sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Warm and cozy

Perjantaina mulla oli koulussa päällä yllänäkyvä asu, johon olin itse erittäin tyytyväinen. Oon ostanut ton neuleen ginasta pari vuotta sitten ja käyttänyt vain paristi, sillä en jotenkin osannut pukea sitä oikein. Jotenkin uudesta kaulakorusta inspiroiduin ja asu synty ilman suurempia kriiseilyitä. Ihanan rento ja lämmin asu, juuri sopiva perjantaikoulupäivä- fiilikseen.
 IMG_3561peasu

Lauralla oli ihanaa viininpunaista kynsilakkaa koulussa mukana ja oli ihana lakata kynnet pitkästä aikaa! Mulla on ollut jonkun 9 kuukautta geelikynnet kynsissä enkä oo oikeastaan edes omia kynsiä kaivannut. Nyt kun ilmat kylmenee, tekee mieli lakata kynnetkin tummilla sävyillä, eikä sitä oikein geeleillä voi tehdä (mun kynnet kasvaa niin älyttömän nopeesti, että se geeli muuttuis nopsaa tyhmännäköiseks juuresta). No, kynnet pysy nättinä tasan vuorokauden, joten ehkä mun pitäis taas suostutella Ninniä pitämään mulle kynsihuollon.. :D
 IMG_3557IMG_3573

Niko oli tän viikonlopun Tallinnassa, joten mä suuntasin perjantai-iltana Remin kanssa Keuruulle iskän luokse. Oli ihana viettää siellä aikaa kaikessa rauhassa, sillä yleensä mun ja Nikon eri työaikojen takia käydään iskällä vain päiväseltään pyrörähtämässä. Lauantaina mentiin sit iskän ja iskän vaimon kanssa katsomaan Jypin peliä (edellisestä kerrasta on kans joku pari vuotta, hups..) ja olin ihan yllättynyt, miten innostuin pelistä! Jos sitä vielä kävis tänä talvena katsomassa toisenkin pelin Nikon kanssa.

IMG_2838

Oon jotenkin nyt ihan talvi- ja joulufiiliksissä! Sen huomaa siitä, että haluisin vaan juoda teetä ja glögiä huopaan kääriytyneenä ja kattoa telkkarista jotain hömppää. Plus oon täällä blogissakin maininnut muutamasti, että kuuntelen pääosin vaan energistä ja iloista musiikkia, mutta nyt viime aikoina mun spotify lista on päivittynyt ihan kokonaan. Tällä hetkellä kuuntelen repeatilla Justin Bieberin kolmea uutta biisiä: all that mattersia, heartbreakeria ja hold tightia. Aluks en oikein tykännyt mistään noista, mutta sit kun kuuntelin noista ton ensimmäisen uudestaan vahingossa just kun olin siellä viltin alla teekuppi kädessä, niin kyllä kuulosti ihan eriltä ! Nyt kun Niko ei oo ollu kotona, oon nauttinut ja kuunnellut noita niin paljon, että Remikin varmaan hermostuu kohta, heh..


18 kommenttia:

  1. Ihan täydellinen neule!=) ja nammmm glögiä :( etin kaupassa 20 min glögiä ja ei täällä vie ollut, murr!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, täällä on ollu jo varmaan kuukauden myynnissä! :D

      Poista
  2. Kiva postaus!
    Toi asu on just tollanen kivan rento, ja toi kaulakoru tekee siitä hieman juhlavamman :)

    VastaaPoista
  3. Mullakin on jo ihan joulufiilis, ollu siitä asti,kun ensilumi sato:D

    VastaaPoista
  4. Ihana neule! :)

    Mäkin oon muuten tollanen, että jos alan katsomaan vaikka telkkarista lätkäpeliä tai meen paikan päälle kattomaan (kiristettynä tai lahjottuna) niin innostun ihan täysillä ja eläydyn siihen peliin fiiliksellä, vaikken muuten ole mikään lätkäintoilija :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh mä en niinkään telkkarista katsottuna välitä mut livenä on kyllä ihan erilaista! :)

      Poista
  5. Meneekö sun hiukset luonnostaan tollasille loiville laineille vai teetkö ne jotenkin? On nimittäin tosi kauniin näköset! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen ne meni mut ei enää nykyään :( noniin tehty muotoiluraudalla vähän kääntämällä :) kiitos!

      Poista
  6. Päivä kuvina postaus olis kiva :) jos vaan haluut tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sellasen itseasiassa vähän aikaa sit tehny mut kyllä voisin tehä uuden ennen joulua :)

      Poista
  7. määki haluun tommosen ihanan kaulakorun!

    VastaaPoista
  8. Mistä tuo kaulakoru on? :)

    VastaaPoista