keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Vuoden inspiroivimman blogin äänestys nyt käynnissä!

Indiedays hakee nyt vuoden inspiroivimpia blogeja viidessä kategoriassa: muoti, kauneus, lifestyle, sisustus ja ruoka ja munkin pienen pieni blogi löytyy ihan mahtavien blogien joukosta, lifestyle- kategoriasta! Omia suosikkiblogejanne voitte käydä äänestämässä TÄSTÄ !

10574488553_55c3962d78 

Äänestäminen kannattaa, sillä 10.11. mennessä äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia Inspiration blog awards- juhlaan! Juhlat järjestetään 16.11. Helsingissä, Klaus K Living roomissa ja tapahtuman ikäraja on 18. Mä ja Ennakin ajateltiin lähteä kyseiseen juhlaan jos vaan saan töistä vapaata, en malttais oottaa! :)

insta

Muistakaahan käydä äänestämässä! Itse olen ainakin superkiitollinen jos joku mun blogista inspiroituu ja oon varma, että teidän äänet merkkaa teidän lempibloggaajille paljon. :) Kivaa iltaa teille, mä meen hakemaan nyt kupin kuumaa kaakaota!

8 kommenttia:

 1. Jes äänestin ainakin sua! :-)

  VastaaPoista
 2. Ääni lähti sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi oot niin symppi! Kävin eilen pyörimässä pääsykokeiden puolesta Jyväskylässä ja täytyy sanoo, ettei kaupunki vaikuttanut yhtään hullummalta! Jos kävisi hyvä tuuri ja saisin opiskelupaikan, niin missäpäin on kivoja asuntoja Jyväskylässä? :) Ei itse osaa yhtään etsiä kun ei tunne sieltä ketään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sanoisin ettei ainakaan missään nimessä pupuhuhtaan! :D siellä vaan kuolee ihmisiä haha.. itse tykkään ainakin lutakosta, suuruspäästä ja ainolanrannasta asuinalueina, mutta mikään niistä ei ole ihan keskustassa :) mutta esim. lutakosta pääsee keskustaan kävellenkin ihan 10 minuutissa. nää kaikki kolme asuinaluetta on rantaraitin varrella, joka on yks parhaista asioista jyväskylässä! :)

   Poista
 4. Multakin lähti sulle ääni, ihan vaan koska piristyn aina kun luen sun blogia! :)

  VastaaPoista