tiistai 29. lokakuuta 2013

Vankikankuri

ti IMG_3236 IMG_3387

Parit asukuvat viime viikolta! Näätte taas yhden niistä neljästä kaulakorusta, jonka ostin silloin sieltä Ur&Pennistä. Musta toi on ihan älyttömän kiva, kultaista ja viininpunaista yhdessä, toimii! Lisäksi ostin vihdoin ja viimein tekonahkasaappaat Dinskosta, ihana ettei tarvii enää koko talvea talsia H&M:n feikkiuggeissa.. Noi on ihan älyttömän hyvät jalassa ja tosi lämpimät! Mua harmittaa, että täällä blogissa ei oo näkyny kauheesti muita kuin asukuvia viime aikoina, mutta mun elämä on koostunut nyt koulusta, töistä ja saleilusta, joten kuvien ottaminen on vähän vähentynyt. Yritän parantaa tapani! 

22 kommenttia:

 1. Tosi nätti ja tyylikäs asu sulla :)

  VastaaPoista
 2. ihana asu ja etenki noi saappaat on tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä tosi kaunis! Ja upeat saappaat :) Tää on ihan ehottomasti mun lempiblogi tällä hetkellä, oot niin luonnollinen etkä mikään feikki, että tätä on kiva seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsi, pelastit mun illan! :) kiitos paljon :)

   Poista
 4. Kaunis olet :)
  käytkö kurkkaas munki blogii? (:
  www.myownl.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kokonaisuus toimii ilman kaulakoruakin mutta se tuo asuun "sitä jotain" ;) Luin muuten ekan kerran että ostit tekohampaat etkä tekonahkasaappaat, aamu teki taas tepposet... :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Harmi ettei sun blogia oo laitettu vaihtoehdoksi indiedaysin inspiroivammiksi blogiksi! Olisin ehdottomasti äänestäny :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kyllä se sieltä äänestyksestä löytyy! :) lifestyle kohdasta :>

   Poista
 7. Kiva asukokoinaisuus jälleen kerran :) käyks vielä ripsienlaitossa?

  VastaaPoista