maanantai 14. lokakuuta 2013

Perfect Monday

IMG_3110 IMG_3024

Tällaisia maanantait vois olla aina! Nukuttiin pitkään, heräämisen jälkeen köllittiin Nikon ja Remin kanssa sängyssä pitkään, tein aamulenkin kauniissa syyssäässä, treenasin Ennan kanssa salilla, jonka jälkeen vietin rennon loppuillan tuoreiden hedelmien ja ihanan tytsyn seurassa. Miltäs kuulostaa?

IMG_3101 IMG_3083

Pidin viime viikon taukoa salilla käymisestä, joten tänään mulla oli kunnon puhti päällä salilla! Lisäks yks Satsin personal trainereista tuli tsemppaa ja ohjaamaan mua treeneissä ja voin kertoa, että mun rinta ja ojentajat ei oo ikinä ollut näin kipeät.. :D Ja eipä oo ennen ollut sellaista, että koko kroppa alkaa tärisemään väsymyksestä ojentajia treenatessa. Ihana tunne! Oon pitkään jo haaveillut ostavani Satsista treeniohjelman pt:ltä ja tän päivän jälkeen haaveilen siitä vielä lisää! No, saa nähä raaskinko!
 IMG_3111 IMG_3043

Treenin jälkeen Enna tuli meille ja katottiin telkkarista kaikkea hömppää (esim. salkkarit ja idols) samalla kun herkuteltiin hedelmillä. Nyt on lihakset kipeät ja masu täynnä, joten oisin ihan valmis unille! Ehkä kuitekin vielä tunnin surffailen we heart it:issa ja oottelen, että Niko tulee kotiin kans niin päästään yhtäaikaa nukkumaan. Öitä! :)

22 kommenttia:

  1. Ihanan kotoisa fiilis kuvissa! ♥ Ps. mikä on sun we heart it tunnus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, et se välittyi kuvista! :) itseasiassa en tiedä tai muista! oon kirjautuneena sisälle we heart it:iin vain silloin kun selailen niitä kuvia kännykällä ja silloinkin vain siksi, että se appsi ei päästä katsomaan kuvia ilman sisäänkirjautumista.. :D voisin joskus ryhdistäytyä tän asian kaa ja luoda ihan "kunnon" tunnuksen sinne! :)

      Poista
  2. Ää kuulostaa ihan täydelliseltä maanantailta :) ja ihanaa että oli puhtia tänään ;) onkohan sielä yhtä kalliit pt:t kun täällä SATSilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on vissiin tunnin harjoittelu n. 60 e/kerta :) en sit tiiä kuuluuko siihen se ohjelma mukaan? :D

      Poista
  3. Ihana nähdä blogisi kautta että Enna hymyilee ja on hyvän ystävänsä kanssa! Huolestuin jo kovasti kun hän mainitsi tarvitsevansa tauon. Pidän myös sinun blogistasi ihan hurjana, tämä on todella aito ja rakkautta huokuu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kyllä se vielä hengissä on! :) kiitos :)

      Poista
    2. Joo kyllä mä elossa vielä olen.. täältä noustaaan! Ihanaa kun musta ollaan huolissaan, tulee tärkee olo itelle :)

      Poista
  4. ♥ oli mun maanantain piristys

    VastaaPoista
  5. Hei, vähän tämmönen ohi aiheen -kysymys, mutta minua kiinnostaisi miten Remin ottaminen on vaikuttanut sun ja Nikon suhteeseen? Positiivisesti vai negatiivisesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin ettei mitenkään tai sit positiivisesti :) meillä on jotenkin ehkä tullu enemmän sellasta "me"- henkeä tai joitain vanhempien vaistoja kun on koira huolehdittavana, ei voi keskittyy enää ihan pelkästään siihen mitä ite haluaa :)

      Poista
    2. Ihana kun vastasit, kiitos! :)

      Poista
    3. Ei mitään, aina saa kysellä! :)

      Poista
  6. oohhoh :o onko tuo muka enna? sama naama mutta kylläpä toi jumpin isontaa ihmistä...

    VastaaPoista
  7. Oi miten kivalta kuulostaa! Tommosta kaipais itekkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikun sit vaan järjestämään :) arjen pieniä iloja!

      Poista