sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sunny Sunday

Helou, kiireinen bloggaaja täällä huutelee! Mua harmittaa kun en oo tällä viikolla kauheesti ehtinyt postailemaan, mutta onneks ens viikon syysloma ehkä helpottaa tätä asiaa hieman. ;) Mulla on ollut koko alkusyksy tosi rentoa koulussa, jonka takia oonkin ehtinyt postailemaan lähes päivittäin, mutta tällä viikolla olin jopa neljänä päivänä koulussa plus yhtenä päivänä töissä, joten musta tuntuu heti ihan yli-työllistetyltä.. :D Heh, toivottavasti sitä alkais pikkuhiljaa tottumaan taas 5-6 päivisiin työviikkoihin, muuten on tulossa piiitkä loppuvuosi.. Onneks koulujutut on oikeastaan kaikki kivoja ja mielenkiintoisia, joten niitä tekee mielellään! Ootte paljon toivonut postausta mun opiskeluista ja oonkin alottanut kirjoittaa ajatuksia ylös, joten vielä vähän kärsivällisyyttä, postaus on jo luonnoksissa tulossa! 
 IMG_2983

Jotta tää postaus ei menis ihan kokonaan sellaseks miksi-en-ole-postannut- jutteluks, niin vois siirtyä itse asiaan. Käytiin tänään Nikon kanssa lounaalla/päivällisellä American Dinerissä, jossa syötiin ihan älyttömän hyvät hamppariannokset. Ei syöty ollenkaan aamupalaa, jotta jaksettais syödä tuolla kunnolla ja voin kertoa, että noitten annoksien jälkeen ei oo tarvinnut syödä kyllä muutakaan ruokaa tänään.. :D Musta toi on paikkana ihan älyttömän kiva, ihan kuin se kahvila Carrien päiväkirjoissa! 

IMG_2985

Meillä on nykyään tosi harvoin Nikon kanssa yhteisiä vapaapäiviä, joten oli kiva laittautua ja käydä yhdessä syömässä ihan muuten vaan, kun yleensä se kotona menee niin, että katotaan yhessä telkkaria tai mä kirjottelen tai luen blogeja ja Niko pelaa. Ihan erilaista olla ravintolassa, jossa ei oo muuta tekemistä kuin jutella ja keskittyä sen toisen seuraan ihan rauhassa.
  IMG_2982

Ollaan tällä viikolla muutenkin yritetty panostaa yhteiseen aikaan entistä enemmän kun Nikolla on ollut töissä aamuvuoro viikko. On ollut kiva, että ollaan tultu kotiin suunnilleen yhtä aikaa ja tehty yhdessä ruokaa ja syöty yhdessä. Ollaan myös käyty koko perhe eli minä, Niko ja Remi yhdessä iltalenkeillä kun yleensä se menee siihen, että se kumpi on kotona, käyttää Remiä. Harmi kun Nikolla on usein myös iltavuoroja tai sellaisia päivävuoroja, kun tuntuu, et sillon vaan moikkaillaan toisiamme kotona kun mun koulu kuitenkin ajoittuu aina aamupäivään. No, osaapahan niitä yhteisiä hetkiä arvostaa enemmän kun ne ei oo itsestäänselvyys. 

IMG_2988

Alussa jo mainitsinkin, että mulla on ens viikolla syysloma! Oon suunnitellut käyväni salilla, käyttäväni Remiä muiden koirien kanssa leikkimässä mahdollisimman paljon, näkeväni kavereita ja ottavani paljon kuvia ja postailevani useasti! On mulla tietty töitäkin, mutta kyllähän se loma- sana aina aiheuttaa sellasen lomafiiliksen. ;) Joten hyvää syyslomaa vaan kaikille, joilla se nyt on!

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi ei, eiks teidän koulussa pidetä kontaktivapaata? :D

   Poista
  2. Meil on sit vaan talviloma! :( ainaki viime vuonna oli, saa nähdä onko ees nyt ku en oo tarkistanu, luottanu vaan et on se :D

   Poista
  3. Aijaa onkohan teillä sit pitempi joululoma? :) mulle meidän ope sano et opettajien tessissä lukee et niillä pitää olla 4 vk lomaa vuoden aikana (kesän lisäks) :)

   Poista
  4. Mulla on tentti vielä 19.12 mut en oo kattonu et millo sit jatkuu.. Toivottavasti koulu jatkuu sit tammikuun puoles välis ja sillee, haha :D

   Poista
 2. Noiden kuvien välitykselläkin jo tuli sellanen fiilis, että toi oikeesti muistuttaa sitä Carrien päiväkirjoissa ollutta kahvilaa/ruokapaikkaa eli varmasti mukava paikka :) Oot tosi nättinä jälleen kerran ja hei, ihan mahtavaa syyslomaa sulle! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kiva paikka, kannattaa käydä jos on vaan mahollisuus! :) jee kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Nams, ihana American Diner!! ♥

  VastaaPoista
 4. Olitko sä töissä jossain vaatekaupassa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kun päivittäistavarakaupassa :)

   Poista
 5. Meillä päätettiin joku aika sitten että kummankin ollessa kotona ruoka-aikaan, syödään yhdessä ruokapöydän ääressä ilman ärsykkeitä. On muuten ollut mielestäni ihan loistava juttu! Samalla sovittiin että yksin syödessä saa lautasen kantaa olohuoneeseen/tietokoneen ääreen, haha :D Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit jälleen kerran niin ihania kuvia (: ja tuo ravintola näyttää ihanalta! Millä sä muuten muokkaat sun kuvia? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muokkaan ihan vaan iPhotolla :)

   Poista
 7. Hyvää syyslomaa myös sulle! :) Tosin itselläni se on vasta ens viikolla.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa syyslomaa:) kaipaisin sellasta itsekin:/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks siellä Ruotsissa sit pidempi joululoma? :)

   Poista