tiistai 15. lokakuuta 2013

Good morning

IMG_3124 IMG_3122 IMG_3121

Kolmas postaus putkeen, jossa on ruokakuvia.. Noh, mähän oon lomalla! :D Päätettiin tänään Nikon kanssa panostaa aamupalaan ja koottiinkin aika ihana brunssi. Eka mietin, et onko hassua syödä brunssi tavallisena tiistaina, mutta miks ois? Nää on niitä arjen pieniä iloja! Jotenkin en oo päässyt kunnon lomafiilikseen, sillä tiedän, että ylihuomenna mulla on töitä ja jotenkin se pilaa sen täydellisen rentoutumisen. Pitää kuitenkin yrittää tehdä jotain kivaa joka päivä, sillä arkena koulujutut vie välillä suurimman osan päivästä. Lisäks oon yrittänyt ihailla vielä tota syksyn ruskaa lenkeillä, sillä loppuviikosta on luvattu jo räntää! En tiiä, oonko ihan vielä valmis talven tuloon. Ainakin ootan jo joulua, mutta vielä haluisin liikkua paikasta toiseen pyörällä ja nahkatakilla. Eli syksy sais vielä jatkua!

8 kommenttia:

 1. Mitä asetusta käytit sun kamerassa näissä kuvissa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tv:tä ja säädin sen valon +1:seen :)

   Poista
 2. Joulua mäkin ootan, mut en talvea :D Syksy on ihanaa aikaa, ja syksyn kylmyys riittäis mulle ihan hyvin, en haluis mitään kovia pakkasia :) Mä kyl niin tykkään sun blogista, on yks mun lemppareista!

  h-ihanaelama.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas se, et vihaan pimeyttä paaljon enemmän kun sitä kylmyyttä :D voi kiitos, ihana kuulla! :)

   Poista
 3. Oon lueskellut sun blogia jonkun aikaa kommentoimatta mitään, mutta nyt on pakko sanoa että sä vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä :D jotenki huokuu tommonen ystävällisyys ja positiivisuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kun nyt sit kommentoit! kiitos :)

   Poista
 4. Oooi, herkullsita! Ihana aamupala! :3

  VastaaPoista