lauantai 19. lokakuuta 2013

Synttäreitä ja shoppailua

IMG_3132 IMG_3129

Ei postausta multa ilman ruokakuvia, hah! Keskiviikkona vietettiin ihanan Ennan synttäreitä rauhassa pienellä porukalla. Aina ei tarvii olla kunnon bileitä, jotta ois mukavaa! :) Meillä ei tosiaan ollut kauhea kuvienotto- fiilis, joten illan kuvasaldo koostui näistä herkkukuvista.
 IMG_3137 IMG_3161

Eilen päätettiin Nikon kanssa lähteä Kuopion matkukseen ostamaan muutama tarpeellinen juttu Ikeasta, mutta mukaan tarttui myös vähän muutakin.. Lisäksi sain vihdoin pari viikkoa sitten tilatut Hunterit kotiin! Näätte noita mun ostoksia sitten tulevissa asukuvissa. Suurimmaks osaks ostettiin kuitenkin kaikkea tarpeellista ja kivaa kotiin. Mulla on jotenkin ihan kauhea sisustuskuume TAAS! Haluisin jo niiiin kovasti ihan oman kodin, jonka vois rempata alusta loppuun juuri sellaiseksi, mistä me haaveillaan. No, ehkä sitten muutamien vuosien päästä. Ps. toi biisi on hyvä! 

20 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja! Karkkilakkolaisen alko nyt tehdä mieli karkkeja :D nouh

    Janina
    - crushonfash-style.blogspot.fi -

    VastaaPoista
  2. Alkoi tekee kauheesti mieli herkkuja kun katto pari ensimmäistä kuvaa.. :D Vois itsekin käydä taas matkuksessa, vierähtäny taas aikaa siitä kun viimeksi käynyt.. Ikeasta tietty kaikkia joulujuttuja ;) esim kynttilöitä!

    http://holdingmyownpen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kynttilöitä lähti muutama meidänkin matkaan! :D

      Poista
  3. Näin sut siellä ikeassa! Oot tosi kaunis luonnossakin :)

    VastaaPoista
  4. oon kateellinen kun susta ja nikosta on niin paljon kivoja söpöjä yhteiskuvia! jaja vaikka sanotkin että ei se suostu ku teijän vuosipäivänä kuviin? :D nii silti niitä tipahtelee kokoajan. ääääää. miks mun poikaystävä ei suostu :( :D ei mutta oikeesti! mäkin haluun kivoja yhteiskuvia poikaystävän kanssa.. (nii ja millä saat sen suostuteltu kuviin? :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh eihän tässäkään postauksessa ollu ;D mut siis taktiikka on se, et niitä kuvia otetaan suht harvoin, eli mä otan yleensä kuvia joka päivä tai joka toinen päivä ja sit Niko joutuu mukaan vaan esim. kerran viikossa, niin se tuntuu siitä vähältä ;D haha niin ja mun pitää luvata aina, et kuvia otetaan vain yks tai kaks!

      Poista
    2. no eii ollutkaan mutta noissa instakuvissa oli :D niin osu heti silmiin.. pitää kokeilla joku kerta tommosta.. :D

      Poista
    3. Ainiin! :D no tossa oli tilanne just se et Niko sano et yks kuva riittää :D siks se otettiin sen puhelimella et se varmasti onnistuis (Nikon puhelimessa on parempi kamera)

      Poista
  5. Ihania noi perustelut, miten saa poikaystävän kanssa yhteiskuvia! Samiki on vaikee kuvien kans, sekä olemalla niissä tai ottamalla musta niitä :D koska yks tai kaks kuvaahan ei millään riitä....! Niin ja meil on just remppa menossa. Ostettiin nyt syksyllä asunto ja tehdään siitä just meijän näkönen ihana koti ❤️Vitsit miten kivaaaaaaa! Ainut vaan, etten osaa valita mitään, ku vaihtoehtoja on miljoona :D kaikki on niin kivoja ja ihania ja parhaita. Koskas teil on suunnitteilla oma koti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh pojat ei tajua sitä et kuvia pitää olla aina se sata ennen ku voi olla varma et onnistuu ;D oi vähän ihanaa! :) meidän pitää ainakin oottaa siihen, et saan opiskelut opiskeltua plaah :D

      Poista
  6. Ääh mulla tuli pikku kateus tosta sun ostoskassien määrästä, mäkin haluan tulla tuollain kassimäärän kanssa kotiin! :D Ja et tiedä oikeesti millain sisustuskuume mullakin on kokoajan, varsinkin sitä OIKEASTI omaa asuntoa kohtaan.. Mää en vaan malttais oottaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin sitä tulee kyllä tultua kotiin tollasen kassimäärän kaa! Ja tiedän kyllä tunteen, haluun kans jo oman kodin niin paljon!! :)

      Poista
  7. namm mitä herkkuja! hyvä kun alkaa tehdä mieli karkkia jo tälleen aamusta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pystyisin syömään karkkia mihin aikaan päivästä vaan ;D

      Poista
  8. Mullakin päällä hirvee sisustuskuume!! Tekis mieli ostaa kaikki ihanat sisustustarvikkeet mitä kaupoissa vastaan tulee :DD

    h-ihanaelama.blogspot.fi

    VastaaPoista