä pois ja mulla niitä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rohkeesti vaan! :) mulla ei koskaan oo kauheesti ollut mitään epäpuhtauksia ihossa, mut viimeks kun se poisti jotain mustapäitä nenästä niin musta se tuntuu vaan hauskalta :D se on niin ihanaa kun levitellään puhistusaineita, hierotaan kasvoja ja laitetaan naamiota :)

   Poista
 2. Voi vitsit oispa rahaa mennä kasvohoitoon :) itelläni on aika paljon epäpuhtauksia johtuen ihan perimästä mutta olisi ihana kun joku vähän sörkkisi niitä pois ja saisi puhtaamman ihon ;)
  Oi vitsit miten ihania lahjoja oot saanut, valkoset conssit, mäki voisin ottaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo mäkään en koskaan raaski laittaa tollaseen rahaa ja niko oli ehkä huomannut sen :D plus aina haaveilen miten ihanaa ois päästä johonkin kauneushoitolaan :D hih valkoset converset toimii aina!

   Poista
 3. Ihania lahjoja ja älyttömän söpö koira teillä, tuo tonttulakki kuva sulattaa sydämen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih remi kiittää! :) se oli hienona joulun kunniaks :D

   Poista
 4. Kivoja lahjoja!
  Ja samaa kanssa sanon kun edellinen kommentoija, että on kyllä ihana koira, varsinki tuo kuva missä on tonttulakki päässä ja rusetti kaulaa koristamassa! :D

  VastaaPoista