tiistai 17. joulukuuta 2013

Pre-Christmas party

IMG_5011 IMG_5012

Lauantaina mun töiden jälkeen Larppa ja Sarianne tuli pitämään mulle seuraa kun Niko oli reissussa, joten pidettiin tyttöjen pikkujoulut! Syötiin suolakeksejä, viinirypäleitä ja pipareita aurajuustolla. Niin ja juomana oli tietty glögiä! Mietittiin sitä, et hassua kun pienenä vihas aurajuustoa yli kaiken ja nyt sitä syö pipareiden kanssa? En ois muutama vuosi sitten uskonut, että teen joskus niin! Ja maistu muuten hyvältä. ;) 

IMG_5005 IMG_5025

Mulla oli tänään tän vuoden viimeinen tentti ja nyt on uskomattoman helpottunut olo kun ei ole enää mitään things to do- juttuja kouluun liittyen! Vielä ois pari esitystä pidettävänä koulussa mut sit mullakin alkais loma. Ihanaa, en malttais oottaa sitä, että aattona pääsen töistä ja voin aloittaa joulun vieton. Kivaa iltaa teille! :)

16 kommenttia:

  1. Ihania joulukuvia! :)

    Erika

    VastaaPoista
  2. Oon sun blogia jo pitkään lukenut ja nyt vasta ekaa kertaa kommentoin sulle. Sun blogissa parhautta on ehdottomasti kuvat, vautsi!:) Sääkin oot siis ilmeisesti aattona töissä, niinku minäkin, aika tylsää.. :D Mutta onneks ainakin meiän kauppa on auki vaan klo 12, että pääsee melko aikasin perheen luo joulua viettämään.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiva et kommentoit nytten ja kiitos ihana! :) joo no meilläkin menee kauppa kiinni jo 12 ja vuoro loppuu 12:30 niin ei se oo onneks paha :) en vaan tiiä jaksanko tehä aamupalaks itelleni riisipuuroa kun meen kuitenkin jo 8 töihin.. :D

      Poista
    2. Tee uuniriisipuuroa yön yli uunissa! :) Eihän se nyt sama oo, mut pääsee vähän fiilikseen :)

      Poista
    3. Hei tollasesta en ollut kuullukkaan! Kiitos vinkistä, pitää googlettaa :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! :) Ja toi leffa on mahtava, pakko kattoa joka joulu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Minna! :) mä näin ton nyt ekan kerran mut tykkäsin kyllä! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia, välittyy kyllä niin hyvin joulutunnelma ! :) (enää alle viikko !!! ♥)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Ja toi elokuva, ihan huippu! ♥

    VastaaPoista
  6. voi miten kivan joulusia kuvia ! :-)

    VastaaPoista